Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

feliksik napisał(a):
normalnie nie wierzę, że dzieją się takie rzeczy wśród osób pomagających - chyba nasuwa się pytanie kto na tym zarabia

Fundacja Mrunio.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Takie rzeczy mogą mieć miejsce i mają miejsce,bo fundacja fundacji-że tak powiem-fundacją...
Zresztą to nie dotyczy tylko tej fundacji...Fundacje,,gryzą,,,,podgryzają,,plują i kopią,a że na tym cierpią psy?A kogo to obchodzi??????????????????
Jak to mawia jeden mój znajomy-,,i tylko psów żal,,...
Elżbieta

Posted

[quote name='Pola17']Pies jest pod opieka fundacji Mrunio bo jako fundacja mrunio go odbierałam , . Hazer zostanie wykastrowany obecnie jest zaczepiony . Odrazu do Niemiec co ty myślisz ze nie mam co robić tylko psy do Niemiec wysyłać >? pies ma sie dobrze jak nie bendziecie robić niepotrzebnych afer to wstawimy fotki . Natalia a co to mialo byc ze ja nie mam sie spotykać z psem zabroniłaś DT któremu ja oddałam psa zeby mi pokazywali psa dobrze sie czujesz ?

Masz problemy z ortografią.
Dwa razy ten sam błąd.
Ale jaka Fundacja tacy wolontariusze.
Po prostu nikt na poziomie nie chce się już z Mruniem zadawać.

Guest Elżbieta481
Posted

A co to ma być-cyt,,jak nie bendziecie robić niepotrzebnych afer to wstawimy fotki,,..A co to ma być?Prywatny pies,że taka łaska..I co?Bracia Germanie pozwolą wstawić fotki?Nie wezwą na pomoc adwokatów,i potężnych,,kancelaryji,,(-błąd celowy)..
Boże-Ty widzisz to wszystko i nie grzmisz!!!!!
Elżbieta