Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Luna do Punktu w Świeciu http://www.dogomania.pl/forum/threads/229178-Punkt-przetrzymań-w-Świeciu-tam-psy-czekaja-na-cud-albo-śmierc przyjechała 5 września 2011 roku. Jej właścielka musiała poddac sie hospitalizacji i po tym wrocić po psa .. niestety po wyjscu ze szpitala juz nie pamietała o swoim psie.
Wystarczy tylko spojrzeć na Lune żeby wiedzieć ze kojec w schronisku to nie jest miejsce dla psa :( Skołtuniona i nieszczęśliwa marzy tylko o tym żeby mieć swojego człowieka ...
Suńka ma okolo 2 lat szukamy dla niej doświadczonego Domu Tymczasowego ktory pokaze jej ze człowiek=miłość na dana chwilkę jest wycofana i przerażona z każdym kolejnym dniem , miesiacem w kojcu bez kontaktu z człowiekiem jej stan bedzie sie pogłebiał :( Luna możne jeszcze budzić zachwyt my w niej widzimy nieoszlifowany diament.....

Luna pare miesiecy temu :

Luna dziś:

Edited by kkasiiiar
Posted

To może ktoś zrobi Lunie ogłoszenia.Ona wyciągnięta z klatki może całkiem inaczej się zachowywać.Może wystarczy ją wyprowadzać na spacery i trochę pobyć z nią.Jest przepiękna.

Posted

[quote name='Anula']To może ktoś zrobi Lunie ogłoszenia.Ona wyciągnięta z klatki może całkiem inaczej się zachowywać.Może wystarczy ją wyprowadzać na spacery i trochę pobyć z nią.Jest przepiękna.[/QUOTE]

Na spacer nie wyjdzie , niestety broni sie, wbije sie w rog kojce i sie trzesie , przyjdzie po jedzenie ale wezmie i znika w budzie , kazda proba zapiecia ja na smycz konczyła sie pokaznaniem zabków .. ze stachu..

Posted

[quote name='kkasiiiar']Ja moge ewentualnie wziasc ja do siebie do kojca ale to tak za okolo miesiac no i niestety ale powstrzymuja mnie finanse..:( Chociaż mysle ze najlepszy by byl domowy DT.[/QUOTE]
To jest iskierka nadziei aby wyrwać ją do ludzi.

Posted

czesc zagladam... sliczna ta wasza dziewuszka..
szkoda tylko ze tak zle znosi schroniskowe warunki.
Moze warto by bylo poszukac jej jakiegos czlowieczka co by ja
wzial. No tak tylko gdzie..
A jak ona z piechami sie dogaduje? Moze inny pies by jej pokazal
jak nawiazac kontakt z czlowiekiem

• 4 weeks later...