Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.Chciałam oznajmić iz Sabcia juz od dawna jest w swoim nowym kochajacym domku w miejscowosci pod Częstochową.Cały czas jestem w kontakcie z Państwem.Sabcia miała problemy skórne o których pisałam na watku ale już wszystko ok.Państwo są nia zachwyceni.Sabulka ma całe podwórko do dyspozycji ,może wchodzic do domu.Jestem w posiadaniu zdjęc z nowego domku,ale ja nie potrafię wrzucić.Poproszę Cioteczkę Bela 51 może zgodzi się wstawić Pozdrawiam serdecznie i przepraszam ze nic nie pisałam ,ale nie chciałam zapeszać.:oops:

• Replies 442
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bela51 napisał(a):
Bardzo chętnie wstawie zdjecia Sabuni, przeslij Luciu.:lol:

Belu, pięknie dziękuję.Jesteś dobrą,ciepłą osobą.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Oooo, oby Sabcia tam dobrze miała! A co się Luciu stało, miała zostać u Was...;)

Marysiu,zapewniam Cię że Sabusia ma tam lajtowo.Niestety mój Set nie chciał zaakceptowac Saby i to własciwie główna przyczyna,że nie jest z nami.Państwo duzo czasu poświęcają Sabci,a zwłaszcza Pani ,która nauczyła ją wielu rzeczy np.nie wychodzenia z posesji gdy otwierają bramę.Dzieci tez ją uwielbiają.Czasami mam wrazenie że ma lepiej niż mogłaby miec u mnie.Ten dom to po prostu cud.

Posted

Sabunia wyglada slicznie, bardzo dziekujemy za zdjecia Luciu.:loveu:
No i mamy nadzieje, na jakies wiadomosci od czasu do czasu o suni.:lol:
Pozdrawiam cieplutko :lol:

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Panią Sabci.Mówiła ,że Saba jest bardzo mądra,posłuszna ,kompletnie nic nie niszczy,załatwia swoje potrzeby w jednym miejscu.Pani opowiadała również ,że nie rozstaje się ze swoimi zabaweczkami,uwielbia się nimi bawić.Oduczyła się skakać na człowieka,lubi dzieci,aczkolwiek do obcych dorosłych ludzi potrafi się postawić.Planujemy z TZ przejechac sie do Sabci w któryś weekend.Jak ogladam zdjecia Sabci to za kazdym razem się wzruszam .......... eh.

• 6 months later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='sybillas']Jednak nic nie wiadomo?[/QUOTE]
NIe zadzwoniłam, bo nr tel, gdzies mi sie jednak zapodzial.:oops:
Wysłalam wczoraj pw, bo widze, ze Lucia czasem bywa na dogo.