Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Secia napisał(a):
Przeczytałam artykuł wczoraj o stokrotku i prędziutko wpłaciłam do jego skarpety. To wspaniale, że są jeszcze ludzie z otwartym sercem na los psiaków a wasze forum jest teraz moim ulubionym forum. Pozdrawiam wszystkich, którzy cięzko pracują na codzień aby psiaki i inne zwierzęta miały lepiej.
Właścicielka suni Sety i kocurka Kaca

Secia
Wielkie dzięki:multi:

Posted

powtórzę za innymi....

dajcie link do artykułu...

właśnie zauważyłam bardzo duży odzew z Trójmiasta (na koncie AFN) i chciałam napisać, że niesamowita akcja...i dowiedziałam się teraz o artykule...

Posted

chwilę mnie tu nie było, a tu takie nowości :multi: :multi: :multi:
trzymam kciuki, żeby udało Wam się podjąć mądrą decyzję i aby Stokrotek miał kochający dom do końca swego życia bo bardzo na niego zasłużył. no i żeby biegał biegał i biegał bez końca na swoich sprawnych kopytkach!!!
artykuł też bym z chęcią przeczytała... ale poczekam cierpliwie

Posted

BosiaB_86 napisał(a):
:-(:-(:-( tylko ten link chyba nie działa :shake: nie wiem może tylko mi?! :-(

Stokrotku wszystkiego dobrego jeszcze raz, oby tak dalej :lol:

Juz poprawilam

Posted

Tootiki napisał(a):
Właśnie przeczytałam ten artykuł :loveu: Chłopak robi się coraz bardziej sławny! :cool3: (a jaka to gazeta?)

Wyborcza. W dodatku Trójmiasto

Posted

z domkiem jeszcze nic nie wiadomo:-( musimy wszystko przemyśleć. Jest jedna osoba, ale nie jest majętna i nie wiadomo czy sobie poradzi z psem. który wymaga rehabilitacji

Posted

Przed chwilką wpłaciłam na AFN jeszcze 20 zł. które dała moja koleżanka z pracy Ela.Dziękuję Elu .
Przelew poszedł teraz, bo przez 2 dni miałam problem z kontem internetowm.
Super, że cała sumka i cos ponad to jest juz uzbierana.