hanik Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 maciaszek napisał(a):Strasznie się cieszę, że Stokrotkowi tak dobrze :). I że wszyscy go kochają :loveu: . I jeszcze raz przepraszam jesli kogokolwiek wcześniej uraziłam... Maciaszku ja już po prostu jestem przewrażliwiona czytając to forum. Co chwila gdzieś się kłócą, podejrzewają. Przestraszyłam się, że tu też się tak stanie stąd ten poprzedni ton mojego postu. Na szczęście wszystko jest dobrze a na dodatek mamy kozlova, który nam zdaje na bieżąco relacje. Dzięki wielkie za to:p Quote
kozlov Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Stokrotek działa, żyje. :D Ostatnio biegałem sobie z nim po dwórku, nawet szybko biega chociaż nie tak jak inne psy i widać, że ma problemy z tą nogą. Ale psisko poczciwe. Nie lubi niektórych psów z sąsiedztwa, ale to chyba nie dziwne, moim zdaniem. Quote
maciaszek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kochany Stokrotek :loveu: Pewnie, że nie ma nic dziwnego w tym, że się nie lubi z niektórymi psami... :) A może jakieś fotki??? Quote
kozlov Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Komóra w serwisie, wybacz Maciaszku. Musicie na razie prosić Hanika. :P Quote
kozlov Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dziś byłem u Stokrota. Cieszył się niezmiernie, bo go czesali takimi fanymi drapaczkami. :) Ja zresztą również nie omieszkałem. W niedzielę (8 lipca) w Radiu Gdańsk Gorący Klubek - audycja, dzięki której Stokrotek jest tam, gdzie jest. Na antenie pojawił się mały właściciel wraz z piesiorem. Info o audycji: http://radiogdansk.pl/?a=broadcast&id=12 Link dla tych, co nie są z Gdańska: http://radiogdansk.pl/?a=posluchaj Pozdrawiam. Quote
maciaszek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A o której ma być ta audycja? Stokrotek piękny, jak zawsze !!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
maciaszek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 O, to w pracy jeszcze będę, ale może uda mi się tu posłuchać :) Quote
Puchatek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Fajną masz "robotę". O 20:05 w niedzielę jeszcze w pracy. :-( Quote
maciaszek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ale za to nie muszę się zrywać z rana (a tego szczerze nienawidzę) :) Tak to jest jak się w kinie pracuje. Quote
Monia70 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 O nasz Stokrotek piekniusi :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ja też bywam o tej porze w pracy, nawet i o 2 i 4 i 6 w nocy.I wniedziele, i soboty i święta i zawsze :cool1: Quote
kozlov Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Cały album: http://kozlov.fotosik.pl/albumy/192420.html (zachęcam do komentowania/oceniania) // edit: Ciocia prawdopodobnie będzie na miejscu, bo zwerbowała moją mamę do upieczenia murzyna, naczy ciacha takiego. Czy się pojawi na antenie - tego nawet sam lucyfer chyba nie wie. // edit: Przepraszam za ciągłe edycje moich postów, ale chciałbym być jak najbardziej przyjazny netykiecie. // add: Komentarz cioci: "Taka brudna podłoga a ty tu foty wstawiasz?!? :D" - wymiękam.... Quote
maciaszek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Byłam, oglądnęłam :) Nabardziej podoba mi się pierwsza fotka :loveu: Quote
kozlov Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Stokrotek w Radiu Gdańsk Gorący Klubek - klubik ekscentryków Czas i miejsce akcji: 8 lipca '07, parking przed głównym wejściem do Radia wersja *pełna* (Ogg Vorbis 45-64 kb/s 44,1 kHz stereo; 1:50'08") rozmiar pliku: 47,3 MB (49 626 341 bajtów) Gorący Klubek - badongo.com Gorący Klubek - link alternatywny wersja *ocenzurowana* z muzyki (Ogg Vorbis 25-40 kb/s 32 kHz mono; 1:02'34") rozmiar pliku: 15,7 MB (16 555 517 bajtów) Gorący Klubek - badongo.com Gorący Klubek - link alternatywny (prosiłbym o informowanie tutaj lub na PW o *zdechłych* sznurkach - dzięki) Muszę powiedzieć, że było bardzo przyjemnie. :) Quote
Matusz Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 właśnie wysłuchałem ;) kto jest aktorką teatru Wybrzeże ?? jest ta osoba na dogo? Quote
kozlov Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Stokrotek po spacerku: Jestem tak zmęczony, że możecie sobie obejrzeć moją otwartą strukturę językową. Matusz, nie odpowiem Ci na to pytanie, bo nie uważam się za osobę na tyle kompetentną, żeby udzielać takich informacji. Prościej mówiąc, nie chcę niechcący skłamać, bo sam nie siedzę w tym wszystkim od początku. Quote
maciaszek Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Stokrotek jak zawsze przepiękny !!!! I pomyśleć, że mogło go już nie być na tym świecie.... Quote
kozlov Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Widzę, że tylko Maciaszek tutaj zagląda... reszta się generalnie wykruszyła... (przepraszam, jeśli ktoś poczuł się urażony moją generalizacją) Quote
maciaszek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tak to już tu jest. Ludzie powoli odchodzą od uratowanej bidy i lecą pomagać następnej. A ja z przyjemnością zaglądam do Stokrotka. A z jeszcze większą oglądam jego fotki! Quote
Puchatek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Ja też zaglądam. Dobrze mu jest to co mam napisać :-) To normalne. U mojej Buni to też tylko ja piszę i czasem ktoś ze znajomych coś skrobnie. Generalnie 60-70% postów to moje. Quote
Wilejkaros Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 z tych 60-70% Puchatka, to pewnie 90% wierszyki? Hehehehe Quote
Neris Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja tez zaglądam ale nie piszę, bo ciągle w biegu i nic mądrego do powiedzenia nie mam... Quote
Puchatek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wilejkaros napisał(a):z tych 60-70% Puchatka, to pewnie 90% wierszyki? Hehehehe Akurat u Buni to tylko jeden napisałem i to nie na jej temat tylko taki ogólny i dość przygnębiający :-) Quote
Recommended Posts