hanik Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 Puchateku dzięki za kolejny wierszyk.:loveu: Oczywiście jak już wet wystawi nam ostateczny rachunek i będziemy pewne stabilności to pieniążki, które zostaną pójdą na inne psiaki. Dziś prosilam weta o dopisanie do kosztów leczenia specjalnego preparatu na stawy no i wcześniej Magda prosila o dopisanie karmy. Może jeszcze jeden worek poprosimy jak Stokrot będzie opuszczał lecznicę. Dziś za pieniążki z mojego bazarku zostaly zakupione porządna smycz i obróżka oraz świńskie ucho i pałeczka cielęca. Stokrot bo tak go teraz nazywamy( Stokrotek przestało pasować) wbił swoje zębiska w świńskie ucho i schrupał je w mgnieniu oka. Podczas chrupania postanowiłyśmy mu je zabrać, żeby sprawdzić jak to jest z jego pokorą. Najpierw zacisnął zębiska i nie chciał puścić a potem ładnie oddał bez żadnych warków. Chłopak się zrobił z niego pocieszny, Bardzo żywy. Cały czas się cieszy i przytula. Wychodzi sam na siku i dziś kilka razy podparł się chorą nogą. Quote
hanik Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='BosiaB_86']Hanik a ja mam takie nieśmiałe pytanko :oops: czy jak będziecie przekazywać pieniążki, które zostaną Stokrotkowi, to mogłybyście wspomóż też tego psiaka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=41051 Tam bardzo dziewczyna potrzebuje przede wszystkim porządnego kojca dla psiaka, żeby móc go odpowiednio ułożyć a potem przekazać do adopcji... Bylibyśmy bardzo wdzięczni :roll: Bosia jak Sytuacja już będzie stabilna i tak będzie to musisz przypomnieć. Na pewno pójdą na te najbardziej potrzebujące bidy Quote
maciaszek Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Jakie dobre wieści :) A rozmawiałyście z zainteresowaną panią? Na temat różnych ew. problemów. Quote
Tootiki Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Jak się czuje radosny Stokrotek (wybaczcie, Stokrot mi jakoś nie przechodzi...) pożeracz świńskich uszu??? :razz: Czy rozmawiałyście z panią, która chce naszego psiaka?? Quote
hanik Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 ja się nie widziałam z panią w czwartek. Miała być w piątek. Przez zabieganie nie miałam jak się z Magdą skontaktować. Teraz też jest pewnie nieuchwytna. Postaram się zadzwonić wieczorem, bo jutro wyjeżdżam, żeby się dowiedzieć co u Stokrotka Quote
BosiaB_86 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 hanik napisał(a):Bosia jak Sytuacja już będzie stabilna i tak będzie to musisz przypomnieć. Na pewno pójdą na te najbardziej potrzebujące bidy Ok, to jak sie wszystko "uspokoi" to dajcie znać i sie przypomnę ;) Ja śledze wątek na bieżąco więc myśle, że będzie ok ;) Pozdrówka dla Stokrotka i wielkie głaskanko :lol: 3mam dalej kciuki za niego i jego nowy domek :) Oby jak najszybciej sie znalazł :kciuki: Quote
maciaszek Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 No i co? No i jak? Jakie wieści? Jakie nowiny? Co u Stokrotka słychać? :loveu: Quote
Monia70 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Tak , cisza :shake: Przepraszam za offa , ale to ważne .Dotyczy zatrutej karmy dla psów i kotówhttp://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more:-( Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Monia70']Tak , cisza :shake: Przepraszam za offa , ale to ważne .Dotyczy zatrutej karmy dla psów i kotówhttp://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more:-( Boże!! To jakiś obłęd!!!!!!!!!!!!! Trzeba to porozsyłać, przecież te karmy zabijają!!!!!!!!!!!! Quote
Tootiki Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Dobranoc Stokrotku... Chciałabym bardzo żeby były już jakieś dobre wieści domkowe od Ciebie!! Może jutro się czegoś dowiemy???????? SŁUCHAJCIE! UWAGA! ZATRUTA KARMA!! http://wiadomosci.o2.pl/?s=258&t=346243#more Quote
maciaszek Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Co słychać u Stokrotka kochanego???? Mówcie szybko.... Mam prośbę. Ponieważ w skarpecie Stokrotka pieniędzy cała masa :) i sam ich pewnie nie wykorzysta to czy nie dałoby się przelać parę groszy na skatowanego Mozarta (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55917) ??? Quote
