Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Goldenka 02 napisał(a):Za 14 godzin i 20 minut zaczną się oceny na ringach :p Aleś ty szczegółowa... :eviltong: Uwaga, robi się gorąco! Ja chce na wystawe! Kurcze musze być bardziej odpowiedzialna - jestem w ogólne nie przygotowana, nawet plecaka nie spakokwałam. Ps.Powtarzam sie O.o Jest na to tylko jedno lekarstwo - pojechać na wystawe...:) Quote
tylko psy Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Aha i róbcie fotki goldenom! Goldek napisał(a):Aleś ty szczegółowa... :eviltong: Pewnie nie może sie już doczekac spotkania z Tobą:cool3: Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tylko psy napisał(a):Aha i róbcie fotki goldenom! To chyba oczywiste:diabloti: Edit: Tylko psy, dziekuje za komplementa... POza tym weszłam w stan przedgłupawkowy więc proszę uważać na mnie... I sory za Offa Quote
eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 o mamuty mogę się postarać :cool3: goldenom od biedy też moge jakąś fotę cyknąć :eviltong: Quote
tylko psy Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja tez sie jeszcze n ie spakowałam dzieki goldku ze mi tak jakby o tym przypomniałaś:) Quote
Coffee&Nera Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 eria napisał(a):o mamuty mogę się postarać :cool3: Serio?! Jeny bylabym wdzieczna... O to jakie malamuty beda to bede miec ksero z katalogu... Ahh szkoda ze mnie tam niebedzie- za daleko :placz: Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja też zdjęcia robić będę ma ktoś jakieś zamówienia?? Quote
tylko psy Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 eria napisał(a):o mamuty mogę się postarać :cool3: goldenom od biedy też moge jakąś fotę cyknąć :eviltong: Dlaczego od biedy? Masz robićź fotki goldenom (psom) w otwartej i sukom w pośredniej. prosze;) Zaraz wracam (tylko sie spakuje na wystawe.....) Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='tylko psy']Ja tez sie jeszcze n ie spakowałam dzieki goldku ze mi tak jakby o tym przypomniałaś:) NIe ma za co;) Czekajcie, czekajcie... Jakie mamuty? Można zobaczyć mamuty w tych czasach??? (mówcie poprawnie, bo ja jestem mała i błędne wnioski wyciągne..:eviltong:) A poza tym to na kartce muszą sobie chyba wszyscy zapisać gdzie i kiedy idą i do kogo!:evil_lol: [quote name='Love-Wab']Ja też zdjęcia robić będę ma ktoś jakieś zamówienia?? Zamówienia na goldy klasa otwarta psów i pośrednia suk, zwłaszcza numerek 1059:evil_lol: Ps.sory że post pod postem ale nie umiem scalić Dopiska moda - jak cytujesz kilka postów to przy każdym który chcesz cytować musisz zaznaczyć ten znaczek ( cudzysłów z plusikiem), A później dajesz "odpowiedz" i masz wszystkie cytatu w poście. Quote
Coffee&Nera Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Goldek napisał(a):NIe ma za co;) Czekajcie, czekajcie... Jakie mamuty? Można zobaczyć mamuty w tych czasach??? (mówcie poprawnie, bo ja jestem mała i błędne wnioski wyciągne..:eviltong:) A poza tym to na kartce muszą sobie chyba wszyscy zapisać gdzie i kiedy idą i do kogo!:evil_lol: Piszę poprawnie- Malamuty, ale to Frytula wymyslila na Rzeszowkiej w lutym :cool3: Są jakies wpisy na jakis stronach jakie psy bedą? Quote
Cambel&Megi Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Frytela napisał(a): Cambel -> dla zdrowia, dla zdrowia, nam sie przyda, szczegolnie mi, haha xD Tyś nie gruba, tak jak ja ;) JA to powinnam na ringu biegać też....Ohhh w przyszłym roku może się uda .... :loveu: Quote
eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tylko psy napisał(a):Dlaczego od biedy? Masz robićź fotki goldenom (psom) w otwartej i sukom w pośredniej. prosze;) Zaraz wracam (tylko sie spakuje na wystawe.....) bo goldenów widzę wszędzie pełno i jakoś tak nigdy nie focę ich na wystawie :lol: nie obiecuję że ufoce akurat psy z tych klas ale jakieś tam foty goldenom moge zrobić;) jeszcze jakies rasy chcecie? Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Love-Wab napisał(a):Ja też zdjęcia robić będę ma ktoś jakieś zamówienia?? :diabloti:Zamówienie 1 : goldeny (psy ) klasa otwarta (nr.startowy 1038:cool3:) :diabloti:zamówienie 2 : goldeny (suki) klasa pośrednia (nr startowy 1059 :lol:) Quote
Coffee&Nera Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Wie ktoś może jakie Syberianki startują w klasie Championów? :cool3: Quote
Elitesse Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 eria napisał(a): jeszcze jakies rasy chcecie? sznaucery srednie pieprz i sol :eviltong: Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ok czyli goldek i wiza :Dmacie całą sesje załatwioną:D przedchwilą dopisała się goldenka 2 :D Quote
Coffee&Nera Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 eria napisał(a):jeszcze jakies rasy chcecie? Eria dla mnie to Malamutki, Husky i moze jak sie jakis Jamnis szarpnie. Potem jeżeli mozna wyslalabys mi te zdjecia w duzych rozmiarach na maila? Quote
Wiza Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ludzie umrzym! wszystkie plany mi sie walą >_> Quote
eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Elitesse napisał(a):sznaucery srednie pieprz i sol :eviltong: no na sznaucery możesz akurat liczyć w 100 procentach :eviltong::loveu: Nerul - wyślę Ci, ale o tym będziemy gadać jak już będą foty Quote
Elitesse Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 eria napisał(a):no na sznaucery możesz akurat liczyć w 100 procentach :eviltong::loveu: tylko szkoda ze sa na 2 oddzielnych ringach i znajac zycie ( i zeszloroczne doswiadczenia) ringi te beda na 2 koncach wystawy :placz: Quote
aleb Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 eria ja poproszę o robienie zdjęć labradorom ;) Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ja chce sznaucery miniaturowe pieprz i sól bo ja sięnie rozdwoje mam 3 psy an ringu goldków fotografować:D Quote
eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='aleb']eria ja poproszę o robienie zdjęć labradorom ;) pomyślimy,pomyślimy :eviltong: Quote
Różyczka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 "Są jakies wpisy na jakis stronach jakie psy bedą?" "Wie ktoś może jakie Syberianki startują w klasie Championów?" poszukajcie na stronie http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zabrze2007_05.pdf jeśli niczego nie pokręciłam Quote
Recommended Posts