Talagia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Ja jutro bede dopiero psa kąpać :diabloti: Quote
eria Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ubierzcie się ciepło, dzisiaj jest cholernie zimno i wieje przenikliwy wiatr:roll::roll: ale na szczęście świeci słoneczko :lol: Quote
Alusia Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 ej a wiecie jakie figury daje M.Redlicki na JH??????? Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 flashka-g napisał(a):ja tez pochorowana.. ale w takim stopniu ze raczej nie dojade na wystawe:roll::placz: Wyzdrowiejesz zobaczysz;) NA PEWNO!!! Nasz psiuń już wykąpany:) :p Pogoda mogłaby być taka jak dziś w Opolu. bezchmurne niebo, słoneczko i lekki wiaterek ( i niestety trochę niska temp.) Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 W Sosnowcu dzisiaj przeraźliwie zimno, wieje mroźny wiatr, słońce niestety nie pomaga. Polecam rękawiczki, nawet jakieś czapki na głowy i CIEPŁE ubranie!!! Quote
Goldenka 02 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 najważniejsze te rękawiczki i coś na uszy! ;) Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 przepraszam za podwójnego posta - ale coś mi dogomania zamuliła - właśnie popieram Goldek - najważniejsze coś na uszy i rękawiczki. Będą niestety potrzebne. Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 [quote name='panienkabubu']przepraszam za podwójnego posta - ale coś mi dogomania zamuliła - właśnie popieram Goldek - najważniejsze coś na uszy i rękawiczki. Będą niestety potrzebne. Nie Goldek, bo Goldek to ja jestem!!! Goldenke 02!! :) Wiza - ale nie wiem czy byśmy się jeszcze spotkały bo jak mi Magia znowu zwieje z ringu to będzie to moja ostatnia wystawa:((( Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dziś sobie kupiłam kurtkę zimową na wszelki wypadek... Śniegu nie będzie (no.. nie będzie no... no prawda że nie będzie nie?) ale zimno dziś okropnie. Jutro pobudka o 6:30 - cóż za piękna perspektywa ^^ Nie mogę się doczekać tego spotkania ze wszystkimi jutro, ale z drugiej strony coś mi się w żołądku przewraca na myśl o wystawie :) Ps. Czy ktoś mógłby pożyczyć rezerwowego psa na wypadek gdyby eliminacje były przed oceną Wizy? Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Agata ja też 6:30 wstaje ! musimy jeszcze odebrać anecioraczek na dworcu ok?? Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Dziś sobie kupiłam kurtkę zimową na wszelki wypadek... Śniegu nie będzie (no.. nie będzie no... no prawda że nie będzie nie?) ale zimno dziś okropnie. Jutro pobudka o 6:30 - cóż za piękna perspektywa ^^ Nie mogę się doczekać tego spotkania ze wszystkimi jutro, ale z drugiej strony coś mi się w żołądku przewraca na myśl o wystawie :) Ps. Czy ktoś mógłby pożyczyć rezerwowego psa na wypadek gdyby eliminacje były przed oceną Wizy? Chętnie bym ci pożyczyła ale jest taki problem... Magia jest z Kiarą w klasie...:crazyeye: Więc nie za dużo to da... Poza tym Magia dostaje świrana każdym ringu i możesz mieć pewne kłopoty z jej okiełznaniem + minusowe punkty na prezenterze.. Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dzięki za dobre chęci ;) mam nadzieję ze mimo wszystko się spotkamy i trochę poćwiczymy Quote
Karolina_Nett Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Kurcze, tyle ludzi będzie, a ja jednak nie jadę :(. Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A ja nie mam co na siebie włożyć ;p Karolina, kolejna okazja nam przepadła :( Quote
Love-Wab Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Na jakim dworcu? Nie zdążymy... zdążymy będę po ciebie o 8 Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):Dzięki za dobre chęci ;) mam nadzieję ze mimo wszystko się spotkamy i trochę poćwiczymy Może się spotkamy... A powtórz jeszcze raz znaki charakterystyczne bo ja już nie wiem z kim mam się spotkać gdzie i kiedy!! I nawet nie pamiętam kto jest kto! Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 No więc czarna spanielka w żółtych szelkach z adhd (znaczy spanielka nie szelki) czarne trampki biała kurtka z wielkim futrzastym kapturem (tylko poza ringiem) młody prezenter grupa starsza Agata Soroka nr 14 z Wizą z zagłębia amen xD jesika takie sprawy to chyba na pw... :| Quote
Goldek Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata :) napisał(a):No więc czarna spanielka w żółtych szelkach z adhd (znaczy spanielka nie szelki) czarne trampki biała kurtka z wielkim futrzastym kapturem (tylko poza ringiem) młody prezenter grupa starsza Agata Soroka nr 14 z Wizą z zagłębia amen xD jesika takie sprawy to chyba na pw... :| OK:) Już wszystko pamiętam - a jak się nazywa spanielka? Chyba Dora?? (zasłyszane z innych postów) Jak mnie zobaczysz to się nie wahaj tylko podejdź bo ja czasami stoję jak kołek i nie widzę tego co mam przed własnym nosem;) Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 agata błagam zmień ten podpis bo całe forum rozciągasz ps. wybaczcie OT Quote
flashka-g Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Goldenka 02 napisał(a):Wyzdrowiejesz zobaczysz;) NA PEWNO!!! Nasz psiuń już wykąpany:) :p Wole byc zdrowa do nastepnego weekendu bo mam dwie wazniejsze wystawy na drugim koncu Europy, zobaczymy jutro rano jak sie bede czuć.:roll: Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 panienkabubu napisał(a):agata błagam zmień ten podpis bo całe forum rozciągasz ps. wybaczcie OT Mój podpis? U mnie jest normalnie :shake: w jaki sposób rozciągam to zmienię? Edit: już? Quote
panienkabubu Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 tak dziekuje slicznie :) chmury idą :( Quote
agata :) Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 A u mnie są te e... kumulusy bodajże, mniejsza z nazwą, w każdym bądź razie zwiastują one deszcz co w połączeniu z okropnym zimnem daje wprost wspaniałą pogodę (sarkazm)... Kto się cieszy? no nie wszyscy na raz... Quote
Recommended Posts