EveL_ Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Agappe napisał(a):jest gdzies plan sedziowania?????:roll::roll: bardzo bym chciała wiedziec o której wchodzi "moja" rasa Też na niego oczekuję... Pozostaje czekać ;) Quote
Goldenka 02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 BBeta napisał(a):OK, postaram się ;) a jeśli ślicznie poproszę to zrobisz fotki goldenom:modla::modla::modla:? A raczej tylko psom z otwartej i sukom z pośredniej? BARDZO BARDZO PROSZę!!!:modla::modla::modla: Quote
agata :) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Goldenka jak chcesz ja mogę coś pocykać ale ostrzegam że profesjonalnym fotografem nie jestem ;p Quote
BBeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Goldenka 02 napisał(a):a jeśli ślicznie poproszę to zrobisz fotki goldenom:modla::modla::modla:? A raczej tylko psom z otwartej i sukom z pośredniej? BARDZO BARDZO PROSZę!!!:modla::modla::modla: Jeśli będę to oczywiście zrobie ;) Quote
Goldenka 02 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dzękuję z góry (mam nadzięję że się wyrobisz). Quote
BBeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Jestem wielozadaniowa :diabloti: Postaram się zrobić jak najwięcej zdjęć ;) Quote
agata :) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 BBeta, a mi na mp też? Prooszę ślicznie choć dwie fotki :) Bo wątpię żeby mi ktokolwiek robił :( Quote
cenzo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Nadal poszukuje transportu z Warszawy dla jednej osoby i szczeniaka, oczywiscie partycypuje w kosztach. Moze ktos mialby wolne miejsce w samochodzie:p. Quote
BBeta Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 agata :) napisał(a):BBeta, a mi na mp też? Prooszę ślicznie choć dwie fotki :) Bo wątpię żeby mi ktokolwiek robił :( Problem w tym, że Was nie znam, nie wiem jak wyglądacie, a psa też nie zawsze łatwo poznać, więc pewnie nawet nie będę wiedziała komu robie zdjęcia :diabloti: Ale wstawie potem fotki tutaj to się wszyscy sami poodnajdujecie :cool3: Quote
agata :) Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Soroka Agata z Wizą z Zagłębia grupa młodsza :) będzie chyba tylko jeden golden na mp z tego co wiem. Będę ubrana cała na czarno z czarnymi trampkami może to jakaś wskazówka ;p ale z góry dziękuję :) Dorkaa też dzięki :) Quote
panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ja byłabym zadowolona, gdyby ktoś mnie poinstruował jak dotrzeć na wystawę zjeżdżając z autostrady zjazdem na Zabrze (z tego co wiem zjazd polega na tym, że trzeba dojechać do końca ulicy, skręcić w lewo i zaraz w prawo - no i od tamtego miejsca nie wiem jak jechać, a mapka na stronie zk nic mi nie mówi :lol:) Agappe - a może i masz rację, tyle, że u mnie problem tkwi tylko we mnie, bo moje suki zawsze śpią na stojąco podczas kąpieli :lol: Czasem nawet leżą :lol: Quote
Elitesse Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 bubu na tej mapce na stronie zwiazku masz wszytkie mijane po drodze znaki :) Quote
panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Elitesse napisał(a):bubu na tej mapce na stronie zwiazku masz wszytkie mijane po drodze znaki :) Tylko ja nie jestem pewna, czy zjazd, który oni pokazują na tej mapce, to ten, którym zawsze ja zjeżdżam do Zabrza :hmmmm: :lol: Quote
Elitesse Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 to zjedz tym ktory oni pokazuja :eviltong: ja tak zjezdzalam w zeszlym roku od strony wroclawia i jechalismy jak po sznurku Quote
Diorisimo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Traficie bez problemu:) Ten zjazd w lewo( zobaczycie skrecajace tory tramwajowe) to przy stacji benzynowej , i doslownie 200 m okolo i przejezdzacie tory tramwajwe i w prawo, doslownie tuz za skretem w lewo wczesniejszym, po lewej zobaczycie niewysokie bloki mieszkalne, a wystawa jest na terenie kąpieliska w takim slicznym lasku(tuz przy drodze, zadnego kluczenia).Zapraszamy do Zabrza:)! Quote
panienkabubu Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Elitesse napisał(a):to zjedz tym ktory oni pokazuja :eviltong: ja tak zjezdzalam w zeszlym roku od strony wroclawia i jechalismy jak po sznurku No może nie będę cudować, bo gps'a nie mam :lol: - ciekawe czy znam tą drogę :hmmmm: w końcu kilka razy byłam w Zabrzu :lol: - no nic, dzięki za radę :) Do zobaczenia w takim razie w niedzielę :) Quote
Błyskotka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Agappe napisał(a): bardzo bym chciała wiedziec o której wchodzi "moja" rasa Pewnie przed nami :cool3:. Agappe mam nadzieję że się poznamy na wystawie :multi:. Quote
Agappe Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Błyskotka napisał(a):Pewnie przed nami :cool3:. Agappe mam nadzieję że się poznamy na wystawie :multi:. oj dużo osób będzie do poznawania ;) akurat na tej wystawie osobiście bym wolała, żeby akity były raczej później niż wcześniej:oops: Quote
Goldek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Mam potwierdzenie!!! Ale nadal nie wiem o której goldy... Trudno, będą o której będą... Quote
Goldenka 02 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Spokojnie, ja zawsze obstawiam 10:00. (czyli przyjazd 9:00-9:30 [chyba że sie lubi pospać]) nadal nie mamy potwierdzeń... Quote
aleb Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja również wolę przyjechać na 10.00 niż potem startować poza konkurencją. Chyba, że jeszcze do soboty podadzą plan sędziowania... Quote
Goldek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja będę na 9:30, aby Magia się oswoiła z ringiem:) W końcu przez jej stresy trzeba ją oswajać:) Ps. Jak spróbuje ci zwiewać z ringu Kasiu (czy Olu? mylę się jeszcze) to osobiście wejdę na ring i ją poprowadzę:) Quote
Talagia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 My niezaleznie od tego czy jestesmy pierwsi, czy idziemy o 13 to i tak jestesmy kolo 9 ;) Quote
Frytela Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Dostaliśmy potwierdzenie, a na wystawie bedziemy pewnie kolo 10.30 ;) Quote
Recommended Posts