Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Tak tylko z Kiarą. Chyba że Kiara będzie miała ocenę i będę musiała poszukać innego psa, mam nadzieję że tak nie będzie. O której będzie MP? Kiedy goldeny są same na ringu najczęściej młodzież wchodzi około 12.. Niestety nie wiem o której pośrednia, bo zazwyczaj dzieliliśmy ring ze spanielami i było dłużej. Myślę że pośrednia będzie około 12:30??? Coś koło tego;) Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 eliminacje od 12:30 do 14 ale najpierw młodsza będzie spokojnie agata :D Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='agata :)']Kurczę, eliminacje są o 12:30. Może ktoś inny ci pożyczy... Może Błyskotka by ci pożyczyła Sułtana (chyba że będzie miał ocenę) Błyskotko, zgadzasz się? Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 więc myśle ze zdąrzymy na MP. Błyskotko postaram się tez pójść do chowków. ojejku, idę do bernardynów(szukac przy ringu goldków), corgów(ring czwarty - 1 pies śpi drugi z adhd, pańcza na kremowo ,lub w bluzie ), chowków([pomarańczowe krzesła), i mam nadzieję spotkać wszystkie goldeny odób z dogo... chyba zapamientałam Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Goldenka 02 napisał(a):więc myśle ze zdąrzymy na MP. Błyskotko postaram się tez pójść do chowków. ojejku, idę do bernardynów(szukac przy ringu goldków), corgów(ring czwarty - 1 pies śpi drugi z adhd, pańcza na kremowo ,lub w bluzie ), chowków([pomarańczowe krzesła), i mam nadzieję spotkać wszystkie goldeny odób z dogo... chyba zapamientałam Ojejej.... Trochę się porobiło!!!:lol::lol::lol: Quote
tylko psy Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Kurczę, eliminacje są o 12:30. Ja też sie boje że nie zdąże bo przede mną jest troche ponad 50 psów, ale bądźmy dobrej myśli. Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Love-Wab napisał(a):eliminacje od 12:30 do 14 ale najpierw młodsza będzie spokojnie agata :D na pewno wszyscy zdarzą. MP powinno być przecież po ocenach, prawda? na miejscu pewnie i tak coś się przedluży.;):) Quote
Błyskotka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Goldek']Może ktoś inny ci pożyczy... Może Błyskotka by ci pożyczyła Sułtana (chyba że będzie miał ocenę) Błyskotko, zgadzasz się? Kurcze tylko że chowy mogą wejść właśnie coś koło 12 :roll:. Nie wiem tylko czy Agata dałaby rade utrzymać Sułtana, on jest strasznie silny i czasem ja mam trudność :shake:. Ale bądźmy dobrej myśli. Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Mam nadzieję ze wszytsko będzie dobrze... A teraz idę SPAC, bo chyba umrę ze stresu... (u mnie wszystko jest mozliwe) Do zobaczenia jutro, o ile nie wyjadę ze strachu do Uzbekistanu. Ba, o ile pieszo nie pójdę. Corgi, Goldek, Chowy, aaa zwariuję... A ja biała kurtka, czarne trampki i czarny głupek w żółtych szelkach na smyczy... Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Spokojnie! :) NIECH CI SIĘ PRZYŚNI WYSTAWA (I JAKIŚ SUKCES) Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Błyskotka']Kurcze tylko że chowy mogą wejść właśnie coś koło 12 :roll:. Nie wiem tylko czy Agata dałaby rade utrzymać Sułtana, on jest strasznie silny i czasem ja mam trudność :shake:. Ale bądźmy dobrej myśli. Nie wiem, to już agatą obgadać trzeba. Oczywiście jak Sułtan ma ocenę o 12 to nei może... Nie wiem. Zobaczy się jutro! W końcu wszyscy sie spotkamy i wszystko obgadamy!:loveu: EDIT: DObranoc Agata, niech ci sie sukcesy przyśnią! :) Tylko się nie stresuj, bo to piesek wyczuje!;) Ps.Sory nie doczytałam do końca Quote
tylko psy Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 do jutra Agata:) (ja też sie troche stresuje bo jade na wystawe z psem znajomych, ale bez nich[znajomych] i w dodatku piesio strasznie nie lubi szczotek....) TRZYMAJCIE ZA NAS KCIUKI (nie tylko za mnie...)!!! Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ja się z nikim nie spotykam bo nikt mnie nie lubi :P no prócz Agappi, Panienkibubu ,Agasi,agaty:) i Anecioraczka Quote
halbina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 napiszcie, proszę gdzie i w jakich godzinach jest wystawa... Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='Love-Wab']ja się z nikim nie spotykam bo nikt mnie nie lubi :P no prócz Agappi, Panienkibubu ,Agasi,agaty:) i Anecioraczka Nieno, nikt cię nie lubi. Jasne.:diabloti::diabloti::diabloti: TO niby czemu do tak dużej dogomaniackiej grupy się dołączyłaś??? LUBiMY CIĘ! I też się mogę z tobą spotkać jak chcesz.:lol: halbina - masz wszystko na stronie związku. www.zabrze.zkwp.pl Quote
aleb Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='halbina']napiszcie, proszę gdzie i w jakich godzinach jest wystawa... Wystawa jest w Ośrodku Rekreacyjno-Sportowym WALKA Makoszowy, Zabrze, ul. Jaskółcza 40 ;) Wystawa już jutro :cool3: Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='tylko psy']A ze mną to sie nie spotkasz? Jak tylko chcesz:D mój plan dnia : 9:00 Panienkabubu 10:00 Nachwile ide do agaty bujnowicz potem wracam do panienki bubu 11:00 Agappi no 11:20-12:00 mam czas dla was ale z agappi może mi dłużej zejść :D [quote name='tylko psy']A ze mną to sie nie spotkasz? [quote name='Goldek']Nieno, nikt cię nie lubi. Jasne.:diabloti::diabloti::diabloti: TO niby czemu do tak dużej dogomaniackiej grupy się dołączyłaś??? LUBiMY CIĘ! I też się mogę z tobą spotkać jak chcesz.:lol: halbina - masz wszystko na stronie związku. www.zabrze.zkwp.pl Ja chce z wszystkimi ale czasu braknie masz zarezerwowany u mnie czas goldek o której się spotykamy?? Quote
halbina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_zabrze&oddzial=zabrze dziękuję! a godziny? nie mogę doczytać... Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Love-Wab napisał(a):Ja chce z wszystkimi ale czasu braknie masz zarezerwowany u mnie czas goldek o której się spotykamy?? Nie wiem - ja też mam napięty plan.. Może około 12... Tylko do wpół do pierwszej bo o tej są oceny goldów i będę gdzieś schowana aby mnie pies nie widział... Quote
halbina Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='aleb']halbina od 10.00 ;) jeszcze raz dziękuję! czy ta impreza ma szanse się przeciągnąć do 15.00? Quote
Recommended Posts