Oliwka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dopiero dowiedzialam sie o psiaku..... Bardzo rzadko w ostatnim czasie bylam na necie , wiec jesli ktos chce sie ze mna skontaktowac to przez kom lub na maila, bo inaczej moge nie byc w temacie...... Irma, jesli moglabym jakos pomoc,to daj mi znac co mozna zrobic tutaj na miejscu.nie doczytalam calego watku , jak wyglada obecnie pomoc finansowa? trzeba ratowac psinke..... Ten pies kojarzy mi sie z tym biedakiem z gda- Pikusiem wyrzuconym z 7pietra;mam nadzieje, ze temu zdola sie pomoc..... Quote
hanik Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Może ja poproszę Magdę, żeby napisała ten tekst. Ona bardzo chciała napisac tekst na dogo a ja miałam go zacytować. Ale jak się gorzej psu zrobiło to szybko mnie poprosiła o założenie wątku i opisanie sytuacji. Po 22 będę do niej dzwonić i zapytam. Quote
hanik Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Będę dzwonić po 22 bo wtedy Magda z pracy przychodzi Quote
gibon301 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 ok, to czekam na jakieś wieści. mam nadzieję, że w jego życiu już teraz będzie tylko coraz lepiej! Quote
nata od jadzi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 w razie co to zgłaszam się do napisania jakiegoś przejmującego tekstu. chociaż na pewno bardziej wiarygodny byłby tekst osoby, która zna Stokrotka Quote
Sandra Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Moge zrobic aukcje na allegro tylko poprosze o tekst i zdjecia. Mój meil : karri111@interia.pl Quote
hanik Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Rozmawiałam z Magdą. Stokrotek się ożywił. Może usłyszał, że cała Polska chce mu pomóc:-D Myślę, że to opróżnienie brzuszka przez weta mu bardzo pomogło. Magda jest przeszczęśliwa, że tyle osób się w to zaangażowało i że z psem lepiej. Jednak nadal szukajmy intensywnie domku bo nie wiem na jak długo będzie nas stać na klinikę. Magda napisze też tekst na alegro. Ja może skrobnę parę psich portretów jeśli oczywiście znajdą się chętni by mieć swojego pupila. Bądżmy dobrej myśli i nie przestańmy podnosić wątku Quote
BosiaB_86 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hanik napisał(a):Rozmawiałam z Magdą. Stokrotek się ożywił. Może usłyszał, że cała Polska chce mu pomóc:-D Myślę, że to opróżnienie brzuszka przez weta mu bardzo pomogło. Magda jest przeszczęśliwa, że tyle osób się w to zaangażowało i że z psem lepiej. Jednak nadal szukajmy intensywnie domku bo nie wiem na jak długo będzie nas stać na klinikę. Magda napisze też tekst na alegro. Ja może skrobnę parę psich portretów jeśli oczywiście znajdą się chętni by mieć swojego pupila. Bądżmy dobrej myśli i nie przestańmy podnosić wątku to w takim razie śląsk też dołączy się do akcji i na początek będzie podnosił wątek :oops: postaram sie też o przynajmniej symboliczną wpłatę dla Stokrotka, ale na razie nie obiecuje zbyt wiele bo ciężko z kasą ostatnio (dopiero od kwietnia zaczynam prace) :placz: no i bardzo ciesze sie, że Stokrotek lepiej sie dziś czuje...zdrowiej śliczny szybciutko :loveu: a tak swoją drogą to jego śliczna mordka przypomina mi Moruska - cudownego pieska mojej cioci :loveu: niestety już prawie rok jest za TM :-( ale przeżył 17 szczęśliwych lat :lol: Quote
Puchatek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Mały piesek sobie biegł Komuś złemu w drogę wszedł Bardzo źle by się skończyło Gdyby Magdy tam nie było Magda pieska w domu trzyma Alarm w Internecie wszczyna Potem weta konstatacja Potrzebna jest operacja Moc pieniędzy kosztująca Ale życie ratująca Mnóstwo ciotek się zebrało Po kieszeniach poszperało Kupę kasy wyskrobało I na AFN przelało Jeszcze domek znaleźć trzeba Bardzo ważna to potrzeba Aby po ciężkiej operacji Poddać go rehabilitacji Quote
hanik Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Puchatek skopiuje ten wierszyk i dam Magdzie. na pewno się ucieszy Właśnie go przeczytałam jej przez telefon i bardzo się wzruszyła i dziękuje. Quote
Puchatek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Jeśli się tylko nie przestraszy tych "rymów częstochowskich" :oops: :lol: Quote
maciaszek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wierszyk super !!!! Ja też na razie mogę tylko podnosić :( Ale postaram się coś więcej... Quote
mulinka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Puchatek - wierszyk piękny - pełen nadziei dla Stokrotka i wdzięczności dla Magdy i wszystkich, którzy pomagają ratować psiaka zbieramy pieniądze na operację !!! Quote
hanik Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Też podnoszę z rana. Dziś będę miała tekst dla stokrotka na alegro Quote
kaerjot Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Dziękuję za powiadomienie, niestety dopiero dziś zajrzałam. Sprawdzę stan konta i coś prześlę. Quote
Lulka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Puchatek zawsze takie ładne wierszyki pisze :loveu: dziewczyny a pisałyscie do AFN, co prawda nie wiem czy skarpeta nie jest pusta ale moze cos wyskrobią.....zaraz wkleje do nich ten link. Stokrotku pobudka. ;) Quote
Recommended Posts