Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

też mi się wydaje, że niekoniecznie to, ale ja mam tylko internet, zadzwoniłam do jakiejś lecznicy całodobowej gdzie powiedziano mi, że na stryjskiej w gdyni jest szpital, a w internecie na stryjskiej znalazłam tylko ten inspektorat...

Posted

Trudno,sami nic więcej nie zrobimy,najbardziej zainteresowani niestety śpią,oby tylko jutro Hanik zajrzała i przekazała Magdzie,że uzbieramy pieniążki na operację,a potem,powolutku dom też się znajdzie

Posted

dzwoniłam jeszcze raz do innej lecznicy, no i faktycznie tam gdzie jest ten inspektorat, czyli na stryjskiej, jest coś co działa jak szpital (leczenie + możliwość pozostawienia psa na dłużej).

Posted

pies jest w Gdyni- Dąbrowie. ten adres (inspektorat), który podałam dobrze by było wcześniej jakoś sprawdzić - oni podobno nie pracują całodobowo, ale mają szpital

Posted

Przeczytałam wszystko jeszcze raz od początku,pies jest u Magdy,dziewczyny,która go znalazła ale ona nie może sie nim zająć,prawie cały dzień nie ma jej w domu a,że pies czuje się coraz gorzej(nie jest zdiagnozowany jeśli chodzi o obrażenia wewnętrzne) ona jutro ma podjąć decyzję,co z nim będzie dalej. Szuka domu,do którego pies mógłby wrócić po ewentualnej operacji,jeśli dożyje do tej operacji,czyli do wtorku.

Posted

Nie zlamujcie sie ,jutro cos wplace i pomoge utrzymywac temat na 1 str. Nie raz przekonalaam sie ,że na dogomaniacką brać mozna liczyc. Moze znajdzie sie jakiś wet,o litościwym sercu i poczeka na pieniadze.