Karolina_Nett Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A miał być śnieg z deszczem - to się udało :P. Quote
Goldek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Goldenka 02 napisał(a):w zabrzu mi się bardzo podobałao! Willi ma doskonałą ale żadnego miejsca:cool1:. Magia... nie uciekła z ringu, biegała ładnie, na poczatku nie maiła najmniejszej ochoty ładnie stanąć (wygodnicaka, wolała siedzieć:)) ale później stanęła (co prawda nie w ta stronę co powinna, ale stała), myśle że nie było żle (ale Magusia jest bardzo temperamentna, to jeszcze młody BARDZO żYWIOłOWY psiak!) :):P MP było według mnie super zorganizowane! nikt się nie spóźnił, na kazdego czekała (sędzina). Sędzina bardso sympatyczna i zna się na MP. A masz jakieś zdjęcia? Bardzo ci dziękuję że wystawiłaś Magię - kiedy byłam schowana za drzewem, widziałam że prze chwile chciałą wskoczyć na sędzine! Quote
Goldenka 02 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 napoczątku rzeczywiście była trochę rozkojarzona, ale później było dobrze...:) Quote
tylko psy Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wszystkim gratuluje!!! Wystawa bardzo mi sie podobała (tylko szkoda, że ring berneńczyków był tyroche daleko od ringu goldków...) i była prześliczna pogoda. niestety nie udalo mi sie spotkać wszystkich dogomaniaków...Fajnie że sędzina przeprowadzała eliminacje mp tak, żeby każdy (a bynajmniej wiekszość) zdążył. Quote
Cavisia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Dorkaa, to jeśli mogę, to proszę o zdjęcia BOG IX :multi: Quote
Goldenka 02 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 tylko psy napisał(a):Wszystkim gratuluje!!! Wystawa bardzo mi sie podobała (tylko szkoda, że ring berneńczyków był tyroche daleko od ringu goldków...) i była prześliczna pogoda. niestety nie udalo mi sie spotkać wszystkich dogomaniaków...Fajnie że sędzina przeprowadzała eliminacje mp tak, żeby każdy (a bynajmniej wiekszość) zdążył. Rzeczywiście, pogoda była super! o deszczu 0 śniegu i prawie 0 chmur. Za to słońce świeciła i było całkiem ciepło.:multi: Quote
eria Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Elitesse napisał(a)::mad::mad: to az tak strasznie wygladam ? :evil_lol: bosh ledwo zyje... pogoda faktycznie cudowna - takiego sloneczka sie nie spodziewalam :loveu: srednio nam poszlo u tego sedziego :roll: Tess - V1 CWC Lanc - V1 Najlepszy weteran ale za to milo spedzilam dzien :) link do fotek na którejś z ostatnich stron jakby co ;) Quote
Codik&Toffik Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 PROSZĘ O WYNIKI ORAZ O FOTKI Z BIS JUNIOR & BOG IX. I jeszcze z pudła gr. młodszej & starszej z MŁODEGO PREZENTERA !!! :lol: Bo mnie nie było, i nic nie wiem jak komu poszło :eviltong::lol:... Quote
Dorkaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :P Quote
Guest Agata_B Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Goldek napisał(a):Ma ktoś zdjęcia suczek klasy pośredniej??? (goldeny) Widzę że psy z klasy otwartej są a suczki z pośredniej o które prosiłam nie ma:placz: Ja sama mam jedno zdjęcie Willego (myślałam że mi aparat zrobił a on udawał i nie mam więcej! A akurat tak go ładnie Kasia ustawiła:placz:) i jedno zdjęcie Magii! W dodatku jak sobie leży przed oceną! Więcej fot jest tylko z baaaaaardzo daleka bo się bałam podejść żeby psa nie spłoszyć na ocenie:-( Bardzo proszę jeśli ktoś ma!!! Numer 1059, choćby słabe..Macie już hodowlanke u Magii? :) Quote
Goldek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Agata_B napisał(a):Macie już hodowlanke u Magii? :) Molgibyśmy mieć - ale czekamy na coś lepszego niż same piątki... Oczekujemy szóstek!:diabloti::diabloti::diabloti: A niedługo je dostaniemy, bo Magia dopierro się rozwija i się poprawia coraz bardziej;) Quote
Agappe Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 no to moja Anatka kolejny Zw.Rasy, ale na finały niestety nie zostałyśmy :/ :shake: Quote
cockermanka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nasz synuś,Bassco wystawiany w kl. pośredniej dosk. i CWC,a jego braciszek Billton,w kl.otwartej - też dosk. i CWC - tym samym rozpoczął Championat Polski:multi: Nie wiem,czy zwróciliście uwagę,że Straż miejska bardzo ostro przeganiała handlarzy...:diabloti: Quote
karenina Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 cockermanka napisał(a): Nie wiem,czy zwróciliście uwagę,że Straż miejska bardzo ostro przeganiała handlarzy...:diabloti: Szkoda tylko, ze nie umieli poradzic sobie z 4 pijanymi w zwłoki młodziencami z butelką czystej ktorzy dosc skutecznie zatruwali atmosfere na trybunach w trakcie BISów.... Quote
sunoftybet Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 czy ktoś się wybiera do budapesztu na wystawę? Quote
cockermanka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 karenina napisał(a):Szkoda tylko, ze nie umieli poradzic sobie z 4 pijanymi w zwłoki młodziencami z butelką czystej ktorzy dosc skutecznie zatruwali atmosfere na trybunach w trakcie BISów.... Nie zostawałam na BISach...ale rzeczywiście tacy "widzowie" to zmora :mad: Quote
karenina Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 sunoftybet - ja jade. cockermanka - oj zmora, zmora....:angryy: Quote
setka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Gratulacje!! [SIZE=1]A teraz zdjęcia ślicznie proszę:loveu: Quote
Draczyn Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 No a gdzie sa jakies fotki. Caly czas tu zagladam i foteczek niema:mad::mad: Quote
Cambel&Megi Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 [quote name='Nerul']Agata a gdzie Ewelina jeśli moge spytac :cool3:? Ją tez chce zobaczyc w akcji xD http://img91.imageshack.us/img91/7748/mp1um7.jpg Szukaj szukaj :eviltong: [quote name='Nerul']Kokosik znow na podium stanął? Oby Oby ! :loveu: Pamietam jak poraz pierwszy u nas w Rzeszowie stanął na podnium- o boze jaką zesmy mialy radosc z Pauliną xD Niestety nie, sędzia, który go oceniał w klasie, wyprosił Paulinę z ringu głównego. :roll: Totalna paranoja. Quote
Coffee&Nera Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cambel napisał(a):Niestety nie, sędzia, który go oceniał w klasie, wyprosił Paulinę z ringu głównego. :roll: Totalna paranoja. Dlaczego niby?! :angryy: Paranoja popieram Kamila, paranoja... Quote
panienkabubu Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 eria napisał(a):one zaraz po ocenie gdzieś przepadły:shake: mówiłam, że biegnę na sznaucery :loveu: Czy ma ktoś wyniki II gr? Quote
Recommended Posts