Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale to wszystko nie uczciwe... Nie martw sie Kokosik jest naprawde piekny, jestem pewna że jeszcze nie raz wygrasz;).

P.S
Dzieki ze pożyczyłas mojej młodzszej siostrze Kokoska na mp:)

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To była Twoja siostra? Kurczę, też chciałam Kokosa pożyczyć, ale na szczęście Lilianek się znalazł :loveu: A Kokos super, zwłaszcza jak mnie lizał po twarzy :eviltong:

Posted

agata :) napisał(a):
To była Twoja siostra? Kurczę, też chciałam Kokosa pożyczyć, ale na szczęście Lilianek się znalazł :loveu: A Kokos super, zwłaszcza jak mnie lizał po twarzy :eviltong:

Tak, bo ja mam dwie siostry:eviltong: Kokosik jest rzeczywiście super:loveu:

Posted

tylko psy napisał(a):
Tak, bo ja mam dwie siostry:eviltong: Kokosik jest rzeczywiście super:loveu:

Aha, ja mam tylko duuużo starszego brata który nawet nie wie co to handling, ale nie wnikajmy w sprawy rodzinne bo to nie ten temat :)

Posted

[quote name='Frytela']kokos dostał naj juniora...
to nie chodzi tak naprawde o głowe ale o układ tego sedziego z pewna hodowczynią corgi co mnie nie nawidzi... bo poki sedzia nie zobaczył ze kokos jest z gaucho to sie kokos podobał a jak zobaczył ze jest z tej hodowli to kokos stał sie brzydki, no cóż...

sorka ale 2 posty mi sie wysłały usuncie tamten ;)

a tak nawiasem KOKOS zakończył Mł Championat Polski :)

Paulina bosko ! Kokosik moj ulubiony skonczyl Młodziezowego :multi::multi::multi: teraz czekamy kiedy Championat... Hmmm co dalej bedzie? :cool3:

Posted

Judit napisał(a):
zna ktoś może wyniki gordonów? :p

Liric NONE SO SPECIAL - wo1
BOCK Klan Basow - V1, CWC,BOS,BOB

ARTEMIS Czarno-Rude Pieknosci - ? (nie weszla do porownania o BOB)
BLUE MOON Shadow Dog - V1 bez CWC
ATA Misialinka - V1, CWC,BOS

Posted

Co do kokosa za wielkich planow nie mam, ale inne championaty to fajnie by było miec ;)

mam troche fot z wystawy tzn praktycznie albo same goldeny i jakas fote kokosa xD

Posted

Frytela napisał(a):
Co do kokosa za wielkich planow nie mam, ale inne championaty to fajnie by było miec ;)

mam troche fot z wystawy tzn praktycznie albo same goldeny i jakas fote kokosa xD

Paulinka pamietasz cos mi obiecała z Kokosem? :cool3: Mialam probowac na nim MP :eviltong: A co do Championatow- ja ci mowie bedziesz zwyciesca swiata :multi::razz:

P.S Dawaj foty- niemasz mamutow :(?