Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakby mi też ktoś chciał robić fotki jak uciekam z ringu młodego prezentera to nie mam nic przeciwko, byle by tylko nie wstawiać na jakiegoś youtube'a czy coś xD
Karolina_Nett, musimy się spotkać w końcu ;) chyba mnie kojarzysz z blogów ;)?

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale tu off...
Wchodze dowiedziec się jakichś konkretów na temat tej wystawy, a tu wasze wypowiedzi o tym jak się podniecacie wystawą. :shake: No bez przesady. Załóżcie sobie na Off topicu wątek o podniecaniu się przed wystawami i tamten temat zaśmiecajcie.

Sorki za OT :lol:

Posted

[quote name='agata :)']No dobra, wróćmy :p mam pytanie które mam nadzieje nie zamieni się w ot: kto chciałby się spotkać w Zabrzu?

Ja... :) Ale to zależy, bo najpierw Goldenka 02 musi wysłuchać litanii jak sobie z Magią poradzić na ringu, czy raczej jak można PRÓBOWAĆ poradzić sobie z nią na ringu i jeśli to był off to z góry przepraszam:)
Wie ktoś o której godzinie rozpoczyna się sędziowanie?

Posted

marymek napisał(a):
Sędziowanie napewno o 10:00 jak chyba na każdej wystawie. ;-)

Czasami mówią że o 9:30... ok, a więc mogę spokojnie jechać na 9:30

Posted

Goldek jak zobaczysz dziewczynę ubraną na czarno znaki szczególne czarne trampki z Wizą od Ali to podchodź śmiało :)
Własnie, o której bym miała być na młodego? Wie ktoś? Bo ja jestem zielona, kompletnie. Dziś przyjechałam do Rybnika o 13, niech żyje moja mama farbująca włosy o godzinie 11:30.

Posted

agata :) napisał(a):
Goldek jak zobaczysz dziewczynę ubraną na czarno znaki szczególne czarne trampki z Wizą od Ali to podchodź śmiało :)
Własnie, o której bym miała być na młodego? Wie ktoś? Bo ja jestem zielona, kompletnie. Dziś przyjechałam do Rybnika o 13, niech żyje moja mama farbująca włosy o godzinie 11:30.

Ok, spoko, bo z Alą na pewno przynajmniej na chwilę będę:) Ma obciąć Magię więc wiesz:) Właśnie z nią gadam, na dodatek:)

Posted

Goldek gdybym mogła chwilkę potrenować z Magią byłabym wdzięczna :)

Nie ma sprawy, spoko;)
Ps. Jej też to dobrze zrobi, kilka osób nieznanych z nią poćwiczy, przyzwyczai się:)

Posted

Dzieki :)
Tak się właśnie zastanawiam czy brać mojego ucholca czy nie...

Z Magią na pewno możesz poćwiczyć...:) A rozumiem że ringi są [podzielone tak jak grupy? Tzn., że dla grupy 8 jest ring ósmy, dla 4 czwarty... A zresztą, i tak nic na stronie nie ma...

Posted

Ringi są podzielone nie na grupy, tylko na sędziów ;-)
Powiedzmy sędzia X ma ring nr.1 i ocenia np. całą grupę V, sędzia Y ma ring nr.2 i powiedzmy ocenia tylko goldeny, itp. itd.

Posted

marymek napisał(a):
Ringi są podzielone nie na grupy, tylko na sędziów ;-)
Powiedzmy sędzia X ma ring nr.1 i ocenia np. całą grupę V, sędzia Y ma ring nr.2 i powiedzmy ocenia tylko goldeny, itp. itd.

W Nowym Targu byly podzielone na grupy... No alde jeśli będzie tak jak mówisz, to ja nie mam pojęcia gdzie będą goldki... Pewnie zobaczy sie na wystawie

Guest Agata_B
Posted

Dzieki :)
Tak się właśnie zastanawiam czy brać mojego ucholca czy nie...
Dorę bierz obowiązkowo :lol:

Posted

W zeszłym roku byłam i było bez problemów, dziś też z nią byłam (nawiasem mówiąc, wzbudziła sensację - "ojej, jaki śliczny piesek, to szczeniaczek prawda?") , tylko że nie wiem czy zazdrosna o mnie nie będzie... Ale raczej ją biorę, więc dogomaniacy - prawie-spanielka czarny metallic w żółtych szelkach w łapki to Dora :lol:

Posted

W zeszłym roku byłam i było bez problemów, dziś też z nią byłam (nawiasem mówiąc, wzbudziła sensację - "ojej, jaki śliczny piesek, to szczeniaczek prawda?") , tylko że nie wiem czy zazdrosna o mnie nie będzie... Ale raczej ją biorę, więc dogomaniacy - prawie-spanielka czarny metallic w żółtych szelkach w łapki to Dora :lol:

hehe to się chyba nie da przegapić:cool3::cool3:bedziem wypatrywac

Guest Agata_B
Posted

wiadomo :cool3:
Chciałabym ją spotkać na żywo :loveu:

Posted

Przyjedź do Zabrza :)
Trochę zeszłyśmy z tematu o wystawie w Zabrzu na temat o moim uszastym przyjacielu (notabene właśnie zjadającym mi kanapki z talerza, ale cóż lajf is brutal), chyba jej założę osobny temat/galerię :cool3: