Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy wiadomo ile pieniędzy już się uzbierało? Może już powolutku zmieniać tytuł na "szukam domku"? Bo czas leci szybko i Stokrotek kiedyś z lecznicy będzie musiał wyjść, a wtedy co??

Posted

W poniedziałek lekarz ma wystawić fakturę na pierwsze 1000 zł. jeszcze nam sporo brakuje. A mnie grypa zmogła. Nawet przesyłek z bazarku wysłać nie mogę. Mam nadzieję, że do poniedziałku będzie lepiej.

Posted

Cioteczki,poszperajmy po kieszeniach,w portmonetkach,może znajdziemy jakieś zapomniane pieniądze,które możnaby przeznaczyc na Stokrotka? Jemu pomoc finansowa nadal potrzebna,jeszcze nie ma pełnej kwoty by opłacić operację!

Posted

dzień dobry Stokrotku kochany!
hanik wracaj szybko do zdrowia bo Stokrotkowi trzeba dobry przykład dawać!!!
a czy wiadomo już mniej więcej do kiedy trzeba będzie zapłacić ten drugi tysiąc?

Posted

Może zmienić tytuł aukcji Allegro na bardziej dramatyczny? To ludzi przyciąga... Patrzyłam, na razie zalicytowała tylko jedna osoba :shake: W tytule aukcji Wodnika było napisane, że jest niewidomy - poszło 300 cegiełek (wszystkie), no i były wstawione dramatyczne zdjęcia tego bidulka, naprawdę chwytające za serce. Może wstawić zdjęcie Stokrotka z tą szramą pooperacyjną na pupie? Kto się tym zajmuje?

Posted

Od mojej koleżanki z pracy będzie 20 zł. dla Stokrotka.
Nie jest na dogo ale przeze mnie sledzi losy psów.....
Wpłata będzie z mojego konta.Przelew zrobię jutro.
Myslę , że ziarnko do ziarnka i zbiezremy calutką kasę.
Już nie raz pokazalismy co potrafimy !!!!