Tootiki Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Jak Stokrotek się czuje, i co z tym domkiem??????????? Quote
hanik Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 U Stokrotka coraz lepiej. W czwartek idzie do nowego domku. Idzie do tej pani o której mówiłam. Domek został sprawdzony. I nie ma lepszego. Pani ma duże 3 pokojowe mieszkanie, troszczy się o psa. Jeżdzi do niego, masuje mu nóżki, ostatnio specjalnie ugotowała pierś z warzywami. A chcę zaznaczyć, że nie ma samochodu i taka wyprawa to pół dnia w plecy. Postanowiłyśmy poprosić weta by doliczył do drugiej faktury, którą wyśle na AFN szczepienia , bo pies nie jest szczepiony. Chcemy też dokupić za te pieniądze 3 worki specjalistycznej karmy oraz preparat na stawy. Koszt worka karmy to 268 zł. Koszt odżywki to 195 zł. Nie wiem za bardzo jak możemy otrzymać te pieniądze z AFN bo nie mamy z czego wyłożyć by potem dostawać refundację. O to już zapytam osoby z AFN. Quote
Matusz Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hanik napisał(a):U Stokrotka coraz lepiej. W czwartek idzie do nowego domku. Idzie do tej pani o której mówiłam. Domek został sprawdzony. I nie ma lepszego. Pani ma duże 3 pokojowe mieszkanie, troszczy się o psa. Jeżdzi do niego, masuje mu nóżki, ostatnio specjalnie ugotowała pierś z warzywami. A chcę zaznaczyć, że nie ma samochodu i taka wyprawa to pół dnia w plecy. Postanowiłyśmy poprosić weta by doliczył do drugiej faktury, którą wyśle na AFN szczepienia , bo pies nie jest szczepiony. Chcemy też dokupić za te pieniądze 3 worki specjalistycznej karmy oraz preparat na stawy. Koszt worka karmy to 268 zł. Koszt odżywki to 195 zł. Nie wiem za bardzo jak możemy otrzymać te pieniądze z AFN bo nie mamy z czego wyłożyć by potem dostawać refundację. O to już zapytam osoby z AFN. 3mam kciuki za Stokrotka i za jego nowy domek !! :kciuki::kciuki: Quote
maciaszek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Bardzo dobre wiadomości :) :multi: :multi: Cieszę się bardzo, że domek okazał się tym właściwym i jedynym :) I trzymam kciuki za Stokrotka i jego nowych państwa !!! HANIK, ponawiam prośbę: ponieważ w skarpecie Stokrotka pieniędzy cała masa :smile: i sam ich pewnie nie wykorzysta to czy nie dałoby się przelać parę groszy na skatowanego Mozarta (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55917) ??? Quote
Poker Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Trzymam kciuki za Stokrotka ,wielkie dzięki dla jego wybawców i dla nowej Pani.On miał wielkie szczęście:multi: Quote
violka49 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: super że Stokrotek Świeta spędzi już w nowym domku Quote
hanik Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='maciaszek']Bardzo dobre wiadomości :) :multi: :multi: Cieszę się bardzo, że domek okazał się tym właściwym i jedynym :) I trzymam kciuki za Stokrotka i jego nowych państwa !!! HANIK, ponawiam prośbę: ponieważ w skarpecie Stokrotka pieniędzy cała masa :smile: i sam ich pewnie nie wykorzysta to czy nie dałoby się przelać parę groszy na skatowanego Mozarta (http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55917) ??? Tak jak już załatwimy zaległe płatności i dostaniemy karmę to poproszę AFN, ponieważ pozostała suma pójdzie do ich dyspozycji. Myślę, że nie będą mieli nic przeciwko by pomóc Mozartowi Quote
maciaszek Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 hanik napisał(a):Tak jak już załatwimy zaległe płatności i dostaniemy karmę to poproszę AFN, ponieważ pozostała suma pójdzie do ich dyspozycji. Myślę, że nie będą mieli nic przeciwko by pomóc Mozartowi Dzięki :loveu: Quote
BosiaB_86 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 :multi::multi::multi::multi: kolejna dobra wiadomość dzisiaj :) Ciesze sie, że domek jednak okazał sie TYM JEDYNYM domkiem :cool3: POWODZENIA STOKROTKU!! Quote
rita60 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Stokrotku zycze ci duzo miłosci.ale widze,ze tego uczucia ci nie zabraknie.Badz szczesliwy.:multi: Quote
Recommended Posts