gibon301 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja Ci chętnie pomogę w sprawie telefonów(tzn technicznie/graficznie), ale właśnie jadę odwiedzić Hamleta, więc pewnie dopiero wieczorkiem, jak coś wyślij mi mailem to co masz i telefony/numer konta do wpisania-to chyba i tak ten sam z wątku) Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Neris napisał(a):Proszę jeśli macie możliwośc, odpowiedzcie Brazowej... Już wysłałam priva do niej. Najlepiej gdyby zadzwoniła do Magdy. Ja nie wiem w ktorym miejscu dokładnie go znalazla. Tel. na ogłoszeniu Quote
basia0607 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Według mnie Stokrotka tak urzadzil jego własciel.po prostu go juz nie chciał. Bylo by super,aby spotkała go kara ,ale nie ma świadków i nic z tego nie będzie. Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Mam nowe wiadomości. Weterynarz, który opiekuje się Stokrotkiem i będzie go operował, chyba ciut zakochał się w naszym Stokrotku bo zaproponował pobyt w jego lecznicy po operacji:multi: powiedział, że woli tak bo będzie mógł zająć się rehabilitacją i będzie miał go na oku:multi: Nie wiem ile to będzie kosztować, ale widać, że dla tego człowieka ważne jest dobro psa. Magda będzie z nim rozmawiać jutro o kosztach tego pobytu. Na pewno będzie to taniej niż w klinice. Stokrotek ma się dobrze. Magda mówi, że się ciut rozbuchał chłopak. Jak idzie do swojego drugiego psa to stoktotek zaczyna szczekać i ją przywoływać. Znowu jak idzie do Stokrotka to jej pies robi to samo. :lol: szyny mają przyjść w środę wieczorem.Więc operacja wypada na czwartek. Trzymajmy kciuki. Czekam aż się pojawą nasze pieniążki na wątku rozliczeniowym, żeby wiedzieć na czym stoimy Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :multi: to przynajmniej troszkę dobrych wieści o Stokrotku :multi: Quote
mulinka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 to wspaniale :) zbieramy pieniądze na operację Stokrotka Quote
maciaszek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Wszystko się zaczyna dobrze układać :) Jeszcze tylko wspaniały dom trzeba Stokrotkowi znaleźć... :) Quote
wiesia75 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A moze by na allegro akcje cegielkowo zrobic? Ale chyba osoby prywatne nie moga tego robic? Jak to zrobic, ktos ma jakis pomysl Quote
Puchatek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Operacja się odwleka A STOKROTEK dzielnie czeka Czasem nawet ciut przesadza Z połamaną doopcią chadza Przestań już się niepokoić Już niedługo będą kroić :shake: :placz: Quote
gibon301 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja się jakoś temu weterynarzowi nie dziwie... też się w Stokrotku zakochałam :oops: Quote
israel Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 wiesia75 napisał(a):A moze by na allegro akcje cegielkowo zrobic? Ale chyba osoby prywatne nie moga tego robic? Jak to zrobic, ktos ma jakis pomysl W ramach AFN aukcje charytatywne na allegro prowadza: mikimol LulaII tweety1 Brawurka mozna chyba do nich wyslac pw i poprosic o zrobienie takiej auckji tylko potrzebny jest chyba wzruszajacy tekst pozdrawiam Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Wydawało mi się, że już pisałam ten post. Ale go nie widze. To pewnie zmęczenie. Może go nie zapisalam. Chciałam podziękować Israelowi za poprawienie Ogłoszenia. Jeśli ktoś chce to mogę podesłać na maila Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 israel napisał(a):W ramach AFN aukcje charytatywne na allegro prowadza: mikimol LulaII tweety1 Brawurka mozna chyba do nich wyslac pw i poprosic o zrobienie takiej auckji tylko potrzebny jest chyba wzruszajacy tekst pozdrawiam no ja się nie mogę doczekać na ten tekst od Magdy. Ona mi mówi, że za bardzo poetycki jej wychodzi. Ktoś już się tu zgłaszał. Może jednak go napisze? Quote
Puchatek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 To niech zaprezentuje na początek wersję poetycką a potem jak bedzie potrzeba to się trochę przerobi Quote
maciaszek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Puchatek napisał(a):To niech zaprezentuje na początek wersję poetycką a potem jak bedzie potrzeba to się trochę przerobi No właśnie, weź ten tekst od Magdy i wspólnymi siłami go odpoetycznimy ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 my tez mocno trzymamy kciuki za stokrotka - super ze psiak ma sie lepiej Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 maciaszek napisał(a):No właśnie, weź ten tekst od Magdy i wspólnymi siłami go odpoetycznimy ;) Dobrze. Jutro do niej zadzwonię i powiem, że ma dać albo mi podyktować przez telefon;) Quote
ice_t Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 uff własnie doczytałam watek do ostatniej strony. Biedny Stokrotek, dobrze, że Magda znalazła się w odpowiednim miejscu i czasie bo innaczej pewnie by zginął. Niestety finansowo pomóc nie mogę ale będę podnosiła tak często jak sie da wątek o naszym Stokrotku. Trzymaj się malutki Quote
mulinka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 ja też podnoszę zbieramy na operację Stokrotka Quote
gibon301 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 dzień dobry Stokrotku:loveu: może dziś znajdzie się jeszcze ktoś kto zechce Ci pomóc? potrzebny dom dla Stokrotka i pieniądz na operacje i rehabilitacje!! Quote
hanik Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Jest rozliczenie na stronie AFN. Doszły pieniążkii 5 osób z tego co naliczyłam. Mamy 615 zł http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=27 Quote
nata od jadzi Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Stokrotek prosi o wpłaty na operację.Mamy 615 zł, potrzeba nam dużo,dużo więcej,by sprawić,że będzie znowu zdrowym,radosnym psem. Przeczytaj wątek o Stokrotku i pomóż temu skrzywdzonemu przez człowieka psu! Quote
Lulka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 bedzie 715 bo z naszej skarpety "połamanego Kacperka" jeszcze nie przesuneli....ale juz napisałam :p Quote
gibon301 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 też mi się coś wydawało, że czegoś brakuje :razz: no ale widać wszyscy czuwają nad Stokrotkową skarpetą :lol: Quote
Recommended Posts