Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiza napisał(a):
czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden

Jak chcesz to seterki są od 10, wiec mozesz wpasc i Ravena sobie wypozyczyc na chwile :razz:

Seterka93 napisał(a):
Będę Talagia. :lol:
Przepraszam że pisze tak późno, ale jakoś wypadło ..:oops:

Jak mam byc szczera to przeraża mnie ilość osób na tej wystawie:evil_lol:
jakoś sobie poradze mam nadzieje ;)

Ok, w takim razie bedziemy czekac ;) i tez mam nadzieje jakis wczesniejszy trening by sie przydal :razz:

Posted

Wiza napisał(a):
czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden

Jeśli tylko masz życzenie poćwiczyć z akitą to zapraszam:lol:

Posted

Wiza napisał(a):

moją akitkę też moge pozyczyć, chociaż ona to sama zazwyczaj staje bardzo ładnie bez niczyjej pomocy ;)

Posted

eria napisał(a):
pogoda się chrzani :shake:
mam nadzieję że w niedziele będzie w miarę ok :roll:

no :( u nas pada dzisiaj cały dzień :mdleje: mży (mrzy?) cały czas... buuuu.. Trzeba będzie przygotować parasole :(

jak było w zeszłym roku?

Posted

w zeszłym roku nie padało ;) własnie odkopałam foty z Zabrza 2006;) i nawet nie mam zimowej kurtki na nich więc szczególnych mrozów też nie było :razz:

Posted

eria napisał(a):
w zeszłym roku nie padało ;) własnie odkopałam foty z Zabrza 2006;) i nawet nie mam zimowej kurtki na nich więc szczególnych mrozów też nie było :razz:

to teraz żeby była piękna równowaga - to będzie brzydko i deszczowo :lol::lol:

Posted

Dostałam wczoraj potwierdzenie (szło 11 dni, imponująca szybkość:) ).
Ale też jestem w grupie starszej, zamiast w młodzszej. Trzymam kciuki za pogodę...
panienkobubu na pewno sie spotkamy, bo nasz goldenek też jest w otwartej (psy).

Na wystawe przyjedziemy około 9:30.

Posted

tylko psy napisał(a):
Dostałam wczoraj potwierdzenie (szło 11 dni, imponująca szybkość:) ).
Ale też jestem w grupie starszej, zamiast w młodzszej. Trzymam kciuki za pogodę...
panienkobubu na pewno sie spotkamy, bo nasz goldenek też jest w otwartej (psy).

o to super :multi: na pewno mnie nie niezauważysz, bo będę z bernardynami :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
no :( u nas pada dzisiaj cały dzień :mdleje: mży (mrzy?) cały czas... buuuu.. Trzeba będzie przygotować parasole :(

jak było w zeszłym roku?

w zeszlym roku bylo masakrycznie zimno :shake: w tym musze pamietac o rekawiczkach :roll:

u mnie niestety tez deszczowo ale od jutra zapowiadaja poprawe pogody :multi:

Posted

Aga i KINGYO oke super, napisałam Ci PW
Talagia - jasne , wiem jak wyglądasz więc Cię tam znajde :razz:
panienkabubu to ok jak bedziesz rzy goldkach z bernami to Cie znajde napewno :D
Tylko wiecie moge sie nie zjawić bo tata wrzesczy jak mnie długo nie ma ale mam nadzieje ze sie uda.

Posted

jasne że jak zobacze kogoś przy goldkach z bernardynami to podejdę (ale czy mogę jeszcze wiedzieć jak będziesz ubrana. i ewentualnie twój nr startowy?) nas na pewno rozpoznasz - dwie prawie identyczne dziewczyna, ja niestety na kremowo ubarana:/

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
jasne że jak zobacze kogoś przy goldkach z bernardynami to podejdę (ale czy mogę jeszcze wiedzieć jak będziesz ubrana. i ewentualnie twój nr startowy?) nas na pewno rozpoznasz - dwie prawie identyczne dziewczyna, ja niestety na kremowo ubarana:/

jezu nie wiem :lol: to zalezy od pogody - ale na pewno bede miec czarne spodnie na kant - moj stały strój wystawowy, jak wystawiam :D

Elitesse napisał(a):
bubu jestem stara i mam skleroze :diabloti: zaraz ci na PM odpisze - psieplasiam :shake:

nic sie nie stalo - dziekuje za informacje, przekazalam dalej :) do zobaczenia w niedziele ;)
ps. nei jestes stara :)