irma Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 właśnie wróciłam od Magdy pies jest rzeczywiscie w złym stanie główny problem w tym, że nie siusia, jest cewnikowany jest pod stała opieką weterynarza i otrzymuje niezbędne leki jutro ok. 11.00 jadę do Magdy i będę przy wizycie wet'a, spóbuje się jak najwięcej dowiedzieć na razie trzeba się skupic na zbieraniu pieniędzy pierwszy zabieg to ok. 1000 żł i wtedy dopiero będzie wiadomo co dalej należy robić pies przesłodki, duży taki skundlony z labkiem wsród pradziadków wezme cyfrówkę i spróbuję zrobić zdjęcia Quote
nata od jadzi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Neris,lekarz go badał,cewnikował ale musiał cewnik wyjąć bo są rany na prąciu,może byc operowany we wtorek(jeśli dożyje)ale mowa była o operacji miednicy,lekarz twierdzi podobno,że muszą być obrażenia wewnętrzne,to wszystko jest na pierwszej i drugiej stronie wątku Quote
gibon301 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ups...chcąc znaleść kogoś z Trójmiasta wysłałam trochę maili, między innymi do Ciebie, a Ty przecież o wszystkim wiesz...:oops: Quote
nata od jadzi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Irma,powiedz Magdzie,że uzbieramy pieniądze Quote
nata od jadzi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Przypominam,skarpeta dla Stokrota jest założona,w tytule dla psa z Gdyni ze złamaną miednicą Quote
gibon301 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 ja obiecuję wpłacić jutro 300pln, spróbuję jeszcze komuś podesłać ten wątek to może będzie coś więcej... pieniądze muszą się znaleść!! Quote
anielica Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Irmo, dzięki że wsparłaś dziewczyny w pomocy psiakowi! Jeżeli tylko się da, ratujmy psinę. Obiecuję 130 zł wpłacić jak będzie operacja - 100 zł z pieniędzy pozostałych z naszych psiaków i 30 od siebie. Wpłacam w poniedziałek rano. Trzymam kciuki najmocniej! Quote
Neris Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Przepraszam, w nawale zdarzeń nie doczytałam o lekach, o cewnikowaniu widziałam... Quote
nata od jadzi Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Dziewczyny,proszę,zajrzyjcie też tu jutro! Quote
Poker Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Jeżeli pies ma obrażenia wewnętrzne,to operacja jest potrzebna natychmiast,bo się wykrwawi do brzucha.Obawiam się ,ze może nie dotrwać do poniedziałku:placz:Mam nadzieję,że dostaje leki przeciwbólowe.Pewnie do lasu zawlókł go ten,kto go potrącił.:mad:Ciekawe czy własciciel nie szuka go.Biedna psina:placz:. Quote
gibon301 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 podnoszę jeszcze na dobranoc trzymaj się pieseczku :-( Quote
brazowa1 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Zeby sprobowac organizowac pomoc,trzeba wiedziec,jaki typ pomocy jest potrzebny.Rozumiem,ze na razie szukane sa pieniadze,tak? Quote
lupe Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='lupe'] do gory zajrzyjcie do niego !! Quote
outsi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 W górę Kochany! Czy Stokrotek dostaje leki przeciwbólowe??? Najważniejsze, żeby nie cierpiał, cokolwiek miałoby się zdarzyć...! Quote
hanik Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Irma Nie wiem jak mam Ci dziękować:buzi: , że się tym zainteresowałaś. Wczoraj wcześnie położyłam sie spać. Ale i tak nie mogłam spać bo ciągle o nim myślę. Właśnie wstałam by spojrzeć na wątek stokrotka. jest 2 w nocy. I się uspokoiłam. Dzisiaj jak przyjde ze szkoły rozejrze się i może coś wstawię na bazarek żeby szybciej uzbierać pieniążki. Zmienię tytuł na Stokrotek z połamaną miednicą potrzebuje pieniędzy na operację To, że trzeba czekać na operacje to nie kwestia pieniędzy tylko czasu w którym trzeba sprowadzić te szyny do rekonstrukcji kości:-( Quote
lupe Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 nie bede juz wklejac ponownie, zeby nie zabierac miejsca na watku, przypomne tylko - na str. 12 banerki dla Stokrotka.[SIZE="4"] TUTAJ mam nadzieje, ze sie przydadza prosze wybaczyc brak polskich ogonkow w poscie Quote
hanik Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Podnoszę Stokrotka z rana i biegnę do szkoły. Trzymam kciuki za niego. Quote
nata od jadzi Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 piękne banerki lupe, dziękuję. przypominam,skarpeta dla Stokrota jest założona,w tytule "dla psa z Gdyni ze złamaną miednicą". przekażmy to komu się da, pieniądze zawsze się znajdą. do dziewczyn z trójmiasta - jaka jest szansa żeby założyć mu te szyny już dzisiaj, choćby u innego weta? nie zapominajcie podnosić! Quote
Recommended Posts