Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tiger napisał(a):
Tak...pieniądze wyjdą dopiero dziś ..........
Nazwa skarpetki jest za długa

Napiszcie na PM do GreenEvil , że wpłaty będą po prostu na STOKROTKA

Nie mieliśmy na dogo jeszcze piesa o tak oryginalnym imieniu :razz:

Ja zaraz płacam i i w tytule wpiszę : " DLA STOKROTKA "

No i czekamy na wieści jak się niunio czuje ..........
O kciukach zaciśniętych to już chyba nie trzeba wspominać :p

Te pierwsze wpłaty były jak pies nie miał imienia i tak zostało. Oczywiście nazwe skarpety można a nawet lepiuej zmienić. Tylko, żeby Green sie połapała co do której skarpety. Zresztą napisałam jej priva na samym początku z taką informacją. Nie wiem czy otrzymała bo nie dostałam odpowiedzi.Najwyżej uściśli sie jeszcze na stronie z rozliczeniami, że to o jedną skarpetę chodzi

Posted

maciaszek napisał(a):
Hmmmm.... :mad: Wpłacałam na AFN jakieś 5 dni temu i przeszło bez problemu. Dziwne....:razz:

Może odczekaj troszkę?

Posted

Dziś byłam u Stokrotka. Jest dużo lepiej niż gdy go widziałam pierwszy raz.
Jak przyszłam pies stanął i podszedł do mnie. Byłam w szoku. Zrobił kilka kroków w moim kierunku i wtulił nosek we mnie a potem zaczął lizać po twarzy. Jak tylko przestawałam głaskać to zaczepiał łapką.
Jest naprawdę piękny.Operacja będzie jutro, najpóżniej w środę. Irma dzwoni po klinikach i szuka miejsca dla niego. Ja wklejam dzisiejsze fotki chłopaka.

Posted

jaki ty jesteś piękny Stokrotku. szkoda, że ja mam tak daleko bo bardzo chciałabym Cię osobiście poznać :-( . ale chociaż wirtualnie to i tak wysyłam Ci 'głaski'!!

Posted

Kiedyś wpłacałm na inny numer i było OK.poprzedni numer to 31 1140 2017 00004902 0527 0923,a obecny z tego wątku nie chce wejść:shake:

Posted

do licha.napiszcie mi jeszcze raz numer konta AFN.,bo już 4 razy nie udało mi się wpłacić na Stokrotka.Cały czas odrzuca mi numer konta:placz:

Posted

Rozmawialam z Magdą . Stokrotek w bardzo dobrej formie. Nawet dziś zaszczekał:lol: Niestety jest jakiś problem z kurierem i zamówione szyny i płytka przyjdą w środę a nawet czwartek:shake:

Posted

Poker napisał(a):
do licha.napiszcie mi jeszcze raz numer konta AFN.,bo już 4 razy nie udało mi się wpłacić na Stokrotka.Cały czas odrzuca mi numer konta:placz:

wpisz ciag cyfr bez spacji
78213000042001038801430001

Posted

Rozmawialam dziś o tym z Magdą. Ona już coś tam naskrobała. Ale wyszło jej 5 stron hihi. Potem stwierdzila, że to zbyt patetyczne.I żle mnie zrozumiała bo myślala, że ma to napisać na nasze forum. Ona nie inernetowa więc nie zrozumiala. Jutro ma mi dać wersję na alegro .Mam nadzieje,że będzie.