Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dzięki za fotki Stokrotki. Nieustająco mam ten wątek w subskrybcjach i zamierzam tu zaglądać. Najserdeczniej pozdrawiam Stokrotka i jego rodzinę.

A to - czysta magia:

Edited by Wiedźma
  • 4 months later...
Posted

Nom...

Psisko w Sierpnisku miało wylewisko... Zataczał się...

Ale jest ok. :)

Bierze leki. Mamy psa na sterydach :P

Później wrzucę foty. Teraz nie, bo mama twierdzi, że jest późno.

A ta "Czarna Łajza" biega po kuchni z nadzieją na to, że coś spadnie :)

Pozdro., "PsiskoStokrocisko" & Tymek :D

Tak w sumie, to kuzyn miał jeszcze wrzucić...

Posted (edited)

Ajoj, jak mawiał krtek... To niedobrze, że psisko powylewowe, ale dobrze, że już dobrze. Życzę dużo zdrowia Stokrotkowym opiekunom i Stokroci też.

Edited by Wiedźma
Posted (edited)

Thanks, Wiedźma. W ramach podziękowania wrzucę dwie fotki:

" class="ipsImage" alt="">

" class="ipsImage" alt="">

Edited by Andri
Posted

Spoko. Będzie miał towarzystwo. Kota. Mam do was pytanie. Jak najlepiej pokazać Chwastowi, że to będzie nowy domownik. Bo raczej wojny nie będzie.

Posted

Kurcze, nie pomogę... Nie znam się kompletnie na kotach.
Ale wiele razy czytałam o przypadkach psiokociej wojny na początku, a po jakimś czasie o spokoju. Z czasem zwierzyna się dogadywała :). Oby i u Was tak było!

Posted

[FONT=comic sans ms]Stokrociowi i całej jego Rodzinie życzę dobrych, spokojnych Świąt i wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku! Niech 13 okaże się szczęśliwa![/FONT]

• Downvote 1
Posted

@Wiedżma - Ach dziękujemy, dziękujemy. W sumie to za wszystko co dla nas zrobiłaś i nie tylko tobie...

Wszystkim dogomaniakom 100wka&rodzinka życzą wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku!!! Dziękuję wam wszystkim za wszystko.

• 10 months later...
Posted

Witajcie.

Z przykrością muszę was poinformować o stanie 100wki. Jest bardzo źle, psina od przedwczoraj tylko leży na legowisku, śpi i kręci głową. Wczoraj się napił, dzisiaj zjadł plasterek szynki, karmy nie ruszył, ani swojej, ani kociej. Mama rozmawiała z wetem, to już niestety koniec. Dziś po południu przyjedzie i go zabierze. Postaram się was informować na bierząco, liczę na cód, żeby to minęło, żeby było jak dawniej... Ale nie ma się co nastawiać. Bardzo wam za wszystko dziękujemy.

Posted

Niestety, stało się. Nasz ukochany psiurek umarł. :( Przyszedł wet, uśpił i zabrał. Po prostu zasnął, nie ma go już, pozostaje tylko w naszej pamięci. Dziękujemy wam bardzo jeszcze raz.

Posted

Stokrotku kochany, biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem...
:(

Przykro mi. Trzymajcie się!
I to my dziękujemy Wam, że daliście Stokrotkowi wspaniały dom na tych kilka lat. Dla niego na pewno pięknych lat.