Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata :) napisał(a):
Jakby mi też ktoś chciał robić fotki jak uciekam z ringu młodego prezentera to nie mam nic przeciwko, byle by tylko nie wstawiać na jakiegoś youtube'a czy coś xD
Karolina_Nett, musimy się spotkać w końcu ;) chyba mnie kojarzysz z blogów ;)?

Jasne, że kojarzę! :multi:

No dobra, wróćmy :p mam pytanie które mam nadzieje nie zamieni się w ot: kto chciałby się spotkać w Zabrzu?

Ja, ale... Nie będę, nie mam transportu - tata do pracy, mama w życiu nie pojedzie...

Goldek jak zobaczysz dziewczynę ubraną na czarno znaki szczególne czarne trampki z Wizą od Ali to podchodź śmiało :)
Własnie, o której bym miała być na młodego? Wie ktoś? Bo ja jestem zielona, kompletnie. Dziś przyjechałam do Rybnika o 13, niech żyje moja mama farbująca włosy o godzinie 11:30.

Spóźnialska :evil_lol:.

chyba jej założę osobny temat/galerię :cool3:

Koniecznie!!

BBeta, a mi na mp też? Prooszę ślicznie choć dwie fotki :) Bo wątpię żeby mi ktokolwiek robił :(

Ja bym porobiła, ale, no wiesz.

Chyba , że ktoś po mnie przyjedzie :razz:. Żory - koło Rybnika jak macie po drodze.

Posted

Frytela napisał(a):
Dostaliśmy potwierdzenie, a na wystawie bedziemy pewnie kolo 10.30 ;)

ale na potwierdzeniu przecież nie ma godziny oceny rasy???????????<albo ja oślepłam>, za to na potwierdzeniu jest informacja
" Dodatkowe informacje ( plan sędziowania oras skrócony katalog) na stronie www.zabrze.zkw.pl"

:roll::roll::roll::roll:

Posted

To teraz tak: ja wiem,że moje psy zakfalifikowane ale zgłoszenia nie dostałam - buuuuu i właziłam na stronę ZK i nie widziałam nic na temat planu sędziowania - może jestem ślepa więc jakby ktoś mógł się dowiedzieć o której grzywacze są sędziowane to bym była wdzięczna (Evel weź się dowiedz jak możesz bo bym chciała przyjechac na tyle wcześniej,żebyś z Molly mogła poćwiczyć jeszcze a to chyba twój oddział;))

Posted

Ilka21 napisał(a):
To teraz tak: ja wiem,że moje psy zakfalifikowane ale zgłoszenia nie dostałam - buuuuu i właziłam na stronę ZK i nie widziałam nic na temat planu sędziowania - może jestem ślepa więc jakby ktoś mógł się dowiedzieć o której grzywacze są sędziowane to bym była wdzięczna (Evel weź się dowiedz jak możesz bo bym chciała przyjechac na tyle wcześniej,żebyś z Molly mogła poćwiczyć jeszcze a to chyba twój oddział;))

Zabrze? Nie, nie mój oddział :) Ale ja myślę, że plan do soboty podadzą. Ja będę na pewno wchodzić po waszej ocenie, także nawet jakby nie podali planu do soboty to zobaczę w katalogu i przyjdę do was jak będziecie na ringu, bo chciałabym sobie zobaczyć was w akcji i poćwiczymy jak zejdziecie :) Może tak być? ;)

Posted

Agappe napisał(a):
mam nadzieje:roll::roll:

Na szczęście mnie bardzo nie jest potrzebny, bo zawsze Berny idą pierwsze, ale myślę, że ze strony organizatorów przydałby się plan - dla osób, które mają kilka ras do wystawienia i długą drogę przed sobą.

Posted

aga616 napisał(a):
no nie!! albo ja jestem jakaś głupia albo goldenom zmienili sędziego:angryy::angryy:

Według rozpiski było tak:
Żivile Povilaitiene (LT)
Golden Retriever

A tu jest tak, ze zamienili Labradory z Goldenami

Posted

panienkabubu napisał(a):
Według rozpiski było tak:
Żivile Povilaitiene (LT)
Golden Retriever

A tu jest tak, ze zamienili Labradory z Goldenami

NO DOKŁADNIE:angryy:mam nadzieję że to po prostu pomyłka:diabloti:

Posted

Nareszcie dostałam potwierdzenie, tylko że trochę niespodziewanie jestem w grupie starszej na mp... Co do pogody to podobno ma być śnieg z deszczem :lol: właśnie widzę jak wszyscy wpadają w zachwyt :cool3: