Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja będe trzymać kciuki za moje koleżanki na MP, za bernardyny, no i ... za pogode :lol:
Szkoda że nie mogę pojechać do Zabrza, tyle fajnych dogomaniaków bedzie :placz:

Posted

Powiem wam coś na ucho... Wasze psiaki na pewno zdobędą BoBy... I nie martwcie się pogodą... Ciocia Goldek wam to załatwi...

Ok, Frytela, jeśli przyjdę to zaciągnę również Goldenkę 02... :diabloti::diabloti::diabloti:
Która będzie mi psiaka wystawiać więc przyjdziemy razem:) Prawda, Kasiu?;)

Posted

Goldek napisał(a):
Hej! Wszyscy tu ustalili że się spotykają a ja to co!!! Ja też sie uaktywniam!!!
Nikt mnie nie zaprosi pod swój dach?:-(

Pod mój dach możesz - dosłownie - bo mieszkam niedaleko miejsca wystawy :lol: zapraszam :eviltong:

Posted

[quote name='agata :)']Pod mój dach możesz - dosłownie - bo mieszkam niedaleko miejsca wystawy :lol: zapraszam :eviltong:

Hehe:) POd dach może nie przyjdę ale pod parasol który NIE BĘDZIE POTRZEBNY (!!!) przyjdę! Doigrałaś się:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Goldek']Powiem wam coś na ucho... Wasze psiaki na pewno zdobędą BoBy... I nie martwcie się pogodą... Ciocia Goldek wam to załatwi...

Ok, Frytela, jeśli przyjdę to zaciągnę również Goldenkę 02... :diabloti::diabloti::diabloti:
Która będzie mi psiaka wystawiać więc przyjdziemy razem:) Prawda, Kasiu?;)

oczywiście;):loveu:

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
oczywiście;):loveu:

No właśnie:) Tak więc przyjdziemy, pomiziamy pieski i wrócimy na nasz ring kulturalnie poćwiczyć z Magią po czym wypożyczyć ją Ali:)

Posted

Weronika ale naprawde nie wiem o której poćwicze z Magią bo mi sie 7 spotkań itp namnożyło :lol::lol:

Chyba zrezygnuje z jakiegoś , najchetniej obspotkałabym całą dogomanie tam ale naprawde ja sie w czasie nie zmieszcze :o..
Werka chyba jednak zrezygnuje z ćwiczeń z Magią spotkamy sie jeszcze na niejednej wystawie a na tej mam full :(

Agata jezu jak ja Cie tam znajde?! Pójde przed 13 pod ring MP i dam ci tam Kiare..

Posted

EveL napisał(a):
Rozchorowałam się, pewnie będę w Zabrzu nieprzytomna i jak z krzyża zdjęta :roll:
Ja też się nie spodziewałam tylu dogomaniaków ;)

ja tez pochorowana.. ale w takim stopniu ze raczej nie dojade na wystawe:roll::placz:

Posted

flashka-g napisał(a):
ja tez pochorowana.. ale w takim stopniu ze raczej nie dojade na wystawe:roll::placz:

Trzymam kciuki za zdrówko i żeby się może jednak udało dojechać! :) Ze mną już trochę lepiej.

Za jakąś godzinkę wyjeżdżam do Zabrza. Powodzenia będę życzyć wieczorem :)

Posted

EveL napisał(a):
Trzymam kciuki za zdrówko i żeby się może jednak udało dojechać! :) Ze mną już trochę lepiej.

Za jakąś godzinkę wyjeżdżam do Zabrza. Powodzenia będę życzyć wieczorem :)

o tak szybko :cool1:

ja jutro ..tylko nawet nie wiem o ktorej:roll: