Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 816
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiza napisał(a):
wooh jeszcze sie nie spodkałam z terminem zgłoszen na dzien przed wystawą O.o

Jaki dzień przed wystawą ?:crazyeye:drugi termin zgłoszeń jest do 16 września ...:eviltong:

Posted

Las to dużo powiedziane ;) Dzielnica to tzw. "Janek". Wystarczy kierować się na ulicę 3-go Maja, odbić w ul. Matejki (jadąc od strony centrum w należy skręcić w prawo, koło MOSiRu) i skręcić w ul. Jaskółczą. Jeśli ktoś wybiera się autobusem lub tramwajem, to także mogę pokierować :) Evel, to jest prawie w centrum. Bliżej do placu Wolności niż ode mnie, a ja nawet mieszkam w dzielnicy Centrum ;)

• 2 weeks later...
Posted

Witam,
Ja także z Zabrza ZK.Prosze sprawdzcie to jeszcze w oddziale dokładnie, ale będąc we wtorek w naszym ZK, dowiedziałam się , że udział w MP jedynie dla osob umieszczonych w katalogu( młodych handlerów), czyli wcześniej zgłoszonych. Występ bezpłatny.
Jakby inaczej to sprostujcie to tutaj, proszę

Pozdrawiam

link usunełam

Posted

[quote name='Diorisimo']Witam,
Ja także z Zabrza ZK.Prosze sprawdzcie to jeszcze w oddziale dokładnie, ale będąc we wtorek w naszym ZK, dowiedziałam się , że udział w MP jedynie dla osob umieszczonych w katalogu( młodych handlerów), czyli wcześniej zgłoszonych. Występ bezpłatny.
Jakby inaczej to sprostujcie to tutaj, proszę

Pozdrawiam

link usunełam
Wszystko się zgadza :)
pozdr

Posted

wysłałam zgłoszenie za pomocą formularza ze strony - ale tam nie było możliwości podpięcia rodowodu i dowodu wpłaty..wie ktoś czy mam to dosłać mail'em albo co ?:roll: