Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jest super pogoda, zapowiada się słoneczny dzień. rzeczywiście nie ma tak zimno jak wczoraj :multi:
życzymy powodzenia :multi: ja pewno dotrę tak po 10 :lol:

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agata jak wam poszło?" Szłaś z Kokoskiem??

My 2 lokata ocena doskonała.
ładn opis, jedynie co w nim złego to to że sierść w złej kondycji
cytat 'piękna suka ale...naga"

Posted

Nie z Kokosem, tylko z Lilianem Marisett FCI (dobrze napisałam :cool3:?). Dostałam wybitną ilość punktów : aż DWA... Ale w sumie to startowałam pierwszy raz, z pięciomiesięcznym psem który wystawiany był chyba tylko raz (?), i ćwiczyłam z nim kilka minut... Lilianek jest słodki i kochany, i myślę że gdybym poćwiczyła z nim trochę więcej poszło by lepiej. Nie jest to jego wina w żadnym wypadku, on sprawował się super jak na swój wiek ;) Mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej, bo zrobiłam z siebie głupka ;p

A reszcie jak poszło? No i gratulacje dla wszystkich.

Posted

Lilian byl wystawiany w babikach tylko raz w zyciu i niestety nie jest to psiak w zadnym wypadku doswiadczony :razz: Gratulacje dla dziewczyn, ze tak ladnie poradzily sobie z moimi diabłami, następnym razem będzie lepiej!!!!
BRAWO!

My dzisiaj dosk 1, CWC, NDPwR :)
Ten Ravenowy"wesoły ogonek" chyba będzie naszym koszmarem sennym :diabloti::diabloti:

Posted

Na początku chciałam podziekować całym sercem Ravenkowi i Talagi :diabloti::loveu:
Poszło nam tak sobie, ale przyznam ze strasznie się stresowałam przez JH. Jakos poszło, dostałam 5/5 pkt i jestem zadowolona:lol: Fajnusie [prezenciki dostaliśmy - jakieś płytki, karmy, smyczki, tylko szkoda że na moją piese jest za duże. .___.'

No ale bardzo się cieszę, jestem zadowlona i BYŁO SUPER!:multi::cool3:

Posted

więc tak
-mam sznaucery Elitesse :eviltong::eviltong: ale żem nieśmiała i się nie ujawniłam:evil_lol:
-mam Halszke Panienkibubu
-mam jednego mamuta , zero haskich - nie wiem w ogóle gdzie był ich ring
-sznaucery mini mam ale ani jednego p&s nie :roll:
-mam goldeny, nie mam labów:evil_lol:
itp.:evil_lol:

Posted

[quote name='eria']więc tak
-mam sznaucery Elitesse :eviltong::eviltong: ale żem nieśmiała i się nie ujawniłam:evil_lol:
-mam Halszke Panienkibubu
-mam jednego mamuta , zero haskich - nie wiem w ogóle gdzie był ich ring
-sznaucery mini mam ale ani jednego p&s nie :roll:
-mam goldeny, nie mam labów:evil_lol:
itp.:evil_lol:

Mamutki?! :loveu: Erio pokazuj xD A ma ktos zestaw Malamutow jakie byly? Kto ma katalog i moglby mi podac i Malamuty i Husky. Ja tam bylam teraz na wyscigach- bosko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Talagia napisał(a):
Lilian byl wystawiany w babikach tylko raz w zyciu i niestety nie jest to psiak w zadnym wypadku doswiadczony :razz: Gratulacje dla dziewczyn, ze tak ladnie poradzily sobie z moimi diabłami, następnym razem będzie lepiej!!!!
BRAWO!

My dzisiaj dosk 1, CWC, NDPwR :)
Ten Ravenowy"wesoły ogonek" chyba będzie naszym koszmarem sennym :diabloti::diabloti:

Gratulacje i prosba jesli by sie udalo wyniki rudasow:-)

Posted

Wróciłam...
Magia oczywiście bardzo dobra i fajny opis ale z małą różnicą.
BYŁA GRZECZNA!!!:multi::multi::multi:
Tylko raz chciała skoczyć na sędzinę żeby się przywitać... Ale ogółem było dobrze. Nie jestem specjalnie zadowolona z sędziny... ALe się nei wypowiadam bo specem od sędziów nie jestem.