agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A tak ;) Właśnie sobie oglądam listę zgłoszonych. Zaledwie 20 osób ;) luzik ;) No to życzymy powodzenia ;) Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata :) napisał(a):A tak ;) Właśnie sobie oglądam listę zgłoszonych. Zaledwie 20 osób ;) luzik ;) No luzik :D Widziałam listę zgłoszonych, ,,nowi" w grupie starszej JH lekko się nie mają :cool3: Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny? Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata :) napisał(a):Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny? Na stronie www.zabrze.zkwp.pl albo www.zkwp.zabrze.pl (nigdy nie wiem który adres jest poprawny) jest już dostępny plan sędziowania Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata :) napisał(a):Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny? z tego co widzę zaczynają się o 10:p Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Uff, szczęście, bo eliminacje dopiero od 12:30. Mam nadzieję że się uda. Dzięki za informację ;) Ps. www.zabrze.zkwp.pl ;) Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata :) napisał(a):Uff, szczęście, bo eliminacje dopiero od 12:30. Mam nadzieję że się uda. Dzięki za informację ;) Ps. www.zabrze.zkwp.pl ;) a z jakiej klasy masz goldena? suczkę czy psa? bo jak suczkę to może być ciężko:shake: Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata :) napisał(a):No właśnie suczkę, WIZĘ z Zagłębia... hmm no to wszystko zależy jakie sędzina będzie miała tempo:roll:goldenów trochę niestety jest :roll: Quote
Dorkaa Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 agata :) napisał(a):Wręcz przeciwnie ;) Dwie osoby ze starszej znam osobiście - Ewelinę Jasiukajć (również debiut) i Ewelinę Musiał, a poza nimi dużo osób kojarzę m.in. z dogomanii. Super że podali godzinę i mam nadzieję że eliminacje nie kolidują z wystawianiem goldenów... Właśnie, czy ktoś wie o której są goldeny? EveL tez znam :P Ale ja osobiście tłoku nie lubię. A to ty jesteś z Wizą :) Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Niestety :( poszukam może jeszcze znajdę jakiegoś psa "w razie co"... Tylko że z Wizą już troszkę ćwiczyłam i będę jeszcze ćwiczyć w sobotę... Ale zawsze należy mieć nadzieję że będzie dobrze :) Tak, Soroka Agata nr 14 ;) Quote
Talagia Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No a ja widze, ze nawet moj pies jest w MP zgłoszony :cool3: Ktos moze wie czy Ewelina bedzie w Zabrzu? :razz: Quote
Guest Agata_B Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 A gdzie jest dostępna lista osób zgłoszonych na MP? Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Agata_B napisał(a):A gdzie jest dostępna lista osób zgłoszonych na MP? Na stronie zk zabrze. Quote
flashka-g Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 mam tylko nadzieje ze padac nie bedzie.. bo na ocieplenie nie ma co liczyc:) mnie bedzie mozna znalezc przy ccokerach i moze przy labradorach;) Quote
ewan Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a kogo będę mogła poznać na ringu wyżłów? :) pozdrawiamy Quote
Agasia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ewan napisał(a):a kogo będę mogła poznać na ringu wyżłów? :) pozdrawiamy Będe przy seterach :) Dostalismy dzisiaj potwierdzenia :) Oby pogoda dopisala... :shake: Moge biegac w zimowej kurtce, ale zeby tylko nie padalo Quote
ewan Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a ja ciągle nie dostałam potwierdzenia.... dobrze, że pies widnieje na liście a ja mam potwierdzenie przelewu... to widzimy się na ringu :) ps. rozumie, że poznam Cię po tym szczęściu z avatara? :) Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ech ta poczta polska - wysłane 02.10. zwykłym listem - i szło aż 9 dni.. Po prostu chamstwo! Ale dotarło i to cieszy :) Oczywiście nie z winy organizatorów Quote
Agasia Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 ewan napisał(a):a ja ciągle nie dostałam potwierdzenia.... dobrze, że pies widnieje na liście a ja mam potwierdzenie przelewu... to widzimy się na ringu :) ps. rozumie, że poznam Cię po tym szczęściu z avatara? :) Tak, na wystawie będzie szczescie z avatara - juz troszke wieksze, ale podobne - poznasz :cool1: Quote
Wiza Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wiza napisał(a):czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden jak chcesz z 7 miesiecznym amstaffem to zapraszam do nas:cool1: Quote
panienkabubu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Wiza napisał(a):czy ktoś mógł by mi na tej wystawie na 5 minut pożyczyć psa żeby sobie z nim potrenować wystawianie? bo chce nabrać doświadczenia w innych raskach niż golden ja moge jak mnie znajdziesz z bernardynem ;) chociaz moja suka z kazdym pojdzie i sama sobie stoi, wiec jak chcesz ;) Quote
Seterka93 Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Będę Talagia. :lol: Przepraszam że pisze tak późno, ale jakoś wypadło ..:oops: Jak mam byc szczera to przeraża mnie ilość osób na tej wystawie:evil_lol: jakoś sobie poradze mam nadzieje ;) Quote
Recommended Posts