Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja Ci chętnie pomogę w sprawie telefonów(tzn technicznie/graficznie), ale właśnie jadę odwiedzić Hamleta, więc pewnie dopiero wieczorkiem, jak coś wyślij mi mailem to co masz i telefony/numer konta do wpisania-to chyba i tak ten sam z wątku)

Posted

Neris napisał(a):
Proszę jeśli macie możliwośc, odpowiedzcie Brazowej...

Już wysłałam priva do niej. Najlepiej gdyby zadzwoniła do Magdy. Ja nie wiem w ktorym miejscu dokładnie go znalazla. Tel. na ogłoszeniu

Posted

Mam nowe wiadomości. Weterynarz, który opiekuje się Stokrotkiem i będzie go operował, chyba ciut zakochał się w naszym Stokrotku bo zaproponował pobyt w jego lecznicy po operacji:multi: powiedział, że woli tak bo będzie mógł zająć się rehabilitacją i będzie miał go na oku:multi:
Nie wiem ile to będzie kosztować, ale widać, że dla tego człowieka ważne jest dobro psa. Magda będzie z nim rozmawiać jutro o kosztach tego pobytu. Na pewno będzie to taniej niż w klinice. Stokrotek ma się dobrze. Magda mówi, że się ciut rozbuchał chłopak. Jak idzie do swojego drugiego psa to stoktotek zaczyna szczekać i ją przywoływać. Znowu jak idzie do Stokrotka to jej pies robi to samo. :lol: szyny mają przyjść w środę wieczorem.Więc operacja wypada na czwartek. Trzymajmy kciuki. Czekam aż się pojawą nasze pieniążki na wątku rozliczeniowym, żeby wiedzieć na czym stoimy

Posted

Operacja się odwleka
A STOKROTEK dzielnie czeka
Czasem nawet ciut przesadza
Z połamaną doopcią chadza
Przestań już się niepokoić
Już niedługo będą kroić :shake: :placz:

Posted

wiesia75 napisał(a):
A moze by na allegro akcje cegielkowo zrobic?
Ale chyba osoby prywatne nie moga tego robic?
Jak to zrobic, ktos ma jakis pomysl

W ramach AFN aukcje charytatywne na allegro prowadza:
mikimol
LulaII
tweety1
Brawurka
mozna chyba do nich wyslac pw i poprosic o zrobienie takiej auckji tylko potrzebny jest chyba wzruszajacy tekst
pozdrawiam

Posted

Wydawało mi się, że już pisałam ten post.
Ale go nie widze. To pewnie zmęczenie. Może go nie zapisalam. Chciałam podziękować Israelowi za poprawienie Ogłoszenia. Jeśli ktoś chce to mogę podesłać na maila

Posted

israel napisał(a):
W ramach AFN aukcje charytatywne na allegro prowadza:
mikimol
LulaII
tweety1
Brawurka
mozna chyba do nich wyslac pw i poprosic o zrobienie takiej auckji tylko potrzebny jest chyba wzruszajacy tekst
pozdrawiam

no ja się nie mogę doczekać na ten tekst od Magdy. Ona mi mówi, że za bardzo poetycki jej wychodzi. Ktoś już się tu zgłaszał. Może jednak go napisze?

Posted

Puchatek napisał(a):
To niech zaprezentuje na początek wersję poetycką a potem jak bedzie potrzeba to się trochę przerobi

No właśnie, weź ten tekst od Magdy i wspólnymi siłami go odpoetycznimy ;)

Posted

maciaszek napisał(a):
No właśnie, weź ten tekst od Magdy i wspólnymi siłami go odpoetycznimy ;)

Dobrze. Jutro do niej zadzwonię i powiem, że ma dać albo mi podyktować przez telefon;)

Posted

uff własnie doczytałam watek do ostatniej strony. Biedny Stokrotek, dobrze, że Magda znalazła się w odpowiednim miejscu i czasie bo innaczej pewnie by zginął. Niestety finansowo pomóc nie mogę ale będę podnosiła tak często jak sie da wątek o naszym Stokrotku.
Trzymaj się malutki

Posted

Stokrotek prosi o wpłaty na operację.Mamy 615 zł, potrzeba nam dużo,dużo więcej,by sprawić,że będzie znowu zdrowym,radosnym psem.
Przeczytaj wątek o Stokrotku i pomóż temu skrzywdzonemu przez człowieka psu!