Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hanik jesli mozesz do staraj sie edytowac 1 post na bieżąco, zeby nowi ogladajacy nie musieli przekopywac sie przez wiele stron. Jakos tak po krotce nowe wiesci tam umieszczaj, apel o pomoc finansową i nazwe skarpety no i apel o domek - moze nawet jakos wieksza czerwona czcionką i moze napisz na ktorych stronach sa fotki. ;)

Posted

hanik napisał(a):
Ja pisalam do GreenEvil z prośbą o podanie na priva stanu konta i informowanie mnie lub Irmy. Ale nie mam żadnej odpowiedzi:-(

kochana cioteczko Green jest zbyt zajeta, zeby informowac na biezaco, musisz sama sprawdzac stan konta na watku rozliczeniowym ;)

Posted

Lulka napisał(a):
kochana cioteczko Green jest zbyt zajeta, zeby informowac na biezaco, musisz sama sprawdzac stan konta na watku rozliczeniowym ;)

Dobrze, że mi powiedziałaś a gdzie to jest?
Prosiłam ją by mi napisała czy jest taka możliwość. Ale żadnej odpowiedzi nie dostałam. Zaraz poszukam tego wątku.

Posted

Lulka napisał(a):
Hanik jesli mozesz do staraj sie edytowac 1 post na bieżąco, zeby nowi ogladajacy nie musieli przekopywac sie przez wiele stron. Jakos tak po krotce nowe wiesci tam umieszczaj, apel o pomoc finansową i nazwe skarpety no i apel o domek - moze nawet jakos wieksza czerwona czcionką i moze napisz na ktorych stronach sa fotki. ;)

Zrobię to jak będę miała list napisany przez Magdę. Jeszcze dzisiaj zrobię tam porządek i nowe fotki tam wkleję

Posted

STOKROTEK z pewnością wie
Komu życie zawdzięcza swe
Za takie serce Magdusi
On do zdrowia wrócić musi
Jej nie może zasmucić
I do zdrowia musi wrócić
Operacja go ciężka czeka
Z powodu złego człowieka
Ale też dobrzy ludzie
W wielkim znoju i trudzie
Pieskowi pomagają
Drugie życie mu dają

Posted

ostatnie rozliczenie jest z 16.03, nie ma jeszcze wplat na Stokrotka, to nie tak expresowo idzie. Ludzie deklaruja, zanim wplaca, zanim to zaksieguja w banku, zanim to Green rozliczy to chwilke potrwa, ale nie dluzej niz 2-3 dni ;)
Pamietajcie ze ludzie deklarowali w piatek, w weekend, czyli tak naprawde pieniadze wyjda dopiero dzis

ta nazwa skarpetki troche za dluga chyba :cool3: w przelewie sie nie zmiesci

Posted

Tak...pieniądze wyjdą dopiero dziś ..........
Nazwa skarpetki jest za długa

Napiszcie na PM do GreenEvil , że wpłaty będą po prostu na STOKROTKA

Nie mieliśmy na dogo jeszcze piesa o tak oryginalnym imieniu :razz:

Ja zaraz płacam i i w tytule wpiszę : " DLA STOKROTKA "

No i czekamy na wieści jak się niunio czuje ..........
O kciukach zaciśniętych to już chyba nie trzeba wspominać :p

Posted

Poker napisał(a):
Ja też wpłacę 50 zł,gdy będzie podana informacja,że Stokrotek jest zakwalifikowany do operacji

Jeśli się nie mylę, to była o tym mowa. Zdaje się we wtorek Stokrotek ma mieć operację.

Posted

Poszukałam, żeby mieć pewność, że nie wciskam kitów i znalazłam, post nr 168, z wczoraj:

zapadła decyzja - leczymy psa, operacja najprawdopodobniej we wtorek - czekamy na zamówioną płytke, która ma uzupełnic kość miednicy oraz na specjalne szyny

przewidywane koszty pierwszej operacji to 1500 do 2000 zł
koszty materiałów to min. 1000 zł wet obiecał rabaty ale i tak jakieś koszty z tym związane będą

Posted

Poker napisał(a):
wyrzuca mi,że numer konta bankowego jest zły.Chciałam wysłac na AFN 78 2130 0004 2001 0388 0143 0001 i guzik z makiem.

Hmmmm.... :mad: Wpłacałam na AFN jakieś 5 dni temu i przeszło bez problemu. Dziwne....:razz: