Wiza Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Iwona i panienkabubu jasne :D tylko zobacze czy sie wyrobie. Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wiza napisał(a):Iwona i panienkabubu jasne :D tylko zobacze czy sie wyrobie. Ja będę przy Goldenach, bo w otwartej (psy) startuje moja sąsiadka:) Quote
Talagia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wiza napisał(a):czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden Jak chcesz to seterki są od 10, wiec mozesz wpasc i Ravena sobie wypozyczyc na chwile :razz: Seterka93 napisał(a):Będę Talagia. :lol: Przepraszam że pisze tak późno, ale jakoś wypadło ..:oops: Jak mam byc szczera to przeraża mnie ilość osób na tej wystawie:evil_lol: jakoś sobie poradze mam nadzieje ;) Ok, w takim razie bedziemy czekac ;) i tez mam nadzieje jakis wczesniejszy trening by sie przydal :razz: Quote
agata :) Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Pogoda jak narazie dobra, choć mogłoby być ździebko cieplej, ale należy mieć nadzieję bo idzie ku dobremu ;) Quote
Karolina_Nett Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 agata :) napisał(a):No ja jadę chyba sama tramwajem więc nic z tego :( Kurczę postaraj się jakoś ;p Eeeeee, no wiesz... Za rok na pewno :cool1:. Quote
Tomonari Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wiza napisał(a):czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden Jeśli tylko masz życzenie poćwiczyć z akitą to zapraszam:lol: Quote
Agappe Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Wiza napisał(a):czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden moją akitkę też moge pozyczyć, chociaż ona to sama zazwyczaj staje bardzo ładnie bez niczyjej pomocy ;) Quote
eria Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 pogoda się chrzani :shake: mam nadzieję że w niedziele będzie w miarę ok :roll: Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 eria napisał(a):pogoda się chrzani :shake: mam nadzieję że w niedziele będzie w miarę ok :roll: no :( u nas pada dzisiaj cały dzień :mdleje: mży (mrzy?) cały czas... buuuu.. Trzeba będzie przygotować parasole :( jak było w zeszłym roku? Quote
eria Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 w zeszłym roku nie padało ;) własnie odkopałam foty z Zabrza 2006;) i nawet nie mam zimowej kurtki na nich więc szczególnych mrozów też nie było :razz: Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 eria napisał(a):w zeszłym roku nie padało ;) własnie odkopałam foty z Zabrza 2006;) i nawet nie mam zimowej kurtki na nich więc szczególnych mrozów też nie było :razz: to teraz żeby była piękna równowaga - to będzie brzydko i deszczowo :lol::lol: Quote
tylko psy Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Dostałam wczoraj potwierdzenie (szło 11 dni, imponująca szybkość:) ). Ale też jestem w grupie starszej, zamiast w młodzszej. Trzymam kciuki za pogodę... panienkobubu na pewno sie spotkamy, bo nasz goldenek też jest w otwartej (psy). Na wystawe przyjedziemy około 9:30. Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 tylko psy napisał(a):Dostałam wczoraj potwierdzenie (szło 11 dni, imponująca szybkość:) ). Ale też jestem w grupie starszej, zamiast w młodzszej. Trzymam kciuki za pogodę... panienkobubu na pewno sie spotkamy, bo nasz goldenek też jest w otwartej (psy). o to super :multi: na pewno mnie nie niezauważysz, bo będę z bernardynami :loveu: Quote
Elitesse Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 panienkabubu napisał(a):no :( u nas pada dzisiaj cały dzień :mdleje: mży (mrzy?) cały czas... buuuu.. Trzeba będzie przygotować parasole :( jak było w zeszłym roku? w zeszlym roku bylo masakrycznie zimno :shake: w tym musze pamietac o rekawiczkach :roll: u mnie niestety tez deszczowo ale od jutra zapowiadaja poprawe pogody :multi: Quote
Goldenka 02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 panienkabubu napisał(a):o to super :multi: na pewno mnie nie niezauważysz, bo będę z bernardynami :loveu: to na pewno Cię spotkamy :) Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Goldenka 02 napisał(a):to na pewno Cię spotkamy :) Tylko powiedz, że Ty to Ty - i się nie wstydź tylko podchodz :lol: Quote
Wiza Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Aga i KINGYO oke super, napisałam Ci PW Talagia - jasne , wiem jak wyglądasz więc Cię tam znajde :razz: panienkabubu to ok jak bedziesz rzy goldkach z bernami to Cie znajde napewno :D Tylko wiecie moge sie nie zjawić bo tata wrzesczy jak mnie długo nie ma ale mam nadzieje ze sie uda. Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 o jesu ile dogomaniaków poznam w Zabrzu :multi: :loveu: Quote
Goldenka 02 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 jasne że jak zobacze kogoś przy goldkach z bernardynami to podejdę (ale czy mogę jeszcze wiedzieć jak będziesz ubrana. i ewentualnie twój nr startowy?) nas na pewno rozpoznasz - dwie prawie identyczne dziewczyna, ja niestety na kremowo ubarana:/ Quote
Elitesse Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 panienkabubu napisał(a):o jesu ile dogomaniaków poznam w Zabrzu :multi: :loveu: bubu jestem stara i mam skleroze :diabloti: zaraz ci na PM odpisze - psieplasiam :shake: Quote
panienkabubu Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Goldenka 02 napisał(a):jasne że jak zobacze kogoś przy goldkach z bernardynami to podejdę (ale czy mogę jeszcze wiedzieć jak będziesz ubrana. i ewentualnie twój nr startowy?) nas na pewno rozpoznasz - dwie prawie identyczne dziewczyna, ja niestety na kremowo ubarana:/ jezu nie wiem :lol: to zalezy od pogody - ale na pewno bede miec czarne spodnie na kant - moj stały strój wystawowy, jak wystawiam :D Elitesse napisał(a):bubu jestem stara i mam skleroze :diabloti: zaraz ci na PM odpisze - psieplasiam :shake: nic sie nie stalo - dziekuje za informacje, przekazalam dalej :) do zobaczenia w niedziele ;) ps. nei jestes stara :) Quote
Goldek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hej! Wszyscy tu ustalili że się spotykają a ja to co!!! Ja też sie uaktywniam!!! Nikt mnie nie zaprosi pod swój dach?:-( Quote
marymek Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Chyba pod parasol, a nie pod dach :lol: Zamiast wstawiać tyle wykrzykników to się z kimś umów. Quote
Recommended Posts