Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

maciaszek napisał(a):
Strasznie się cieszę, że Stokrotkowi tak dobrze :). I że wszyscy go kochają :loveu: .
I jeszcze raz przepraszam jesli kogokolwiek wcześniej uraziłam...

Maciaszku ja już po prostu jestem przewrażliwiona czytając to forum. Co chwila gdzieś się kłócą, podejrzewają. Przestraszyłam się, że tu też się tak stanie stąd ten poprzedni ton mojego postu. Na szczęście wszystko jest dobrze a na dodatek mamy kozlova, który nam zdaje na bieżąco relacje. Dzięki wielkie za to:p

• 3 weeks later...
Posted

Stokrotek działa, żyje. :D Ostatnio biegałem sobie z nim po dwórku, nawet szybko biega chociaż nie tak jak inne psy i widać, że ma problemy z tą nogą. Ale psisko poczciwe. Nie lubi niektórych psów z sąsiedztwa, ale to chyba nie dziwne, moim zdaniem.

• 4 weeks later...
Posted

Dziś byłem u Stokrota. Cieszył się niezmiernie, bo go czesali takimi fanymi drapaczkami. :) Ja zresztą również nie omieszkałem.

W niedzielę (8 lipca) w Radiu Gdańsk Gorący Klubek - audycja, dzięki której Stokrotek jest tam, gdzie jest. Na antenie pojawił się mały właściciel wraz z piesiorem.

Info o audycji: http://radiogdansk.pl/?a=broadcast&id=12
Link dla tych, co nie są z Gdańska: http://radiogdansk.pl/?a=posluchaj

Pozdrawiam.

Posted

O nasz Stokrotek piekniusi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ja też bywam o tej porze w pracy, nawet i o 2 i 4 i 6 w nocy.I wniedziele, i soboty i święta i zawsze :cool1:

Posted

Cały album: http://kozlov.fotosik.pl/albumy/192420.html
(zachęcam do komentowania/oceniania)

// edit: Ciocia prawdopodobnie będzie na miejscu, bo zwerbowała moją mamę do upieczenia murzyna, naczy ciacha takiego. Czy się pojawi na antenie - tego nawet sam lucyfer chyba nie wie.

// edit: Przepraszam za ciągłe edycje moich postów, ale chciałbym być jak najbardziej przyjazny netykiecie.

// add: Komentarz cioci: "Taka brudna podłoga a ty tu foty wstawiasz?!? :D" - wymiękam....

Posted

Stokrotek w Radiu Gdańsk

Gorący Klubek - klubik ekscentryków
Czas i miejsce akcji: 8 lipca '07, parking
przed głównym wejściem do Radia

wersja *pełna*
(Ogg Vorbis 45-64 kb/s 44,1 kHz stereo; 1:50'08")
rozmiar pliku: 47,3 MB (49 626 341 bajtów)
Gorący Klubek - badongo.com
Gorący Klubek - link alternatywny

wersja *ocenzurowana* z muzyki
(Ogg Vorbis 25-40 kb/s 32 kHz mono; 1:02'34")
rozmiar pliku: 15,7 MB (16 555 517 bajtów)
Gorący Klubek - badongo.com
Gorący Klubek - link alternatywny

(prosiłbym o informowanie tutaj lub na PW o *zdechłych* sznurkach - dzięki)

Muszę powiedzieć, że było bardzo przyjemnie. :)

• 2 weeks later...
Posted

Stokrotek po spacerku:

Jestem tak zmęczony, że możecie sobie obejrzeć moją otwartą strukturę językową.

Matusz, nie odpowiem Ci na to pytanie, bo nie uważam się za osobę na tyle kompetentną, żeby udzielać takich informacji. Prościej mówiąc, nie chcę niechcący skłamać, bo sam nie siedzę w tym wszystkim od początku.

Posted

Widzę, że tylko Maciaszek tutaj zagląda... reszta się generalnie wykruszyła... (przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony moją generalizacją)

Posted

Tak to już tu jest. Ludzie powoli odchodzą od uratowanej bidy i lecą pomagać następnej.
A ja z przyjemnością zaglądam do Stokrotka. A z jeszcze większą oglądam jego fotki!

Posted

Ja też zaglądam.
Dobrze mu jest to co mam napisać :-)

To normalne. U mojej Buni to też tylko ja piszę i czasem ktoś ze znajomych coś skrobnie. Generalnie 60-70% postów to moje.

Posted

Wilejkaros napisał(a):
z tych 60-70% Puchatka, to pewnie 90% wierszyki? Hehehehe

Akurat u Buni to tylko jeden napisałem i to nie na jej temat tylko taki ogólny i dość przygnębiający :-)