Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
Za 14 godzin i 20 minut zaczną się oceny na ringach :p

Aleś ty szczegółowa... :eviltong:
Uwaga, robi się gorąco! Ja chce na wystawe!

Kurcze musze być bardziej odpowiedzialna - jestem w ogólne nie przygotowana, nawet plecaka nie spakokwałam.
Ps.Powtarzam sie O.o Jest na to tylko jedno lekarstwo - pojechać na wystawe...:)

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tylko psy napisał(a):
Aha i róbcie fotki goldenom!

To chyba oczywiste:diabloti:
Edit: Tylko psy, dziekuje za komplementa... POza tym weszłam w stan przedgłupawkowy więc proszę uważać na mnie... I sory za Offa

Posted

eria napisał(a):
o mamuty mogę się postarać :cool3: goldenom od biedy też moge jakąś fotę cyknąć :eviltong:

Dlaczego od biedy? Masz robićź fotki goldenom (psom) w otwartej i sukom w pośredniej. prosze;)

Zaraz wracam (tylko sie spakuje na wystawe.....)

Posted

[quote name='tylko psy']Ja tez sie jeszcze n ie spakowałam dzieki goldku ze mi tak jakby o tym przypomniałaś:)

NIe ma za co;)

Czekajcie, czekajcie... Jakie mamuty? Można zobaczyć mamuty w tych czasach??? (mówcie poprawnie, bo ja jestem mała i błędne wnioski wyciągne..:eviltong:)
A poza tym to na kartce muszą sobie chyba wszyscy zapisać gdzie i kiedy idą i do kogo!:evil_lol:

[quote name='Love-Wab']Ja też zdjęcia robić będę ma ktoś jakieś zamówienia??

Zamówienia na goldy klasa otwarta psów i pośrednia suk, zwłaszcza numerek 1059:evil_lol:
Ps.sory że post pod postem ale nie umiem scalić

Dopiska moda - jak cytujesz kilka postów to przy każdym który chcesz cytować musisz zaznaczyć ten znaczek ( cudzysłów z plusikiem), A później dajesz "odpowiedz" i masz wszystkie cytatu w poście.

Posted

Goldek napisał(a):
NIe ma za co;)

Czekajcie, czekajcie... Jakie mamuty? Można zobaczyć mamuty w tych czasach??? (mówcie poprawnie, bo ja jestem mała i błędne wnioski wyciągne..:eviltong:)
A poza tym to na kartce muszą sobie chyba wszyscy zapisać gdzie i kiedy idą i do kogo!:evil_lol:

Piszę poprawnie- Malamuty, ale to Frytula wymyslila na Rzeszowkiej w lutym :cool3: Są jakies wpisy na jakis stronach jakie psy bedą?

Posted

Frytela napisał(a):

Cambel -> dla zdrowia, dla zdrowia, nam sie przyda, szczegolnie mi, haha xD

Tyś nie gruba, tak jak ja ;) JA to powinnam na ringu biegać też....Ohhh w przyszłym roku może się uda .... :loveu:

Posted

tylko psy napisał(a):
Dlaczego od biedy? Masz robićź fotki goldenom (psom) w otwartej i sukom w pośredniej. prosze;)

Zaraz wracam (tylko sie spakuje na wystawe.....)

bo goldenów widzę wszędzie pełno i jakoś tak nigdy nie focę ich na wystawie :lol: nie obiecuję że ufoce akurat psy z tych klas ale jakieś tam foty goldenom moge zrobić;)

jeszcze jakies rasy chcecie?

Posted

Love-Wab napisał(a):
Ja też zdjęcia robić będę ma ktoś jakieś zamówienia??

:diabloti:Zamówienie 1 : goldeny (psy ) klasa otwarta (nr.startowy 1038:cool3:)
:diabloti:zamówienie 2 : goldeny (suki) klasa pośrednia (nr startowy 1059 :lol:)

Posted

Elitesse napisał(a):
sznaucery srednie pieprz i sol :eviltong:

no na sznaucery możesz akurat liczyć w 100 procentach :eviltong::loveu:

Nerul - wyślę Ci, ale o tym będziemy gadać jak już będą foty

Posted

eria napisał(a):
no na sznaucery możesz akurat liczyć w 100 procentach :eviltong::loveu:

tylko szkoda ze sa na 2 oddzielnych ringach i znajac zycie ( i zeszloroczne doswiadczenia) ringi te beda na 2 koncach wystawy :placz: