maciaszek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Uffff.... teraz dopiero w pełni mi ulżyło i jestem bardzo, bardzo szczęśliwa :) :multi: :multi: :multi: :multi: Całusy dla Stokrotka :loveu: :loveu: :loveu: i wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy tak pięknie się nim opiekowali i dla tych, którzy dopiero zaczynają się nim opiekować :) Czekamy na zdjęcia. A na razie WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM :) !!!! Quote
Monia70 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No to wielki Heppy End :multi: :multi: :multi: :loveu: :multi: :multi: :multi: Samego szczęścia , miłości , dobroci i zdrowia dla Stokrotka i jego rodzinki. A wiecie co... jak nam tak dobrze poszło ze Stokrotkiem , to który bidulek nastepny??? Quote
violka49 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Madrasek ..on czeka na DT a najbardziej na stały domek już tak długo :-( Quote
Wiedźma Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Naprawdę świąteczna wiadomość! Życzę nowym Państwu Stokrotka dobrych, spokojnych świąt. Kwiatuszek już ma swoje szczęśliwe święta! Quote
Ada-jeje Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 To i ja przylaczam sie do tej wielkiej radosci jaka spotkala Stokrotka, jemu i jego nowej rodzince duzo szczescia zycze.:loveu: :multi: :loveu: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Kto napisał do moderatora , żeby przeniósł wątek do działu - już w nowym domu :multi: :razz: . Quote
BosiaB_86 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 :Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool: WSZYSTKIEGO DOBREGO STOKROTKU W NOWYM DOMKU!! I Twojej nowej rodzince też :) Czekamy na foteczki :lol: Quote
Poker Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Niech Kwiatuszek :Rose::Rose::wolfie:jak najdłużej pięknie pachnie w nowym domku ku radości cudownych właścicieli :cunao::laola::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
hanik Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Nowi państwo są zachwyceni. Mówią, że to ich skarb. Bardzo się cieszą. Dopiero w okolicach poniedziałku będę mogła tam podjechać i zrobię jakieś fotki Quote
violka49 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 tak takkkk..czekamy na fotki chcemy zobaczyć jak nasz kwiatuszek kwitnie na wiosnę :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Jak tam nasz stokrotek?? Kiedy będą foteczki??!! :razz: Quote
hanik Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Nie widziałam się od świąt z Magdą. Miałam zaliczenia. Zadzwonię dziś i zapytam i umówię się na focenie Quote
BosiaB_86 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Co u Stokrotka naszego?! Kiedy będą foteczki??!! :cool3: Czekamy z niecierpliwością! :evil_lol: Quote
maciaszek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No właśnie !!! Żądamy informacji !!! Chcemy wiedzieć jak żyje się Stokrotkowi, jak się miewa !!!!!!!!! :) Quote
Puchatek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Jak sie czuje nasz STOKROTEK Chcemy stosu fajnych fotek I relację niech przygotuje Jak się w nowym domu czuje Quote
hanik Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Ze Stokrotkiem wszystko dobrze. Tylko ja się nie mogę zgrać z Magdą bo zaczełam sesję w szkole a ona ma prace. często w nocy z niej wraca. W piątek wysłała mi smsa, żeby się umówić jutro. Odpisałam, ale jeszcze nie dostalam odpowiedzi co do pory dnia. Mnie samej tam jechać z aparatem raczej nie wypada. Może w końcu uda nam się razem tam dojechać. Przepraszam, że musicie tyle czekać. Quote
hanik Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Dziś o 19 jedziemy do Stokrotka. Więc fotki jeszcze dziś powinnam wstawić Quote
quasimodo Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Co słychac u Stokrotka - taka tu cisza... Quote
hanik Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Wklejam fotki z nowego domku i przepraszam, że tak długo czekaliście ale niestety to siła wyższa. Nikt tutaj nie miał złej woli. Widzę, że wykasowało tutaj częśc postów i dobrze, bo ostatni post maciaszka bardzo mi się nie podobał. Takimi słowami czasem można kogoś naprawdę skrzywdzić l wprowadzić zamęt i nieufność na forum. Muszę powiedzieć, że zrobiło nam się przykro ,i mi i Magdzie oraz rodzinie, która przygarneła Stokrotka. Ale mniejsza o to wstawiam obiecane fotki. Stokrotek ma się dobrze. ma dobrą opiekę. Nie wiemy czy będzie chodził na czterech łapkach. Ale chorą łapką cały czas się podpiera. Czasem jakby zapominał, że jest chora i wtedy ją stawia. Więc jest możliwość, że z czasem będzie chodził. Zresztą i na trzech super sobie radzi, że jego pani czasem nie może za nim nadążyć:lol: Quote
olenka_f Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 widać Stokrotkowe szczęście, kochana rodzinka kochany Stokrotek , bardzo bardzo dziękujemy:calus: :calus: :calus: Quote
hanik Posted April 30, 2007 Author Posted April 30, 2007 Uwielbia swoje nowe legowisko. Mieszka z Tymkiem w jego pokoju. Tymek nam się żalił., że kupiłyśmy za małe bo nie może na nim spać ze Stokrotkiem:lol: Quote
Recommended Posts