Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agappe napisał(a):
jest gdzies plan sedziowania?????:roll::roll:

bardzo bym chciała wiedziec o której wchodzi "moja" rasa

Też na niego oczekuję...
Pozostaje czekać ;)

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
OK, postaram się ;)

a jeśli ślicznie poproszę to zrobisz fotki goldenom:modla::modla::modla:? A raczej tylko psom z otwartej i sukom z pośredniej? BARDZO BARDZO PROSZę!!!:modla::modla::modla:

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
a jeśli ślicznie poproszę to zrobisz fotki goldenom:modla::modla::modla:? A raczej tylko psom z otwartej i sukom z pośredniej? BARDZO BARDZO PROSZę!!!:modla::modla::modla:

Jeśli będę to oczywiście zrobie ;)

Posted

Nadal poszukuje transportu z Warszawy dla jednej osoby i szczeniaka, oczywiscie partycypuje w kosztach. Moze ktos mialby wolne miejsce w samochodzie:p.

Posted

agata :) napisał(a):
BBeta, a mi na mp też? Prooszę ślicznie choć dwie fotki :) Bo wątpię żeby mi ktokolwiek robił :(

Problem w tym, że Was nie znam, nie wiem jak wyglądacie, a psa też nie zawsze łatwo poznać, więc pewnie nawet nie będę wiedziała komu robie zdjęcia :diabloti: Ale wstawie potem fotki tutaj to się wszyscy sami poodnajdujecie :cool3:

Posted

Soroka Agata z Wizą z Zagłębia grupa młodsza :) będzie chyba tylko jeden golden na mp z tego co wiem. Będę ubrana cała na czarno z czarnymi trampkami może to jakaś wskazówka ;p ale z góry dziękuję :)

Dorkaa też dzięki :)

Posted

Ja byłabym zadowolona, gdyby ktoś mnie poinstruował jak dotrzeć na wystawę zjeżdżając z autostrady zjazdem na Zabrze (z tego co wiem zjazd polega na tym, że trzeba dojechać do końca ulicy, skręcić w lewo i zaraz w prawo - no i od tamtego miejsca nie wiem jak jechać, a mapka na stronie zk nic mi nie mówi :lol:)

Agappe - a może i masz rację, tyle, że u mnie problem tkwi tylko we mnie, bo moje suki zawsze śpią na stojąco podczas kąpieli :lol: Czasem nawet leżą :lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
bubu na tej mapce na stronie zwiazku masz wszytkie mijane po drodze znaki :)

Tylko ja nie jestem pewna, czy zjazd, który oni pokazują na tej mapce, to ten, którym zawsze ja zjeżdżam do Zabrza :hmmmm: :lol:

Posted

Traficie bez problemu:) Ten zjazd w lewo( zobaczycie skrecajace tory tramwajowe) to przy stacji benzynowej , i doslownie 200 m okolo i przejezdzacie tory tramwajwe i w prawo, doslownie tuz za skretem w lewo wczesniejszym, po lewej zobaczycie niewysokie bloki mieszkalne, a wystawa jest na terenie kąpieliska w takim slicznym lasku(tuz przy drodze, zadnego kluczenia).Zapraszamy do Zabrza:)!

Posted

Elitesse napisał(a):
to zjedz tym ktory oni pokazuja :eviltong: ja tak zjezdzalam w zeszlym roku od strony wroclawia i jechalismy jak po sznurku

No może nie będę cudować, bo gps'a nie mam :lol: - ciekawe czy znam tą drogę :hmmmm: w końcu kilka razy byłam w Zabrzu :lol: - no nic, dzięki za radę :)

Do zobaczenia w takim razie w niedzielę :)

Posted

Błyskotka napisał(a):
Pewnie przed nami :cool3:.
Agappe mam nadzieję że się poznamy na wystawie :multi:.

oj dużo osób będzie do poznawania ;)
akurat na tej wystawie osobiście bym wolała, żeby akity były raczej później niż wcześniej:oops:

Posted

Ja będę na 9:30, aby Magia się oswoiła z ringiem:) W końcu przez jej stresy trzeba ją oswajać:)

Ps. Jak spróbuje ci zwiewać z ringu Kasiu (czy Olu? mylę się jeszcze) to osobiście wejdę na ring i ją poprowadzę:)