Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Uffff.... teraz dopiero w pełni mi ulżyło i jestem bardzo, bardzo szczęśliwa :) :multi: :multi: :multi: :multi:
Całusy dla Stokrotka :loveu: :loveu: :loveu: i wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy tak pięknie się nim opiekowali i dla tych, którzy dopiero zaczynają się nim opiekować :)
Czekamy na zdjęcia.
A na razie WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM :) !!!!

Posted

No to wielki Heppy End :multi: :multi: :multi: :loveu: :multi: :multi: :multi:
Samego szczęścia , miłości , dobroci i zdrowia dla Stokrotka i jego rodzinki.

A wiecie co... jak nam tak dobrze poszło ze Stokrotkiem , to który bidulek nastepny???

Guest Kamcia_14
Posted

Kto napisał do moderatora , żeby przeniósł wątek do działu

- już w nowym domu :multi:

:razz: .

Posted

Niech Kwiatuszek :Rose::Rose::wolfie:jak najdłużej pięknie pachnie w nowym domku ku radości cudownych właścicieli :cunao::laola::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Posted

Nowi państwo są zachwyceni. Mówią, że to ich skarb. Bardzo się cieszą.
Dopiero w okolicach poniedziałku będę mogła tam podjechać i zrobię jakieś fotki

Posted

Ze Stokrotkiem wszystko dobrze. Tylko ja się nie mogę zgrać z Magdą bo zaczełam sesję w szkole a ona ma prace. często w nocy z niej wraca.
W piątek wysłała mi smsa, żeby się umówić jutro. Odpisałam, ale jeszcze nie dostalam odpowiedzi co do pory dnia. Mnie samej tam jechać z aparatem raczej nie wypada. Może w końcu uda nam się razem tam dojechać. Przepraszam, że musicie tyle czekać.

Posted

Wklejam fotki z nowego domku i przepraszam, że tak długo czekaliście ale niestety to siła wyższa. Nikt tutaj nie miał złej woli. Widzę, że wykasowało tutaj częśc postów i dobrze, bo ostatni post maciaszka bardzo mi się nie podobał. Takimi słowami czasem można kogoś naprawdę skrzywdzić l wprowadzić zamęt i nieufność na forum. Muszę powiedzieć, że zrobiło nam się przykro ,i mi i Magdzie oraz rodzinie, która przygarneła Stokrotka. Ale mniejsza o to wstawiam obiecane fotki.

Stokrotek ma się dobrze. ma dobrą opiekę. Nie wiemy czy będzie chodził na czterech łapkach. Ale chorą łapką cały czas się podpiera. Czasem jakby zapominał, że jest chora i wtedy ją stawia. Więc jest możliwość, że z czasem będzie chodził. Zresztą i na trzech super sobie radzi, że jego pani czasem nie może za nim nadążyć:lol:

Posted

Uwielbia swoje nowe legowisko. Mieszka z Tymkiem w jego pokoju. Tymek nam się żalił., że kupiłyśmy za małe bo nie może na nim spać ze Stokrotkiem:lol: