agata :) Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nerul napisał(a):Kokosik znow na podium stanął? Oby Oby ! :loveu: Pamietam jak poraz pierwszy u nas w Rzeszowie stanął na podnium- o boze jaką zesmy mialy radosc z Pauliną xD Też mam nadzieję ;) Quote
ewan Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 czy ma ktoś może zdjęcia wyżłów bo ja wpadłam na ring jak po ogień nawet zdjęć nie mam :( Quote
EveL_ Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 aga616 napisał(a)::pa ja o BOG -VIII:pVII- też ale o to już prosiła Talagia;) BOG VIII- 1. Labrador 2. Springer spaniel ang. 3. chesapeake bay retriever :) Quote
aga616 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 EveL napisał(a):BOG VIII- 1. Labrador 2. Springer spaniel ang. 3. chesapeake bay retriever :) thanks:p:loveu: Quote
Agasia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 EveL napisał(a):Gratulacje dla wszystkich zadowolonych! :) BISy wyglądały tak: 1. Siberian Husky 2. Gończy polski 3. Welsh corgi cardigan Mam jeszcze wyniki z grup, jak ktoś chce to pisać. Jeszcze raz GRATULACJE Co to za husky? Czyzby Dragon? My best puppy - skromnie, bo na BISach nic, ale zadowoleni :) Quote
Dorkaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 agata :) napisał(a):A ja smyczy nie dostałam ;p mam karmę, jakąś ulotkę i płytę... Reklamację złóż :evil_lol: Na wystawie było super :) Pogoda cudowna :lol: Fotki nawet :roll: wyszły. Niestety jak to bywa niektóre do bani :angryy: Gratulacje wszystkim :) Jak zdjęcia pooglądam sama to wam wstawię :evil_lol: Quote
Cavisia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='majka127']a czy mogę poprosić o wyniki piesków cavalierków Pełne wyniki pojawią się niedługo na portalu www.e-cavalier.pl . Natomiast Zwycięzca Młodzieży to TIMI Alfik Polonia, natomiast Najlepszy Pies i BOB to ENTER Złodziejska Zgraja. Quote
karenina Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Gdyby ktoś miał zdjecia z wyborów BOG to poprosze o grX. Quote
Ewelina & Hera Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A my dostałyśmy zw. młodzieży i BOB junior ;) Agasia mam Twoje fotki jak chcesz mogę przesłać Ci je na maila Quote
Dorkaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Karenina ja mam ale teraz skończyłam oglądać, więc wstawię później :) Quote
aleb Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Evel nie wiesz czasem jaki to labrador stanął na pudle? Quote
Florka_xyz Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Agasia napisał(a):Co to za husky? Czyzby Dragon? My best puppy - skromnie, bo na BISach nic, ale zadowoleni :) Nie , nie Drago;-) Gratualcje Agaś ;-) Quote
Karolina_Nett Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 http://img99.imageshack.us/img99/2107/dscf5651hn4.jpg Dożek piękny, marzenie mojego taty - i nie powiem, moje też :loveu:. Wszystkim wam bardzo, bardzo serdecznie gratuluję :multi:. Cieszę się razem z wami :razz:. Quote
karenina Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Dorkaa']Karenina ja mam ale teraz skończyłam oglądać, więc wstawię później :) Dorkaa, jesli moze to poprosze gr X na email - info@forum-romanum.pl, w duzej rozdzielczosci . Jesli moge je wstawic na moja www prosze tez o info jak podpisac. Dziekuje z góry :) Quote
EveL_ Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='aleb']Evel nie wiesz czasem jaki to labrador stanął na pudle? Nie mam pojęcia, ale może poznasz na fotkach. (później Dorkaa mam nadzieję wstawi :lol:) Quote
sylrwia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ewan napisał(a):czy ma ktoś może zdjęcia wyżłów bo ja wpadłam na ring jak po ogień nawet zdjęć nie mam :( Hej Ewa, czy Ty to ta osoba z wyżłowego od Gutów i Dżownicy??:razz: Wrzuc zdjęcia Gutków do wyzłowej galerii, tam gdzie wrzuciłaś swojego dawnego psiaka :) Quote
ewan Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 jako, że Ewelinę zaatakowałam już na gg to teraz jeszcze tutaj zaatakuję Was jeżeli ktoś robił zdjęcia spinone italiano to ja baaaaaaaaaaardzo proszę o PW z góry dziękuję Ewa edit: tak to ja :) Quote
Dorkaa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A gdzie to spinone italiano było :D? Jak na pudłach BOGów to mam ale tylko na pudle :D Wstawię ale watpię że dziś :D Quote
Goldek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ma ktoś zdjęcia suczek klasy pośredniej??? (goldeny) Widzę że psy z klasy otwartej są a suczki z pośredniej o które prosiłam nie ma:placz: Ja sama mam jedno zdjęcie Willego (myślałam że mi aparat zrobił a on udawał i nie mam więcej! A akurat tak go ładnie Kasia ustawiła:placz:) i jedno zdjęcie Magii! W dodatku jak sobie leży przed oceną! Więcej fot jest tylko z baaaaaardzo daleka bo się bałam podejść żeby psa nie spłoszyć na ocenie:-( Bardzo proszę jeśli ktoś ma!!! Numer 1059, choćby słabe.. Quote
Goldenka 02 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 w zabrzu mi się bardzo podobałao! Willi ma doskonałą ale żadnego miejsca:cool1:. Magia... nie uciekła z ringu, biegała ładnie, na poczatku nie maiła najmniejszej ochoty ładnie stanąć (wygodnicaka, wolała siedzieć:)) ale później stanęła (co prawda nie w ta stronę co powinna, ale stała), myśle że nie było żle (ale Magusia jest bardzo temperamentna, to jeszcze młody BARDZO żYWIOłOWY psiak!) :):P MP było według mnie super zorganizowane! nikt się nie spóźnił, na kazdego czekała (sędzina). Sędzina bardso sympatyczna i zna się na MP. Quote
Elitesse Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 eria napisał(a):więc tak -mam sznaucery Elitesse :eviltong::eviltong: ale żem nieśmiała i się nie ujawniłam:evil_lol: :mad::mad: to az tak strasznie wygladam ? :evil_lol: bosh ledwo zyje... pogoda faktycznie cudowna - takiego sloneczka sie nie spodziewalam :loveu: srednio nam poszlo u tego sedziego :roll: Tess - V1 CWC Lanc - V1 Najlepszy weteran ale za to milo spedzilam dzien :) Quote
Recommended Posts