Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

właśnie wróciłam od Magdy
pies jest rzeczywiscie w złym stanie
główny problem w tym, że nie siusia, jest cewnikowany
jest pod stała opieką weterynarza i otrzymuje niezbędne leki
jutro ok. 11.00 jadę do Magdy i będę przy wizycie wet'a, spóbuje się jak najwięcej dowiedzieć
na razie trzeba się skupic na zbieraniu pieniędzy
pierwszy zabieg to ok. 1000 żł i wtedy dopiero będzie wiadomo co dalej należy robić

pies przesłodki, duży taki skundlony z labkiem wsród pradziadków
wezme cyfrówkę i spróbuję zrobić zdjęcia

Posted

Neris,lekarz go badał,cewnikował ale musiał cewnik wyjąć bo są rany na prąciu,może byc operowany we wtorek(jeśli dożyje)ale mowa była o operacji miednicy,lekarz twierdzi podobno,że muszą być obrażenia wewnętrzne,to wszystko jest na pierwszej i drugiej stronie wątku

Posted

Irmo, dzięki że wsparłaś dziewczyny w pomocy psiakowi!
Jeżeli tylko się da, ratujmy psinę.
Obiecuję 130 zł wpłacić jak będzie operacja - 100 zł z pieniędzy pozostałych z naszych psiaków i 30 od siebie. Wpłacam w poniedziałek rano.

Trzymam kciuki najmocniej!

Posted

Jeżeli pies ma obrażenia wewnętrzne,to operacja jest potrzebna natychmiast,bo się wykrwawi do brzucha.Obawiam się ,ze może nie dotrwać do poniedziałku:placz:Mam nadzieję,że dostaje leki przeciwbólowe.Pewnie do lasu zawlókł go ten,kto go potrącił.:mad:Ciekawe czy własciciel nie szuka go.Biedna psina:placz:.

Posted

Irma
Nie wiem jak mam Ci dziękować:buzi: , że się tym zainteresowałaś.
Wczoraj wcześnie położyłam sie spać. Ale i tak nie mogłam spać bo ciągle o nim myślę. Właśnie wstałam by spojrzeć na wątek stokrotka. jest 2 w nocy. I się uspokoiłam. Dzisiaj jak przyjde ze szkoły rozejrze się i może coś wstawię na bazarek żeby szybciej uzbierać pieniążki. Zmienię tytuł na
Stokrotek z połamaną miednicą potrzebuje pieniędzy na operację

To, że trzeba czekać na operacje to nie kwestia pieniędzy tylko czasu w którym trzeba sprowadzić te szyny do rekonstrukcji kości:-(

Posted

piękne banerki lupe, dziękuję.
przypominam,skarpeta dla Stokrota jest założona,w tytule "dla psa z Gdyni ze złamaną miednicą". przekażmy to komu się da, pieniądze zawsze się znajdą.
do dziewczyn z trójmiasta - jaka jest szansa żeby założyć mu te szyny już dzisiaj, choćby u innego weta?

nie zapominajcie podnosić!