BerciaP. Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Witam, piszę, ponieważ potrzebuję pomocy kogoś mieszkającego w okolicach Puław. Chodzi o adopcję małej labradorki z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229491-Matka-z-dziecmi-wyrzucona-bestialsko-na-bruk. Dom znajduje się w Klikawie. Sama nie mogę, ponieważ nie mam samochodu, a to daleko ode mnie i połączenia autobusowe tragiczne. Będę wdzięczna za odzew. Quote
fegelle Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 witam. właśnie trafiłam na wasze forum i zobaczyłam Twój wątek BerciaP. Proszę powiedz na czym polega taka wizyta przedadopcyjna?? Pytam bo może mogłabym jakoś pomóc mieszkając w pobliżu Puław. Quote
BerciaP. Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Najogólniej to wizyta w celu sprawdzenia jakie warunki na trzymanie psa ma osoba chcąca adoptowac zwierzaka. Najlepiej przychodzic na taka wizytę ze swoim psem. Trzeba porozmawiac, obejrzec miejsce gdzie miałby pies sypiac itp. Z tym, że osoba spod Puław jakoś się do mnie nie odzywa, więc mojej kijance szykuje się inny dom. Ale dzięki za chęc pomocy. Quote
as_ko Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Bercia napisz pw do nellyduży, mieszka w Puławach i świetnie robi wizyty PA, wiem bo razem jeździłyśmy. Quote
Recommended Posts