tylko psy Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Ale to wszystko nie uczciwe... Nie martw sie Kokosik jest naprawde piekny, jestem pewna że jeszcze nie raz wygrasz;). P.S Dzieki ze pożyczyłas mojej młodzszej siostrze Kokoska na mp:) Quote
agata :) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 To była Twoja siostra? Kurczę, też chciałam Kokosa pożyczyć, ale na szczęście Lilianek się znalazł :loveu: A Kokos super, zwłaszcza jak mnie lizał po twarzy :eviltong: Quote
tylko psy Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 agata :) napisał(a):To była Twoja siostra? Kurczę, też chciałam Kokosa pożyczyć, ale na szczęście Lilianek się znalazł :loveu: A Kokos super, zwłaszcza jak mnie lizał po twarzy :eviltong: Tak, bo ja mam dwie siostry:eviltong: Kokosik jest rzeczywiście super:loveu: Quote
agata :) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 tylko psy napisał(a):Tak, bo ja mam dwie siostry:eviltong: Kokosik jest rzeczywiście super:loveu: Aha, ja mam tylko duuużo starszego brata który nawet nie wie co to handling, ale nie wnikajmy w sprawy rodzinne bo to nie ten temat :) Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Frytela']kokos dostał naj juniora... to nie chodzi tak naprawde o głowe ale o układ tego sedziego z pewna hodowczynią corgi co mnie nie nawidzi... bo poki sedzia nie zobaczył ze kokos jest z gaucho to sie kokos podobał a jak zobaczył ze jest z tej hodowli to kokos stał sie brzydki, no cóż... sorka ale 2 posty mi sie wysłały usuncie tamten ;) a tak nawiasem KOKOS zakończył Mł Championat Polski :) Paulina bosko ! Kokosik moj ulubiony skonczyl Młodziezowego :multi::multi::multi: teraz czekamy kiedy Championat... Hmmm co dalej bedzie? :cool3: Quote
agata :) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Zwycięzca Świata, a co myślałaś :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Normalne... Kurde ja juz chce przyszlosc i chce zobaczyc Kokosa ze swoimi dziecmi- Championami Swiata :D:D Quote
cenzo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Judit napisał(a):zna ktoś może wyniki gordonów? :p Liric NONE SO SPECIAL - wo1 BOCK Klan Basow - V1, CWC,BOS,BOB ARTEMIS Czarno-Rude Pieknosci - ? (nie weszla do porownania o BOB) BLUE MOON Shadow Dog - V1 bez CWC ATA Misialinka - V1, CWC,BOS Quote
agata :) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Kokos, staraj się bo plany co do Ciebie niezłe :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Agato ja narazie marze jedynie o sprobowaniu na Malamucie... mozliwe MP sie szykuje :cool3: (nie no zartuje nieuda mi sie nawet xP) Quote
agata :) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No co Ty. Mnie nikt nie pobije, Lilian pewnie się ze wstydu palił że trafił na mnie :lol: Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Hehe... ja bede probowala narazie bawic sie z Malamutem znajomej... :D:D Ciekawe co z tego wyjdzie u mnie ;) Quote
Frytela Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Co do kokosa za wielkich planow nie mam, ale inne championaty to fajnie by było miec ;) mam troche fot z wystawy tzn praktycznie albo same goldeny i jakas fote kokosa xD Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Frytela napisał(a):Co do kokosa za wielkich planow nie mam, ale inne championaty to fajnie by było miec ;) mam troche fot z wystawy tzn praktycznie albo same goldeny i jakas fote kokosa xD Paulinka pamietasz cos mi obiecała z Kokosem? :cool3: Mialam probowac na nim MP :eviltong: A co do Championatow- ja ci mowie bedziesz zwyciesca swiata :multi::razz: P.S Dawaj foty- niemasz mamutow :(? Quote
agata :) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 A masz może mnie w pseudohandlingu z Kokosiem xD? Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Frytek uzupełnij strone- i pochwal sie ze macie z Koksem Młodziezowke :cool3: ! Quote
Wiza Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 mowisz goldeny masz Fryta, a masz jakieś Kiary oprocz tych 2? ;d Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Widze ze wszyscy sie tu znają- paulina nawet niepisnelas nikomu ze mnie znasz- FOCH xD Quote
setka Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 No dobra:p, to ja jeszcze raz GRATULUJĘ [SIZE=2]:multi::loveu:A teraz szybciutko pokazujcie nam foteczki:loveu: Quote
agata :) Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Setka, jak przegram ze swojego telefonu to pokażę... Ale nie wiem kiedy to będzie ;p Nerul, ja się np nie znam ze wszystkimi ;) Quote
Frytela Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Nerul uspokój sie xD strony i sie uzupełniac nie chce, za nudne to jest :P:P aaa fotki zaraz wstawie kiara ma całą sesje i jakies inne goldki z jej klasy :P Quote
pokoik1 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Gratulacje :loveu: !!! I kilka fotek: http://picasaweb.google.com/pokoik1/Zabrze02 Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Mamutow niema :(? Moze w lutym zobaczysz Nerula na MP z Mamutem :loveu: ! Ile bym za to dała ahh... *_* Quote
Recommended Posts