Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martuś :loveu:
Chłopak najbardziej potrzebuje być potrzebny ,czy nie znajdzie się nikt kto by pokochal tego olbrzyma ...? :-(
[IMG]http://img846.imageshack.us/img846/8097/047hr.jpg[/IMG]

[IMG]http://img443.imageshack.us/img443/728/050sd.jpg[/IMG]

Posted

Izek77 w niczym nie zawiodłaś.To duży nieufny pies. Ciężko z adopcją. I poszedłby do kojca, karmiony byle czym. Kto wie jak by było. Jemu trzeba badań, /odrobaczany był/ diety, karmy odpowiedniej. Może to trzustka, a może wątroba? Tylko kasa potrzebna. Worek dobrej karmy to ponad 200zł i to co miesiąc. Kurcze, nie wiem co robić. Już na dobermana kombinuję na karmę.I coraz ciężej.

Posted

Mogę mu zrobić ogłoszenia, tylko nie wiem czy to coś da :-( Ale spróbować trzeba.
Dziewczyny wykombinujcie jakieś bazarrro dla niego i trzeba go przebadać.
Ja finansowo nie pomogę, jest Bunia do pomocy a dzisiaj pojawił się labek na łańcuchu, któremu sterczą kości....

Posted

czyli Misiek pojechał do domku :-) super
A jak dziewczyny kontakt z shanti, która ma pieniądze Buni ? A Buni potrzebna jest karma i najprawdopodobniej transport do nowego DT. I nie mogę się doprosić o pieniądze z bazarku. Rozumiem urlop ale jakiś kontakt chyba jest ? Tym bardziej że od jakiegoś czasu pisałam ze Bunia pojedzie po 18 grudnia do DT.....

Posted

Przepraszam ze dopiero teraz :) ale widzę ze juz wszyscy wiedzą :) Misior jedzie w niedziele do domu i do swoich człowieków :) Mam nadzieje ze info bedzie .Ludzie super widziałam jak dobra energia iskrzy miedzy Panem a Misiorem no i podkabluje misiora zboj jeden kompletnie mnie olał jak był z tym facetem
ale wiecie co...fantastyczne uczucie wiedziec jak oni Misior i jego Pan lgną do siebie
został mi tylko okrzyk HUUUUUUUUUUUUUUUURA

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ok Martunia no wiec ....hmm Niestety nasz Misior ma jedną ofiare śmiertelną na swoim kącie...chłopak biegał sobie podskakiwał az tu nagleeeeeeee potknoł sie biedaczysko i padał na zimie jak długi z tym ze na tej ziemi przechadzała sie kura no iiii kura szans nie miała ...

Posted

Najnowsze wiesci od Misiora pisze i sama w to nie wierze hahahha ,Misior ma nowych kumpli świnki podobno jak go juz widza same biegną do furty a on je lize .Ta narosl na jego łapie ,podobno wynik jakiegos urazu ..