Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ok,pieniądze wysłałam,że tak powiem bezimiennie bo nie wiedziałam,jak się nazywa,mam nadzieję,że dotrą do właściwego psiaka(chyba w okolicach Gdyni nie ma dużo psów ze złamaną miednicą?)oby tylko była szansa dla niego,oby mu ją dano i żeby przeżył!

Posted

Może napisz do osób odpowiedzialnych za AFN żeby przetrzymali te pieniążki, żeby nie zgineły gdzieś

Wklejam jeszcze jedną fotkę stokrotki Co prawda to on nie ona . Ale na razie stokrotka

Posted

nata od jadzi napisał(a):
Ale do kogo konkretnie mam napisac? I mam nadzieję,że nie zginą,przecież będą w odpowiedzialnych rękach

Aga _Mazury chyba????? Pewnie, że będą w odpowiedzialnych rękach. Ale jak pies nie przeżyje i nawet nie dojdzie do operacji:-( O czym nawet myśleć nie chcę:placz: To, żebyś mogła sie onie upomnieć albo przekazać na innego psiaka

Posted

Mordke ma kochaną i takie smutne oczka. Cały czas prosi łapką, żeby nie przestawać go głaskać

Ma problemy z załatwianiem się. dziś był weterynarz i chciał założyc cewnik.
Niestety wycewnikował i musiał go zdiąć bo rany są na sisiaku. Jutro znów ma być. Pies zaczął wymiotować i jest coraz słabszy, To pewnie przez te obrażenia wewnętrzne których nie można zdiagnozować.

Posted

Gorąco prosimy o pomoć!!!!

Trzymajmy kciuki za tego psa, on tyle juz przeszedł, musi być dobrze!!!!

Hanik, jestem pełna podziwu dla tego, co zrobila Twoja koleżanka! Niewiele osób stać na taką determinację...

Posted

Ja też jestem pełna podziwu dla jej wrażliwości. Że potrafiła zdiąć w lesie swój płaszcz i otulić nim psa . Najbardziej boli ja to, że zostala sama, że nie jest w stanie dalej mu pomóc fizycznie nie może go zatrzymać by rehabilitować nawet gdyby operacja sie udała i pies dożył:-(

Posted

Rozmawiałam właśnie z Magdą. Ona się poddaje:-( Jutro ma zapaść decyzja o uśpieniu jeśli sie nie znajdzie ktoś kto tego psa będzie chciał wziąć. Weterynarz już ma dość telefonów nawet już nie odbiera mam nadzieję, że do tej pory Irma się z nią skontaktuje.:placz: