Wiza Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a my jeszcze mamy czas, wooh jeszcze sie nie spodkałam z terminem zgłoszen na dzien przed wystawą O.o Ale będziemy :D Quote
cockermanka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Wiza napisał(a):wooh jeszcze sie nie spodkałam z terminem zgłoszen na dzien przed wystawą O.o Jaki dzień przed wystawą ?:crazyeye:drugi termin zgłoszeń jest do 16 września ...:eviltong: Quote
EveL_ Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Madzik13 napisał(a):A w jakim miejscu jest wystawa? Chyba tak jak w tamtym roku- na stadionie Makoszowy, ul. Jaskółcza Quote
Madzik93 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 EveL napisał(a):Chyba tak jak w tamtym roku- na stadionie Makoszowy, ul. Jaskółcza A to centrum czy moze dzielnica jakas? bo ja nie znam sie zbyt na Zabrzu :oops: Quote
EveL_ Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 W centrum to raczej nie jest :cool3: Obok jest las :cool3: Quote
agata :) Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Las to dużo powiedziane ;) Dzielnica to tzw. "Janek". Wystarczy kierować się na ulicę 3-go Maja, odbić w ul. Matejki (jadąc od strony centrum w należy skręcić w prawo, koło MOSiRu) i skręcić w ul. Jaskółczą. Jeśli ktoś wybiera się autobusem lub tramwajem, to także mogę pokierować :) Evel, to jest prawie w centrum. Bliżej do placu Wolności niż ode mnie, a ja nawet mieszkam w dzielnicy Centrum ;) Quote
Elitesse Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 w zeszlym roku do potwierdzen byla dolaczona calkiem niezla mapka dojazdu Quote
Wiza Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ja w tamtym roku jedynie byłam z psem niezgłoszonym.Była jakaś stawka podana w tamtym roku? Ouu kocham stawki Quote
Wiza Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 ja na 100% bede tak blisko - nie mozna odpuścić :D Quote
Diorisimo Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Witam, Ja także z Zabrza ZK.Prosze sprawdzcie to jeszcze w oddziale dokładnie, ale będąc we wtorek w naszym ZK, dowiedziałam się , że udział w MP jedynie dla osob umieszczonych w katalogu( młodych handlerów), czyli wcześniej zgłoszonych. Występ bezpłatny. Jakby inaczej to sprostujcie to tutaj, proszę Pozdrawiam link usunełam Quote
EveL_ Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 [quote name='Diorisimo']Witam, Ja także z Zabrza ZK.Prosze sprawdzcie to jeszcze w oddziale dokładnie, ale będąc we wtorek w naszym ZK, dowiedziałam się , że udział w MP jedynie dla osob umieszczonych w katalogu( młodych handlerów), czyli wcześniej zgłoszonych. Występ bezpłatny. Jakby inaczej to sprostujcie to tutaj, proszę Pozdrawiam link usunełam Wszystko się zgadza :) pozdr Quote
panienkabubu Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Znowu szykuje się "nalot" dogomaniaków na wystawie :loveu: Quote
Goldenka 02 Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 my zawsze sie zgłaszamy e-mailowo. o ile się nie myle to w nowym regulaminie MP było pisane że trzeba się zgłosić wcześniej (być w katalogu)??? Quote
Coyote Ugly FCI Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 no my juz tez zgłoszeni:multi::multi: Quote
panienkabubu Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Dostaliście jakieś potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia?? Bo ja tylko potwierdzenie odebrania no i nie wiem jak to rozumieć... Quote
aga616 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 wysłałam zgłoszenie za pomocą formularza ze strony - ale tam nie było możliwości podpięcia rodowodu i dowodu wpłaty..wie ktoś czy mam to dosłać mail'em albo co ?:roll: Quote
anovi Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 aga616 - oczywiście, że dosłać mailem :lol: Pozdr. Quote
Recommended Posts