panienkabubu Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A my, mimo, że blisko mieszkamy, nie :lol: Quote
Karolina_Nett Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 agata :) napisał(a):Jakby mi też ktoś chciał robić fotki jak uciekam z ringu młodego prezentera to nie mam nic przeciwko, byle by tylko nie wstawiać na jakiegoś youtube'a czy coś xD Karolina_Nett, musimy się spotkać w końcu ;) chyba mnie kojarzysz z blogów ;)? Jasne, że kojarzę! :multi: agata :) napisał(a):No dobra, wróćmy :p mam pytanie które mam nadzieje nie zamieni się w ot: kto chciałby się spotkać w Zabrzu? Ja, ale... Nie będę, nie mam transportu - tata do pracy, mama w życiu nie pojedzie... agata :) napisał(a):Goldek jak zobaczysz dziewczynę ubraną na czarno znaki szczególne czarne trampki z Wizą od Ali to podchodź śmiało :) Własnie, o której bym miała być na młodego? Wie ktoś? Bo ja jestem zielona, kompletnie. Dziś przyjechałam do Rybnika o 13, niech żyje moja mama farbująca włosy o godzinie 11:30. Spóźnialska :evil_lol:. agata :) napisał(a):chyba jej założę osobny temat/galerię :cool3: Koniecznie!! agata :) napisał(a):BBeta, a mi na mp też? Prooszę ślicznie choć dwie fotki :) Bo wątpię żeby mi ktokolwiek robił :( Ja bym porobiła, ale, no wiesz. Chyba , że ktoś po mnie przyjedzie :razz:. Żory - koło Rybnika jak macie po drodze. Quote
agata :) Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 No ja jadę chyba sama tramwajem więc nic z tego :( Kurczę postaraj się jakoś ;p Hmm, nie dostałam jeszcze potwierdzenia :( Quote
Agappe Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Frytela napisał(a):Dostaliśmy potwierdzenie, a na wystawie bedziemy pewnie kolo 10.30 ;) ale na potwierdzeniu przecież nie ma godziny oceny rasy???????????<albo ja oślepłam>, za to na potwierdzeniu jest informacja " Dodatkowe informacje ( plan sędziowania oras skrócony katalog) na stronie www.zabrze.zkw.pl" :roll::roll::roll::roll: Quote
Ilka21 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 To teraz tak: ja wiem,że moje psy zakfalifikowane ale zgłoszenia nie dostałam - buuuuu i właziłam na stronę ZK i nie widziałam nic na temat planu sędziowania - może jestem ślepa więc jakby ktoś mógł się dowiedzieć o której grzywacze są sędziowane to bym była wdzięczna (Evel weź się dowiedz jak możesz bo bym chciała przyjechac na tyle wcześniej,żebyś z Molly mogła poćwiczyć jeszcze a to chyba twój oddział;)) Quote
EveL_ Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Ilka21 napisał(a):To teraz tak: ja wiem,że moje psy zakfalifikowane ale zgłoszenia nie dostałam - buuuuu i właziłam na stronę ZK i nie widziałam nic na temat planu sędziowania - może jestem ślepa więc jakby ktoś mógł się dowiedzieć o której grzywacze są sędziowane to bym była wdzięczna (Evel weź się dowiedz jak możesz bo bym chciała przyjechac na tyle wcześniej,żebyś z Molly mogła poćwiczyć jeszcze a to chyba twój oddział;)) Zabrze? Nie, nie mój oddział :) Ale ja myślę, że plan do soboty podadzą. Ja będę na pewno wchodzić po waszej ocenie, także nawet jakby nie podali planu do soboty to zobaczę w katalogu i przyjdę do was jak będziecie na ringu, bo chciałabym sobie zobaczyć was w akcji i poćwiczymy jak zejdziecie :) Może tak być? ;) Quote
Agappe Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 EveL napisał(a):Zabrze? Nie, nie mój oddział :) Ale ja myślę, że plan do soboty podadzą. mam nadzieje:roll::roll: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Agappe napisał(a):mam nadzieje:roll::roll: Na szczęście mnie bardzo nie jest potrzebny, bo zawsze Berny idą pierwsze, ale myślę, że ze strony organizatorów przydałby się plan - dla osób, które mają kilka ras do wystawienia i długą drogę przed sobą. Quote
Elitesse Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zabrze_plan2007.pdf jest juz plan sedziowania :multi::multi: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Elitesse napisał(a):http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zabrze_plan2007.pdf jest juz plan sedziowania :multi::multi: A jeszcze przed momentem sprawdzałam i nie było hehe:) Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Elitesse napisał(a):http://www.zkwp.pl/zg/wystawy/zabrze_plan2007.pdf jest juz plan sedziowania :multi::multi: no nie!! albo ja jestem jakaś głupia albo goldenom zmienili sędziego:angryy::angryy: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 aga616 napisał(a):no nie!! albo ja jestem jakaś głupia albo goldenom zmienili sędziego:angryy::angryy: Według rozpiski było tak: Żivile Povilaitiene (LT) Golden Retriever A tu jest tak, ze zamienili Labradory z Goldenami Quote
aga616 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 panienkabubu napisał(a):Według rozpiski było tak: Żivile Povilaitiene (LT) Golden Retriever A tu jest tak, ze zamienili Labradory z Goldenami NO DOKŁADNIE:angryy:mam nadzieję że to po prostu pomyłka:diabloti: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 cockermanka napisał(a):A my na samiutkim końcu...wrr... przynajmniej mozecie sie wyspac:) Quote
Agappe Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 cockermanka napisał(a):A my na samiutkim końcu...wrr... możemy się zamienić ;) Quote
Elitesse Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 cockermanka napisał(a):A my na samiutkim końcu...wrr... my tez :eviltong: Quote
panienkabubu Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 co oznacza, ze ostatni beda pierwszymi - zobaczycie po wystawie!:lol: Quote
Elitesse Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 na razie to ja chcialabym zobaczyc ladna pogode w niedziele ;):eviltong: Quote
Agappe Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Elitesse napisał(a):na razie to ja chcialabym zobaczyc ladna pogode w niedziele ;):eviltong: to mógłby być całkiem niezły pomysł ;) :evil_lol: Quote
agata :) Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Nareszcie dostałam potwierdzenie, tylko że trochę niespodziewanie jestem w grupie starszej na mp... Co do pogody to podobno ma być śnieg z deszczem :lol: właśnie widzę jak wszyscy wpadają w zachwyt :cool3: Quote
Recommended Posts