Kati Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jutro na pewno będzie ładna pogoda, tylko żeby było ciepło. :) Życzę wszystkim powodzenia, zdobycia samych pierwszych lokat i dobrej zabawy. Ja będę kibicować westiczce znajomych. Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kati napisał(a):Jutro na pewno będzie ładna pogoda, tylko żeby było ciepło. :) Życzę wszystkim powodzenia, zdobycia samych pierwszych lokat i dobrej zabawy. Ja będę kibicować westiczce znajomych. a nam to nie będziesz kibicowała:mad::mad: Quote
Karolina_Nett Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):A ja nie mam co na siebie włożyć ;p Karolina, kolejna okazja nam przepadła :( Możesz przyjechać jeszcze dziś, ja idę z psem na cegielnię i bedzie tam koleżanka z westikiem :cool1:. Także zapraszam. A i jeszcze, kto będzie w Zabrzu za rok? Ja na pewno ;P. Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kati napisał(a):Jutro na pewno będzie ładna pogoda, tylko żeby było ciepło. :) Życzę wszystkim powodzenia, zdobycia samych pierwszych lokat i dobrej zabawy. Ja będę kibicować westiczce znajomych. no i nam i nam i nam! Kasia przyjdz do bernardynow!:) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Pomysł podsunęła mi Basia, dlatego zgłaszam się do Was, kierujących się na wystawę do Zabrza: PILNIE POSZUKUJEMY TRANSPORTU (NAWET PŁATNEGO! ) BIELSKO-BIAŁA - ZABRZE DLA 2 SZCZENIAKÓW Z MAZAŃCOWIC !!! DZIŚ ALBO JUTRO !!! MEGA PILNIE!!! ----------- Ogłoszenie nieaktualne - transport znaleziony :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Pilnie poszukuje transportu do Zabrza 7 miesięczny spokojny amstaff +1osoba, okolice Rzeszowa ewentualnie mogę dojechac gdzieś oczywiscie dorzucam sie do paliwa ogłoszenie juz nie aktualne znalazłam transport ;) Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='flashka-g']Wole byc zdrowa do nastepnego weekendu bo mam dwie wazniejsze wystawy na drugim koncu Europy, zobaczymy jutro rano jak sie bede czuć.:roll: Racja <10 znaków> [quote name='Kati']Jutro na pewno będzie ładna pogoda, tylko żeby było ciepło. :) Życzę wszystkim powodzenia, zdobycia samych pierwszych lokat i dobrej zabawy. Ja będę kibicować westiczce znajomych. tęż sobie tego życzę :) Quote
Błyskotka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Jak co to zapraszam do ringu 7 :). Szukać pomarańczowych krzeseł jak co :cool3:. Ja też chora ale jakoś dam radę. Życzę wszystkim powodzenia jutro :). Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Pomarańczowych krzeseł, no ok ;) a koło której? Ja jestem od 9 (jeśli ja również mogę poznać chowki xD) Quote
Kati Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Iwona, ja mam nadzieję, że uda mi się wygłaskać twojego maluszka :loveu: Panienkabubu, was moze też uda mi się odnaleźć. Ja większość czasu spędze przy ringu AST, ale przy innych terierach też. Będę w towarzystwie znajomych z westie i rottweilerki (o ile ja wpuszczą, bo niewystawiana). Quote
Frytela Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja ring IV (chyba bo zapomniałam, ale obok ringu goldków jakby co xD) Szukać jednego rudego psioka o krotkich lapach co ciagle spi i jedno czarno białe z adhd ;) ja taka "troche" przy tuszy w czym bede? a nie wiem chyba w takiej marnareczce bezowej ;) albo szarej bluzie dosc dlugiej ze wzorkami xD Quote
Błyskotka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Pomarańczowych krzeseł, no ok ;) a koło której? Ja jestem od 9 (jeśli ja również mogę poznać chowki xD) No oczywiście :multi:. O 8 wyjeżdżamy więc pewnie będziemy coś koło 9 tej. Będzie tylko Sułtan wystawiany. Quote
Frytela Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 O własnie Błyskotka musze Cię wreszcie poznać :) może wpadne ;)... Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 no to znajomości nowych sporo będzie :cool3: Frytela, Was także postaram się poszukać jeśli można ;)? Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja tak nieśmiało pytam... Błyskotka, mogę też poznać twoje chowki??? Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Goldek, możemy isć razem do chowów ;) w kupie raźniej xD Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Goldek, możemy isć razem do chowów ;) w kupie raźniej xD OK!!! A ja znowu najmłodsza... :roll: No ale trudno, wymyśliłam sobie to mam:diabloti: Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Oj tam ;) Ja też nie jestem jakaś wybitnie stara, wręcz przeciwnie Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Oj tam ;) Ja też nie jestem jakaś wybitnie stara, wręcz przeciwnie Fajnie wiedzieć. Nie czuję się taka osamotniona;) Zobaczymy jak się spisze Magia, może wreszcie coś zdobędzie! Najwyższy czas:evil_lol: Quote
Błyskotka Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No to ale Sułtan będzie wypieszczony :lol:. Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Trzymać kciuki będę ;) Dzięki.. I nawzajem - występujesz tylko z Kiarą na MP? Trzymam kciuki mocno...;););) Trzymam kciuki za wszystkich! Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Tak tylko z Kiarą. Chyba że Kiara będzie miała ocenę i będę musiała poszukać innego psa, mam nadzieję że tak nie będzie. Quote
Recommended Posts