Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ucałowania dla dzielnego Stokrotka i dla wszystkich,ktorzy przyczynili sie do uratowania tego psiaka:calus::buzi:.Puchatek jestes niesamowity/a/ w tych okolicznosciowych wierszykach:multi:

Posted

Jak ja się cieszę!!!! :multi::multi: Wiwat ciotki!! Wiwat lekarz!!! Stokroteczku słoneczko kochane i takie dzielne - już niedługo będziesz brykał!!!:Dog_run:
Tylko żeby jeszcze NAJLEPSZY DOMEK się znalazł dla Ciebie!!!!!!!!!!:roll:

Posted

hanik napisał(a):
Mam pierwsze wieści. Stokrotek po operacji. Ładnie się wybudza. Lekarz mówił, że złamanie było koszmarne. Po tygodniu będziemy wiedzieć czy Stokrotek będzie chodził na tę jedna łapkę czy nie. Lekarz zrobił wszystko co w jego mocy. Na razie wszystko jest na dobrej drodze. Musimy szukać domku i nadal zbierac pieniążki.

w ciągu tygodnia będzie także wiadomo czy organizm Stokrotka przyjmie czy tez odrzuci metalowe uzupełnienie kości
trzymajcie kciuki
pies jescze jest oszołomiony narkozą ale wet ocenia jego stan na bdb rokujący
no i jeszcze jedna ważna i dobra informacja - jeszcze przed zabiegiem stokrotek samodzielnie zrobił KUPĘ

Posted

STOKROTEK przed operacją
Ucieszył nas informacją
Że pomimo bólu pupy
Pozbył się nadmiaru kupy
Bo przy operacji pupy
Lepiej wewnątrz nie mieć kupy
Operacja się udała
Ucieszona Polska cała
Teraz tylko o to chodzi
Czy się metal z kością zgodzi

Posted

Puchatek napisał(a):
STOKROTEK przed operacją
Ucieszył nas informacją
Że pomimo bólu pupy
Pozbył się nadmiaru kupy
Bo przy operacji pupy
Lepiej wewnątrz nie mieć kupy
Operacja się udała
Ucieszona Polska cała
Teraz tylko o to chodzi
Czy się metal z kością zgodzi

REWELACJA !!!!!! :) :) :)

Trzymam kciuki za biedulka !!!!! Tyle cioteczek mu kibicuje i jeszcze ciocia Irma wszystko nadzoruje ............to musi być dobrze !!!!!!!:)

Posted

irma napisał(a):
jeszcze przed zabiegiem stokrotek samodzielnie zrobił KUPĘ

HURRAAA!!!! SAM ZROBIł KUPĘ!!!!! :multi::multi::multi::multi:

Stokrotku Kwiatuszku Kochany, dochodź szybciutko do siebie!!!!!!!!! O Boże tak się cieszę, że mi się chce ryczeć, to chyba nie jest normalne :oops:

Puchatku, te Twoje wierszyki mnie powalają :lol:......... (ten ostatni to ze śmiechu...:evil_lol:)

Posted

Dopiero wróciłam z spotkania a tu takie wieści. I już tyle kasy się uzbierało .
Nie wiem jak mam wam wszystkim dziękować, że włożyliście tyle serca w ratowanie tego psiaka. Dziś dzwoniła do mnie Pani z gazety, która chce napisać artykuł o naszym Stokrotku i o tym co tu się działo i dzieje przez ostatnie dni. Być może nas czyta. Jeśli tak to ją pozdrawiamy serdecznie:multi:

Posted

hanik napisał(a):
Dziś dzwoniła do mnie Pani z gazety, która chce napisać artykuł o naszym Stokrotku i o tym co tu się działo i dzieje przez ostatnie dni. Być może nas czyta.

Pozdrawiamy Panią Redaktor i dziękujemy za zainteresowanie biednym psiaczkiem!!:multi:

Stokrotku, Czarny Bąbelku śpij spokojnie... Do jutra mały...

Posted

No cioteczki z rana to muszą znaleźć czas na wstanie:roll: z łóżka,dziecko przedszkolne , 4 swoje psy +kota, zabiedzonego psa i kota sąsiada ....
I dopiero siadaja na chwilę do kopma ale od razu lecą do Stokrotka :loveu: