izek77 Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) [FONT=arial]Na początku omijałam kojec Miśka szeeeerokim łukem ,powarkiwał poszczekiwał ogromny pies z jeszcze większą głową.Bałam się go jak ognia ,nie zdawałam sobie sprawy że on mnie chyba jeszcze bardziej ,dlatego reagował tak nie inaczej.Misiek nie zaznał duzo dobrego od człowieka był głodzony bo chudzina z niego była straszna .Schronisko to chyba jedna z lepszych rzeczy jaka mu się trafiła ,i Iwonka pracująca tam ,która wyciągła chłopaka ,pomogła uwierzyć!! Dziś Misiek i jego wielki łeb ,jęzor liżący policzek to coś na co czekam,:) Chłopak ma około 4 lat ładnie chodzi na smyczy ,i jest tak delikatny jak mało który psiak. Misiu jest wykastrowany ,zaczipowany Kontakt Iza 510 250 970 UWAGA ZASTRZEGAM SOBIE WIZYTĘ PRZED I PO ADOPCYJNĄ Misiek nie zaufa od razu ale gdy to zrobi ...nie ma takiej rzeczy której by nie zrobił dla swojego CZŁOWIEKA!!!!!!!!! Chłopak bardzo potrzebuje spokojnego prowadzenia ,pusta miska i bat już za nim ,Teraz czeka może na Ciebie!![/FONT] Edited January 1, 2013 by izek77 Quote
szafra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Witaj Miśku! Izunia tylko nie szalej z tymi wątkami, bo ja nie dam rady wszystkich oblecieć! Quote
kajk@ Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='alina71']Zapisuję sobie.[/QUOTE] I ja ! i ja !! Quote
izek77 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Martuśka teraz poznajdujemy im domki ,następny jak te już je będą miały hahah:) Dzięki cioteczki że jesteście !!!!! Lecę do roboty Quote
shanti Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Miśkowi trzeba okazać serce. Zrobi wszystko dla kogoś komu ufa i kogo kocha. Bardzo ładnie chodzi na smyczy. Potrzebuje tylko poczucia bezpieczeństwa, a nie kija i bata. Quote
monika55 Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 A ja dopiero teraz znalazłam Misiaka. Już jego zdjęcia hulają po FB. Quote
izek77 Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 (edited) Misiorek mimo swych ogromnych gabarytów ,to taki kanapowiec :) z psiakiem trzeba bardzo spokojnie ,chłopak przezył swoje i trzeba troszkę czasu by zaufał .Nie łudzmy sie że jak przyjdziemy i zobaczymy psiaka to Misiorek od razu wpadnie nam w ramiona ,o nie to dumny psiak . A gdy chłopak już zaufa przepłynie morze przebiegnie pustynie , byle być obok SWOJEGO CZLOWIEKA .POTRZEBUJE SERCA ,SERCA .SERA mam nadzieje że ktoś nas wypatrzy ,ktoś kto bedzie najwazniejszym na świecie dla Misiorka. Edited October 1, 2012 by izek77 Quote
Justa i zwierzaki Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Misiorku trzymam kciuki za super domek :) Quote
szafra Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Cześć Misior :evil_lol: byku ! Czas już do domu lecieć !!!! Quote
monika55 Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Misiek miał dzis niedyspozycje żołądkową ale humoru nie tracił. Quote
izek77 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Oj mało czasu miałam w tym tygodniu dla Misiorka ,wczoraj nie wiem kiedy dzień mi zleciał .dziś lało poczochrałam go tylko troszeczkę ,a to 100% faceta może mi się chłopak obrazić .Nadrobie Misiorku Quote
szafra Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Bez jajek trochę procent trzeba mu odjąć :eviltong:. Quote
shanti Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Ja go wyprowadzam przynajmniej co drugi dzień. To mój pupilek :loveu: Jego i oddanego starego Aresa, tego dużego, płowego. Dwa bidoki, których prawie nikt nie lubi. :-( Quote
szafra Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Który to Ares? Może też z nim pospaceruję :cool3:. Wykupiłam ogłoszenia na bazarku u Bazyliszka. Może puścić chłopakom ? Quote
izek77 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Misiorka można nie lubić? Przeca to cudeńko !!!!!!! Może kiedys nie pałałam zzbytnim uczuciem do tego olbrzyma ,ale przy pierwszym spotkaniu oko w oko łape w ręke etc zakochana jestem po uszy!!!!! Quote
shanti Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Z Aresem jest podobnie, choć jest mniej wylewny. To taki duży, dogowaty. Siedział w kojcu JZK przed benkiem Barim. Warczał na wszystkich i wszyscy się go bali. No cóż, dalej się boją. Quote
szafra Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 (edited) Puszczam Miśkowi ogłoszenia :p. Namiary na schronisko i do Izy ? Chyba wiem, który to Ares ... Edited October 10, 2012 by szafra Quote
izek77 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 nie wiem który to ,dochodze do wniosku że coraz mniej wiem :) Quote
kajk@ Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Ares na nowych kojcach siedzi na przeciwko kotów ? ten co jak Scoobie Doo wygląda ? Quote
Recommended Posts