hanik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Napisałam ogłoszenie. Jutro muszę poszukać jakiegoś ksero i odbić w większej ilości egzemplarzy i poprzyklejać np. na przystankach. Jęśli ktoś z Trójmiasta byłby zainteresowany mogę przeslać na maila. Tak wygląda ogłoszenie. Quote
BosiaB_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Wrrr skąd ja znam takie problemy z kurierami?? :angryy: Qrcze trzymaj sie Stokrotku!! Pomoc jest naprawdę blisko... Hanik mam nadzieję, że Twoje ogłoszenie pomoże znaleźć Stokrotkowi domek :loveu: Ja bym chętnie porozwieszała je także u siebie ale dla psiaka w takim stanie to chyba nawet po operacji będzie trochę za daleko na transport :-( Quote
nata od jadzi Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Stokrotek potrzebuje naszej pomocy.Potrzebne pieniądze na operację miednicy! Pilne! Quote
Yona Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Bazarek na Stokrotka: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=54236 Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Czekamy na rozliczenie z AFN. Wtedy będziemy wiedzieć ile mamy już pieniążków na operacje Quote
Sandra Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ja moge również roziwesić te plakaty wiec poprosze na meila :) karri111@interia.pl Jak już wczesniej pisałam aukcje na allegro również moge zrobic tylko poprosze tekst i zdjecia Hanik napisz czy Magda znalazła go w lesie na Dąbrowie czy gdzies dalej?? Bo jak tu to przyda sie też na Dąbrowie rozwiesić plakaty Quote
Poker Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No własnie,juz tak myślałam,żeby szukac dotychczasowego własciciela w pobliżu miejsca gdzie Stokrotka znaleziono.Może to będzie porządny człowiek i zajmie się nim. Quote
Puchatek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Naprawdę porządny właściciel to już by go sam szukał i pewnie bysmy już coś wiedzieli. Quote
maciaszek Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='hanik'] Jaki piękny Stokrotek :loveu: Mam małą sugestię co do tekstu - rozciągnij go tak od brzegu do brzegu, będzie lepiej wyglądało :) Quote
BosiaB_86 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Puchatek napisał(a):Naprawdę porządny właściciel to już by go sam szukał i pewnie bysmy już coś wiedzieli. zgadzam sie z Tobą Puchatku w 100% Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Mogło tak być, że on już dawno zginął i troszkę już się błąkał.Miał na sobie obrożę a pod nią wytartą sierść. Są dwa wyjścia. Albo tak o niego dbano albo już jakiś czas temu zaginął. Może ktoś dawał ogłoszenia. Przeglądnełam obecne ogłoszenia na trójmiejskich portalach ale nie ma Stokrotka Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 maciaszek napisał(a):Jaki piękny Stokrotek :loveu: Mam małą sugestię co do tekstu - rozciągnij go tak od brzegu do brzegu, będzie lepiej wyglądało :) za póżno już część poszła do druku Quote
wiesia75 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A mozna wpisac nr telefonu tak zeby mozna to bylo wyrwac. Proponuje takze dodac nr konta na ktore mozna wplacac - tez taki wyrywany - z adnotacja ze mozna odliczyc od podatku. To moje sugestie. Quote
gibon301 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 popieram sugestię, zwłaszcza, że mało kto ma możliwość lub chęć adoptowania psa, ale może pomóc finansowo. a Stokrotkowi pieniądze też są teraz bardzo potrzebne! Quote
diana79 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 hanik napisał(a):Mogło tak być, że on już dawno zginął i troszkę już się błąkał.Miał na sobie obrożę a pod nią wytartą sierść. Są dwa wyjścia. Albo tak o niego dbano albo już jakiś czas temu zaginął. Może ktoś dawał ogłoszenia. Przeglądnełam obecne ogłoszenia na trójmiejskich portalach ale nie ma Stokrotka a może to był pies np jakiejś straszej osoby, która za bardzo nie wiedziała jak go szukać tzn nie dawała rzadnych ogłoszeń i może jeszcze czeka na niego:modla: Quote
YBOT Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Stokrotek! musi mu sie udac....nie po to zostal uratowany, zeby mial zostac sam....w gore piesku....nawet nie wiesz ile osob Cie ratuje...! no nie moze sie nie udac..... Quote
gibon301 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 super, ja mogłabym porozwieszać w Krakowie...ale to chyba totalnie bez sensu :oops: Quote
brazowa1 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 czy moge jeszcze raz dostac informacje-w jakim rejonie,w jakiej dzielnicy ,w ktorym lesie pies został znaleziony? Quote
YBOT Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 czy wiecie, ze Wujek Israel ofiaruje za lancuszek na cel Stokrotka 50 zl?:)...huraaaaa....szaliczek na razie czeka..... Quote
gibon301 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 :multi: :multi: :multi: Stokrotek jeszcze będzie biegał!! Quote
hanik Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Chciałam dorobić te telefony ale nie wiem jak. Może ktoś umie tutaj to zrobić? Chyba że ręcznie to zrobię :roll: Quote
Neris Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Proszę jeśli macie możliwośc, odpowiedzcie Brazowej... Quote
Recommended Posts