hanik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ja pisalam do GreenEvil z prośbą o podanie na priva stanu konta i informowanie mnie lub Irmy. Ale nie mam żadnej odpowiedzi:-( Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Hanik jesli mozesz do staraj sie edytowac 1 post na bieżąco, zeby nowi ogladajacy nie musieli przekopywac sie przez wiele stron. Jakos tak po krotce nowe wiesci tam umieszczaj, apel o pomoc finansową i nazwe skarpety no i apel o domek - moze nawet jakos wieksza czerwona czcionką i moze napisz na ktorych stronach sa fotki. ;) Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hanik napisał(a):Ja pisalam do GreenEvil z prośbą o podanie na priva stanu konta i informowanie mnie lub Irmy. Ale nie mam żadnej odpowiedzi:-( kochana cioteczko Green jest zbyt zajeta, zeby informowac na biezaco, musisz sama sprawdzac stan konta na watku rozliczeniowym ;) Quote
hanik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Lulka napisał(a):kochana cioteczko Green jest zbyt zajeta, zeby informowac na biezaco, musisz sama sprawdzac stan konta na watku rozliczeniowym ;) Dobrze, że mi powiedziałaś a gdzie to jest? Prosiłam ją by mi napisała czy jest taka możliwość. Ale żadnej odpowiedzi nie dostałam. Zaraz poszukam tego wątku. Quote
hanik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Lulka napisał(a):Hanik jesli mozesz do staraj sie edytowac 1 post na bieżąco, zeby nowi ogladajacy nie musieli przekopywac sie przez wiele stron. Jakos tak po krotce nowe wiesci tam umieszczaj, apel o pomoc finansową i nazwe skarpety no i apel o domek - moze nawet jakos wieksza czerwona czcionką i moze napisz na ktorych stronach sa fotki. ;) Zrobię to jak będę miała list napisany przez Magdę. Jeszcze dzisiaj zrobię tam porządek i nowe fotki tam wkleję Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 tu jest wątek do gadania: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23307 a tu rozliczeniowy: http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=23645&page=26 skarpeta utworzy sie automatycznie w momencie pierwszej wpłaty Quote
gibon301 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 skarpeta chyba istnieje, bo kilka osoób już zadeklarowało tutaj, że wpłaciło coś Quote
hanik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Ok dzięki za linki. Zaraz wykasuję swój post z wątku rozliczeniowego Quote
Puchatek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 STOKROTEK z pewnością wie Komu życie zawdzięcza swe Za takie serce Magdusi On do zdrowia wrócić musi Jej nie może zasmucić I do zdrowia musi wrócić Operacja go ciężka czeka Z powodu złego człowieka Ale też dobrzy ludzie W wielkim znoju i trudzie Pieskowi pomagają Drugie życie mu dają Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 ostatnie rozliczenie jest z 16.03, nie ma jeszcze wplat na Stokrotka, to nie tak expresowo idzie. Ludzie deklaruja, zanim wplaca, zanim to zaksieguja w banku, zanim to Green rozliczy to chwilke potrwa, ale nie dluzej niz 2-3 dni ;) Pamietajcie ze ludzie deklarowali w piatek, w weekend, czyli tak naprawde pieniadze wyjda dopiero dzis ta nazwa skarpetki troche za dluga chyba :cool3: w przelewie sie nie zmiesci Quote
Tiger Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Tak...pieniądze wyjdą dopiero dziś .......... Nazwa skarpetki jest za długa Napiszcie na PM do GreenEvil , że wpłaty będą po prostu na STOKROTKA Nie mieliśmy na dogo jeszcze piesa o tak oryginalnym imieniu :razz: Ja zaraz płacam i i w tytule wpiszę : " DLA STOKROTKA " No i czekamy na wieści jak się niunio czuje .......... O kciukach zaciśniętych to już chyba nie trzeba wspominać :p Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 my z Chrupkiem chciałybysmy przekazac ze skarpetki "połamanego Kacperka" 100 zł zaraz poprosze green o przesuniecie ;) Quote
Poker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Ja też wpłacę 50 zł,gdy będzie podana informacja,że Stokrotek jest zakwalifikowany do operacji Quote
BosiaB_86 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 podnoszę!! tylko tyle mogę zrobić :oops: niestety wpłacić na razie nie mogę bo kasy brak :placz: a tak bardzo bym chciała pomóc :placz: Quote
maciaszek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Poker napisał(a):Ja też wpłacę 50 zł,gdy będzie podana informacja,że Stokrotek jest zakwalifikowany do operacji Jeśli się nie mylę, to była o tym mowa. Zdaje się we wtorek Stokrotek ma mieć operację. Quote
Poker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Widocznie przegapiłam informację.Już wpłacam 50 zł. Quote
Poker Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 wyrzuca mi,że numer konta bankowego jest zły.Chciałam wysłac na AFN 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 i guzik z makiem. Quote
maciaszek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Poszukałam, żeby mieć pewność, że nie wciskam kitów i znalazłam, post nr 168, z wczoraj: zapadła decyzja - leczymy psa, operacja najprawdopodobniej we wtorek - czekamy na zamówioną płytke, która ma uzupełnic kość miednicy oraz na specjalne szyny przewidywane koszty pierwszej operacji to 1500 do 2000 zł koszty materiałów to min. 1000 zł wet obiecał rabaty ale i tak jakieś koszty z tym związane będą Quote
maciaszek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Poker napisał(a):wyrzuca mi,że numer konta bankowego jest zły.Chciałam wysłac na AFN 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 i guzik z makiem. Hmmmm.... :mad: Wpłacałam na AFN jakieś 5 dni temu i przeszło bez problemu. Dziwne....:razz: Quote
Recommended Posts