Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam ogłoszenie. Jutro muszę poszukać jakiegoś ksero i odbić w większej ilości egzemplarzy i poprzyklejać np. na przystankach. Jęśli ktoś z Trójmiasta byłby zainteresowany mogę przeslać na maila. Tak wygląda ogłoszenie.

Posted

Wrrr skąd ja znam takie problemy z kurierami?? :angryy:

Qrcze trzymaj sie Stokrotku!! Pomoc jest naprawdę blisko...

Hanik mam nadzieję, że Twoje ogłoszenie pomoże znaleźć Stokrotkowi domek :loveu:

Ja bym chętnie porozwieszała je także u siebie ale dla psiaka w takim stanie to chyba nawet po operacji będzie trochę za daleko na transport :-(

Posted

Ja moge również roziwesić te plakaty wiec poprosze na meila :) karri111@interia.pl
Jak już wczesniej pisałam aukcje na allegro również moge zrobic tylko poprosze tekst i zdjecia
Hanik napisz czy Magda znalazła go w lesie na Dąbrowie czy gdzies dalej?? Bo jak tu to przyda sie też na Dąbrowie rozwiesić plakaty

Posted

No własnie,juz tak myślałam,żeby szukac dotychczasowego własciciela w pobliżu miejsca gdzie Stokrotka znaleziono.Może to będzie porządny człowiek i zajmie się nim.

Posted

Mogło tak być, że on już dawno zginął i troszkę już się błąkał.Miał na sobie obrożę a pod nią wytartą sierść. Są dwa wyjścia. Albo tak o niego dbano albo już jakiś czas temu zaginął. Może ktoś dawał ogłoszenia. Przeglądnełam obecne ogłoszenia na trójmiejskich portalach ale nie ma Stokrotka

Posted

maciaszek napisał(a):
Jaki piękny Stokrotek :loveu:
Mam małą sugestię co do tekstu - rozciągnij go tak od brzegu do brzegu, będzie lepiej wyglądało :)

za póżno już część poszła do druku

Posted

A mozna wpisac nr telefonu tak zeby mozna to bylo wyrwac.
Proponuje takze dodac nr konta na ktore mozna wplacac - tez taki wyrywany - z adnotacja ze mozna odliczyc od podatku.
To moje sugestie.

Posted

popieram sugestię, zwłaszcza, że mało kto ma możliwość lub chęć adoptowania psa, ale może pomóc finansowo. a Stokrotkowi pieniądze też są teraz bardzo potrzebne!

Posted

hanik napisał(a):
Mogło tak być, że on już dawno zginął i troszkę już się błąkał.Miał na sobie obrożę a pod nią wytartą sierść. Są dwa wyjścia. Albo tak o niego dbano albo już jakiś czas temu zaginął. Może ktoś dawał ogłoszenia. Przeglądnełam obecne ogłoszenia na trójmiejskich portalach ale nie ma Stokrotka

a może to był pies np jakiejś straszej osoby, która za bardzo nie wiedziała jak go szukać tzn nie dawała rzadnych ogłoszeń i może jeszcze czeka na niego:modla:

Posted

Stokrotek! musi mu sie udac....nie po to zostal uratowany, zeby mial zostac sam....w gore piesku....nawet nie wiesz ile osob Cie ratuje...! no nie moze sie nie udac.....