Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kupiłam rocznego pieska Ruda Sląska okolice Zabrza musze pojechać po niego w przyszłym tygodniu. Pisałam już że boje sie go zabierac od włascicieli i narażac na dodatkowe stresy robiac mu 3 godz podróz pociagiem. Dlatego mam zapytanie czy może bedzie ktos jechał z wrocławia do Zabrza (na wystawe) i z powrotem i mogłabym się z nim zabrać.

Posted

[quote name='EveL']W tamtym roku było zimno, ale nie padało, więc nie kraczcie ;)[/quote]
Jak nie będzie padać to OK:) Ale jak będzie, to...:diabloti::diabloti::diabloti:
Briard w deszczu???? Wolę sobie nie wyobrażać:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Goldek']Jak nie będzie padać to OK:) Ale jak będzie, to...:diabloti::diabloti::diabloti:
Briard w deszczu???? Wolę sobie nie wyobrażać:evil_lol::evil_lol:[/quote]

A ja widziałam na briardziej klubówce w Ogrodzieńcu i jakoś to wyglądało :eviltong:

Trzeba było sobie kupić krótkowłose psy na długich łapach to nie byłoby problemu:p hehehe ;) Polecam kurteczki i palta dla psów :) Może niedużo, ale coś zawsze pomoże :) We Wrocławiu były po 20 zł, szkoda, że nie kupiłam ;)

Posted

[quote name='Dorkaa']E no, słoneczko musi grzac, bo foty nie wyjdą :D[/quote]
DOKŁADNIE!!!!!! Jak będzie lało/sypało to nie pojade, bo fot nie porobie:eviltong:

Posted

Frytela napisał(a):
a jestes na liscie? jezeli tak to co jeczysz, ja jestem i nie mam narazie potwierdzenia

A jak wszyscy jęczą to mnie nie wolno pojęczeć?:)

Posted

a no na klubówce było wyśmienicie!:P to że mój pies wyglądał jak kura, że nie postawiła uszów w deszczu i była urypana po samą szyje:P a że ja byłam mokrusieńka XD i się przenosiliśmy z namiotem 3 razy to okey było:P przynajmniej mamy fotki rodzinne:P o :

(od lewej Nelly, Nippy, Nessy, tata Atris, Nanette, mama Ignee, Nathalie, i my Niki)
na razie się czeszemy na jutro:P ocenia nas hodowczyni z Nadina sis (czeska hodowla briardów) i trzeba jakoś się zaprezentować:P

Posted

Goldek napisał(a):
A jak wszyscy jęczą to mnie nie wolno pojęczeć?:)

hihi ;) ja tam nie narzekam, do hmmm gdzie jato dostałam w ostatnim momencie potwierdzenie hmmm wiem chodzów ;) w piatek przed wyjazdem hihi ;)

Posted

Goldenka 02 napisał(a):
Trzymajmy się twojej wersji ;)

Podpisuję się pod tym obiema rękami i Magia się podpisuje czterema łapami:) W końcu zawsze trzeba uwiecznić jej ucieczkę z ringu:evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']To pisałam ja, ze starego konta, coś się schrzaniło... :lol:.

W takim razie mamy już kilku fotografów... RÓBCIE ZDJĘCIA GOLDENOM!!!! ZWŁASZCZA JEŚLI MAGIA STANIE NA LOKACIE, A NAWET JAK NIE STANIE TO TRZEBA ROBIĆ FOTY!!

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Da się załatwić :). Ale sznuacerki obfocę najbardziej ;>.

Ok, ok, ale goldkami też nie pogardzaj...:) Więcej już nie nudzę wszystkich fotografów na Dogo bo mnie objedzicie że offa robię:lol: