Topi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 feliksik napisał(a):normalnie nie wierzę, że dzieją się takie rzeczy wśród osób pomagających - chyba nasuwa się pytanie kto na tym zarabia Fundacja Mrunio. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Takie rzeczy mogą mieć miejsce i mają miejsce,bo fundacja fundacji-że tak powiem-fundacją... Zresztą to nie dotyczy tylko tej fundacji...Fundacje,,gryzą,,,,podgryzają,,plują i kopią,a że na tym cierpią psy?A kogo to obchodzi?????????????????? Jak to mawia jeden mój znajomy-,,i tylko psów żal,,... Elżbieta Quote
Topi Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 [quote name='Pola17']Pies jest pod opieka fundacji Mrunio bo jako fundacja mrunio go odbierałam , . Hazer zostanie wykastrowany obecnie jest zaczepiony . Odrazu do Niemiec co ty myślisz ze nie mam co robić tylko psy do Niemiec wysyłać >? pies ma sie dobrze jak nie bendziecie robić niepotrzebnych afer to wstawimy fotki . Natalia a co to mialo byc ze ja nie mam sie spotykać z psem zabroniłaś DT któremu ja oddałam psa zeby mi pokazywali psa dobrze sie czujesz ? Masz problemy z ortografią. Dwa razy ten sam błąd. ***************************************** Ale jaka Fundacja tacy wolontariusze. Po prostu nikt na poziomie nie chce się już z Mruniem zadawać. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 A co to ma być-cyt,,jak nie bendziecie robić niepotrzebnych afer to wstawimy fotki,,..A co to ma być?Prywatny pies,że taka łaska..I co?Bracia Germanie pozwolą wstawić fotki?Nie wezwą na pomoc adwokatów,i potężnych,,kancelaryji,,(-błąd celowy).. Boże-Ty widzisz to wszystko i nie grzmisz!!!!! Elżbieta Quote
Recommended Posts