Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
w zabrzu mi się bardzo podobałao!
Willi ma doskonałą ale żadnego miejsca:cool1:. Magia... nie uciekła z ringu, biegała ładnie, na poczatku nie maiła najmniejszej ochoty ładnie stanąć (wygodnicaka, wolała siedzieć:)) ale później stanęła (co prawda nie w ta stronę co powinna, ale stała), myśle że nie było żle (ale Magusia jest bardzo temperamentna, to jeszcze młody BARDZO żYWIOłOWY psiak!) :):P
MP było według mnie super zorganizowane! nikt się nie spóźnił, na kazdego czekała (sędzina). Sędzina bardso sympatyczna i zna się na MP.

A masz jakieś zdjęcia?
Bardzo ci dziękuję że wystawiłaś Magię - kiedy byłam schowana za drzewem, widziałam że prze chwile chciałą wskoczyć na sędzine!

Posted

Wszystkim gratuluje!!!

Wystawa bardzo mi sie podobała (tylko szkoda, że ring berneńczyków był tyroche daleko od ringu goldków...) i była prześliczna pogoda. niestety nie udalo mi sie spotkać wszystkich dogomaniaków...Fajnie że sędzina przeprowadzała eliminacje mp tak, żeby każdy (a bynajmniej wiekszość) zdążył.

Posted

tylko psy napisał(a):
Wszystkim gratuluje!!!

Wystawa bardzo mi sie podobała (tylko szkoda, że ring berneńczyków był tyroche daleko od ringu goldków...) i była prześliczna pogoda. niestety nie udalo mi sie spotkać wszystkich dogomaniaków...Fajnie że sędzina przeprowadzała eliminacje mp tak, żeby każdy (a bynajmniej wiekszość) zdążył.

Rzeczywiście, pogoda była super! o deszczu 0 śniegu i prawie 0 chmur. Za to słońce świeciła i było całkiem ciepło.:multi:

Posted

Elitesse napisał(a):
:mad::mad: to az tak strasznie wygladam ? :evil_lol:

bosh ledwo zyje...
pogoda faktycznie cudowna - takiego sloneczka sie nie spodziewalam :loveu:

srednio nam poszlo u tego sedziego :roll:
Tess - V1 CWC
Lanc - V1 Najlepszy weteran

ale za to milo spedzilam dzien :)

link do fotek na którejś z ostatnich stron jakby co ;)

Guest Agata_B
Posted

Goldek napisał(a):
Ma ktoś zdjęcia suczek klasy pośredniej??? (goldeny)
Widzę że psy z klasy otwartej są a suczki z pośredniej o które prosiłam nie ma:placz:
Ja sama mam jedno zdjęcie Willego (myślałam że mi aparat zrobił a on udawał i nie mam więcej! A akurat tak go ładnie Kasia ustawiła:placz:) i jedno zdjęcie Magii! W dodatku jak sobie leży przed oceną!
Więcej fot jest tylko z baaaaaardzo daleka bo się bałam podejść żeby psa nie spłoszyć na ocenie:-(
Bardzo proszę jeśli ktoś ma!!! Numer 1059, choćby słabe..
Macie już hodowlanke u Magii? :)

Posted

Agata_B napisał(a):
Macie już hodowlanke u Magii? :)

Molgibyśmy mieć - ale czekamy na coś lepszego niż same piątki... Oczekujemy szóstek!:diabloti::diabloti::diabloti:
A niedługo je dostaniemy, bo Magia dopierro się rozwija i się poprawia coraz bardziej;)

Posted

Nasz synuś,Bassco wystawiany w kl. pośredniej dosk. i CWC,a jego braciszek Billton,w kl.otwartej - też dosk. i CWC - tym samym rozpoczął Championat Polski:multi:

Nie wiem,czy zwróciliście uwagę,że Straż miejska bardzo ostro przeganiała handlarzy...:diabloti:

Posted

cockermanka napisał(a):

Nie wiem,czy zwróciliście uwagę,że Straż miejska bardzo ostro przeganiała handlarzy...:diabloti:

Szkoda tylko, ze nie umieli poradzic sobie z 4 pijanymi w zwłoki młodziencami z butelką czystej ktorzy dosc skutecznie zatruwali atmosfere na trybunach w trakcie BISów....

Posted

karenina napisał(a):
Szkoda tylko, ze nie umieli poradzic sobie z 4 pijanymi w zwłoki młodziencami z butelką czystej ktorzy dosc skutecznie zatruwali atmosfere na trybunach w trakcie BISów....

Nie zostawałam na BISach...ale rzeczywiście tacy "widzowie" to zmora :mad:

Posted

[quote name='Nerul']Agata a gdzie Ewelina jeśli moge spytac :cool3:? Ją tez chce zobaczyc w akcji xD

http://img91.imageshack.us/img91/7748/mp1um7.jpg

Szukaj szukaj :eviltong:

[quote name='Nerul']Kokosik znow na podium stanął? Oby Oby ! :loveu: Pamietam jak poraz pierwszy u nas w Rzeszowie stanął na podnium- o boze jaką zesmy mialy radosc z Pauliną xD

Niestety nie, sędzia, który go oceniał w klasie, wyprosił Paulinę z ringu głównego. :roll: Totalna paranoja.