eria Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 jest super pogoda, zapowiada się słoneczny dzień. rzeczywiście nie ma tak zimno jak wczoraj :multi: życzymy powodzenia :multi: ja pewno dotrę tak po 10 :lol: Quote
Karolina_Nett Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A ja bardzo ładnie proszę o relacje :). Quote
Coffee&Nera Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Ja rowniez prosze o relacje z ringu hasiow :loveu: Quote
Wiza Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Agata jak wam poszło?" Szłaś z Kokoskiem?? My 2 lokata ocena doskonała. ładn opis, jedynie co w nim złego to to że sierść w złej kondycji cytat 'piękna suka ale...naga" Quote
agata :) Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nie z Kokosem, tylko z Lilianem Marisett FCI (dobrze napisałam :cool3:?). Dostałam wybitną ilość punktów : aż DWA... Ale w sumie to startowałam pierwszy raz, z pięciomiesięcznym psem który wystawiany był chyba tylko raz (?), i ćwiczyłam z nim kilka minut... Lilianek jest słodki i kochany, i myślę że gdybym poćwiczyła z nim trochę więcej poszło by lepiej. Nie jest to jego wina w żadnym wypadku, on sprawował się super jak na swój wiek ;) Mam nadzieję że następnym razem będzie lepiej, bo zrobiłam z siebie głupka ;p A reszcie jak poszło? No i gratulacje dla wszystkich. Quote
Talagia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Lilian byl wystawiany w babikach tylko raz w zyciu i niestety nie jest to psiak w zadnym wypadku doswiadczony :razz: Gratulacje dla dziewczyn, ze tak ladnie poradzily sobie z moimi diabłami, następnym razem będzie lepiej!!!! BRAWO! My dzisiaj dosk 1, CWC, NDPwR :) Ten Ravenowy"wesoły ogonek" chyba będzie naszym koszmarem sennym :diabloti::diabloti: Quote
agata :) Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A, i bardzo dziękuję przede wszystkim że mogłam "skorzystać" :cool3: z Liliana ;) Gratulacje! A ogonek... cóż, widocznie mu na ringu wesoło :lol: Quote
Seterka93 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Na początku chciałam podziekować całym sercem Ravenkowi i Talagi :diabloti::loveu: Poszło nam tak sobie, ale przyznam ze strasznie się stresowałam przez JH. Jakos poszło, dostałam 5/5 pkt i jestem zadowolona:lol: Fajnusie [prezenciki dostaliśmy - jakieś płytki, karmy, smyczki, tylko szkoda że na moją piese jest za duże. .___.' No ale bardzo się cieszę, jestem zadowlona i BYŁO SUPER!:multi::cool3: Quote
agata :) Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A ja smyczy nie dostałam ;p mam karmę, jakąś ulotkę i płytę... Quote
aleb Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 My lokata IV, ocena doskonała :) Opis wspaniały :) Quote
eria Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 więc tak -mam sznaucery Elitesse :eviltong::eviltong: ale żem nieśmiała i się nie ujawniłam:evil_lol: -mam Halszke Panienkibubu -mam jednego mamuta , zero haskich - nie wiem w ogóle gdzie był ich ring -sznaucery mini mam ale ani jednego p&s nie :roll: -mam goldeny, nie mam labów:evil_lol: itp.:evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='eria']więc tak -mam sznaucery Elitesse :eviltong::eviltong: ale żem nieśmiała i się nie ujawniłam:evil_lol: -mam Halszke Panienkibubu -mam jednego mamuta , zero haskich - nie wiem w ogóle gdzie był ich ring -sznaucery mini mam ale ani jednego p&s nie :roll: -mam goldeny, nie mam labów:evil_lol: itp.:evil_lol: Mamutki?! :loveu: Erio pokazuj xD A ma ktos zestaw Malamutow jakie byly? Kto ma katalog i moglby mi podac i Malamuty i Husky. Ja tam bylam teraz na wyscigach- bosko :loveu::loveu::loveu: Quote
agata :) Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Gdyby ktoś miał wyniki od cockerów angielskich to bardzo chętnie, no i rzecz jasna młody prezenter finał + bisy. Quote
aleb Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 eria napisał(a):więc tak -mam goldeny, nie mam labów:evil_lol: itp.:evil_lol: nie postarałaś się :diabloti: hihihi ;) Quote
Tecia Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Talagia napisał(a):Lilian byl wystawiany w babikach tylko raz w zyciu i niestety nie jest to psiak w zadnym wypadku doswiadczony :razz: Gratulacje dla dziewczyn, ze tak ladnie poradzily sobie z moimi diabłami, następnym razem będzie lepiej!!!! BRAWO! My dzisiaj dosk 1, CWC, NDPwR :) Ten Ravenowy"wesoły ogonek" chyba będzie naszym koszmarem sennym :diabloti::diabloti: Gratulacje i prosba jesli by sie udalo wyniki rudasow:-) Quote
Martyna_ Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Czy moge prosić o stawkę Dogue de bordeaux? Quote
Nitencja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 stawki sa podane na stronie zwiazku - podzielone wedlug grup . :razz: Quote
Coffee&Nera Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Nitencja a podalabys moze strone związku- bylabym wdzięczna ;) Quote
Goldek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Wróciłam... Magia oczywiście bardzo dobra i fajny opis ale z małą różnicą. BYŁA GRZECZNA!!!:multi::multi::multi: Tylko raz chciała skoczyć na sędzinę żeby się przywitać... Ale ogółem było dobrze. Nie jestem specjalnie zadowolona z sędziny... ALe się nei wypowiadam bo specem od sędziów nie jestem. Quote
panienkabubu Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 eria - podeślij mi fotki Halszki :loveu: Quote
Recommended Posts