rita60 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ucałowania dla dzielnego Stokrotka i dla wszystkich,ktorzy przyczynili sie do uratowania tego psiaka:calus::buzi:.Puchatek jestes niesamowity/a/ w tych okolicznosciowych wierszykach:multi: Quote
gibon301 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 wierszyki są super...takie na każdą okazję ;) wpłaciłam właśnie 50 złotych na poczet Stokrotkowego zdrowia :loveu: Quote
Tootiki Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jak ja się cieszę!!!! :multi::multi: Wiwat ciotki!! Wiwat lekarz!!! Stokroteczku słoneczko kochane i takie dzielne - już niedługo będziesz brykał!!!:Dog_run: Tylko żeby jeszcze NAJLEPSZY DOMEK się znalazł dla Ciebie!!!!!!!!!!:roll: Quote
maciaszek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Czy ktoś ma świeże wieści o Stokrotku ???? Jak się czuje, co mówił lekarz...? Quote
nata od jadzi Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Pieniążki dla Stokrotka pilnie potrzebne-zbieramy,by zapłacić za operację i pobyt psa w lecznicy! Quote
irma Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 hanik napisał(a):Mam pierwsze wieści. Stokrotek po operacji. Ładnie się wybudza. Lekarz mówił, że złamanie było koszmarne. Po tygodniu będziemy wiedzieć czy Stokrotek będzie chodził na tę jedna łapkę czy nie. Lekarz zrobił wszystko co w jego mocy. Na razie wszystko jest na dobrej drodze. Musimy szukać domku i nadal zbierac pieniążki. w ciągu tygodnia będzie także wiadomo czy organizm Stokrotka przyjmie czy tez odrzuci metalowe uzupełnienie kości trzymajcie kciuki pies jescze jest oszołomiony narkozą ale wet ocenia jego stan na bdb rokujący no i jeszcze jedna ważna i dobra informacja - jeszcze przed zabiegiem stokrotek samodzielnie zrobił KUPĘ Quote
rita60 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Brawo Stokrotek:multi:za ta samodzielna kupe:lol: Quote
maciaszek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 No to kciuki zaciskamy !!!!!! Zdrowiej nam Stokrotku :) Quote
Puchatek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 STOKROTEK przed operacją Ucieszył nas informacją Że pomimo bólu pupy Pozbył się nadmiaru kupy Bo przy operacji pupy Lepiej wewnątrz nie mieć kupy Operacja się udała Ucieszona Polska cała Teraz tylko o to chodzi Czy się metal z kością zgodzi Quote
gibon301 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 :lol: super Ci się to udało!! a wieści coraz lepsze!!!no i tak właśnie miało być! dobranoc kochany Stokrotku! :loveu: Quote
Tiger Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Puchatek napisał(a):STOKROTEK przed operacją Ucieszył nas informacją Że pomimo bólu pupy Pozbył się nadmiaru kupy Bo przy operacji pupy Lepiej wewnątrz nie mieć kupy Operacja się udała Ucieszona Polska cała Teraz tylko o to chodzi Czy się metal z kością zgodzi REWELACJA !!!!!! :) :) :) Trzymam kciuki za biedulka !!!!! Tyle cioteczek mu kibicuje i jeszcze ciocia Irma wszystko nadzoruje ............to musi być dobrze !!!!!!!:) Quote
Tootiki Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 irma napisał(a): jeszcze przed zabiegiem stokrotek samodzielnie zrobił KUPĘ HURRAAA!!!! SAM ZROBIł KUPĘ!!!!! :multi::multi::multi::multi: Stokrotku Kwiatuszku Kochany, dochodź szybciutko do siebie!!!!!!!!! O Boże tak się cieszę, że mi się chce ryczeć, to chyba nie jest normalne :oops: Puchatku, te Twoje wierszyki mnie powalają :lol:......... (ten ostatni to ze śmiechu...:evil_lol:) Quote
katya Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Wierszyk Puchatka mnie rozbroił... Trzeba to pozbierać, wydać i spieniężyć na psiaczki ;) Stokrotku, trzymaj się psino... Quote
maciaszek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Puchatek, te wierszyki są po prostu boskie !!!! Ostatni przyprawił mnie o atak śmiechu :) Juuuuuhhuuuu, w Stokrotkowej skarpetce już 1105 zł :multi: :multi: :multi: Quote
zdrojka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 I znów uprzedzona przez Maciszka, właśnie miałam sprawdzać, ile się już nazbierało dzięki kochanej dogomanii. A tu już połowa :multi: Quote
hanik Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Dopiero wróciłam z spotkania a tu takie wieści. I już tyle kasy się uzbierało . Nie wiem jak mam wam wszystkim dziękować, że włożyliście tyle serca w ratowanie tego psiaka. Dziś dzwoniła do mnie Pani z gazety, która chce napisać artykuł o naszym Stokrotku i o tym co tu się działo i dzieje przez ostatnie dni. Być może nas czyta. Jeśli tak to ją pozdrawiamy serdecznie:multi: Quote
Tootiki Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 hanik napisał(a):Dziś dzwoniła do mnie Pani z gazety, która chce napisać artykuł o naszym Stokrotku i o tym co tu się działo i dzieje przez ostatnie dni. Być może nas czyta. Pozdrawiamy Panią Redaktor i dziękujemy za zainteresowanie biednym psiaczkiem!!:multi: Stokrotku, Czarny Bąbelku śpij spokojnie... Do jutra mały... Quote
gibon301 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 dzień dobry Stokrotku :loveu: jak się dziś czujesz? Quote
gibon301 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a co to Cioteczki zapomniały dziś się z Tobą przywitać :mad: Quote
nata od jadzi Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Nie zapomniały,pamiętają o Stokrotku ale odwiedzają też inne biedaki! Quote
Tiger Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Podnosimy dzielnego psinę i prosiemy o wsparcie finansowe !!!! Jeszcze sporo potrzeba !!!!!!:oops: Quote
Monia70 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No cioteczki z rana to muszą znaleźć czas na wstanie:roll: z łóżka,dziecko przedszkolne , 4 swoje psy +kota, zabiedzonego psa i kota sąsiada .... I dopiero siadaja na chwilę do kopma ale od razu lecą do Stokrotka :loveu: Quote
Recommended Posts