Malgoska Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Jaki on jest biedny. Cały czas na lekach i cały czas coś nie tak. Quote
MALWA Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [quote name='teresaa118']I juz poszly pieniazki za kwiecien. Niech nam zdrowieje ,przesliczny.[/QUOTE] I juz są 50 zł! Zapisane na kwiecień w 2 poście. [quote name='FLY']Napisałam wczoraj do sprzedawcy, że chcę potwierdzenie wysyłki. Dziś mi odpisał, że przeprasza, że zaszła pomyłka i coś tam, wyślą dziś;/ Napisałam mu, co o tym sądzę i poprosiłam o propozycję rekompensaty, ale nie liczyłabym że się przejmie. W każdym razie dopiero dziś wysłane. Przykro mi i przepraszam, ale naprawdę nie miałam na to wpływu. Co do Amorka, fajnie że trochę przytył. Ale martwi mnie to zapalenie...ciągle antybiotyki i sterydy;/[/QUOTE] Nikt z nas nie miał pojęcia, ze zaistniała taka sytuacja. Niepotrzebnie tylko się denerwowałaś, Angelika czekała na listonosza, a Amor ma tabletki. Sprzedawcy, którzy z jakiś przyczyn zaleznych lub niezależnych od nich nie wywiązali sie z umowy tez chcą zachować twarz, i czekaja, by klient do nich wrócił. Dlatego tez uważam, ze rekompensata (w różnej formie ) nie jest dzisiaj czymś rzadkim. Podaj mi proszę dane do wpłaty na pw z podaniem kosztów, to jutro przeleję. [quote name='Panna Marple']Zgodnie z obietnicą koszty wizyty u weta (140zł) biorę na siebie:lol:[/QUOTE] Już zapłacone, wczoraj poszedł przelew. [quote name='Till']też mnie martwi ilość tych wszystkich leków, ma nadzieję, że po tym kryzysie nie będzie musiał brać już nic prócz samych przysmaków i suplementów. Pewnie gdyby był już w swoim ciepłym domku, gdzieś gdzie byłby kochany to napewno mniej by chorował. Narazie telefony o niego zamilkły, może wszyscy zajęci są świętami. Może po świętach ruszą telefony....[/QUOTE] Przede wszystkim po świętach przyjdzie wiosna. Kalendarzowo, to podobno już jest, ale nie wiem gdzie, bo chyba nie u nas. Dzisiaj w Poznaniu padał po południu śnieg, tak delikatnie, ale jednak trudno byłoby go nie zauważyć............. Ale, przyjdzie wiosna, będzie ciepło, Amor tez moze lepiej sie poczuje, bo i leki, których jest sporo zadziałają, i słoneczko ciut ogrzeje. A co do domku, to ja wierzę, że gdzieś jest taki dobry, kochający domek, który czeka tylko na naszego Amorka, tylko jeszcze nie wie, ze taki biedniutki pies istnieje.......... Quote
MALWA Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 [U][B]Dostałam e-maila od Angeliki: [/B][/U] dziękuję za wpłatę! dzisiejsze wydatki 3 opakowania Cipronexu 32,25 zł 1 opakowanie Hepatilu 12,99 zł byłam specjalnie na poczcie zapytać czy może coś jednak do mnie nie doszło bo może listonosz zostawił awizo, które porwał wiatr ale niestety nie :( czy enzymy były wysłane poleconym czy zwykłym listem? jeśli poleconym to można dowiedzieć się na poczcie gdzie utknęła przesyłka jak zwykłym to niestety nie" Oczywiście zaraz robię przelew na powyższe kwoty. Quote
rudakacha Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Pozdrawiam świątecznie bo wiosennie przy dużej nawet dawce optymizmu się nie da... i trzymam mocno kciuki za dom dla Amora. By miał kolana pańcia tylko dla siebie i swoją miseczkę i posłanie i czyjeś oczy wpatrzone w swoje... No, dosyć tych sentymentów, idę lepić kurczaczka ze śniegu;) Quote
bea100 Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Wszystkim Cioteńkom na tym wątku życzę Cudownych i Zdrowych Świąt a psiakom z wiosną- zdrowia i jeszcze raz zdrowia oraz doskonałych Domków! [IMG]http://www.animaatjes.nl/mini-plaatjes/mini-plaatjes/honden/a551.gif[/IMG] Quote
MALWA Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='rudakacha']Pozdrawiam świątecznie bo wiosennie przy dużej nawet dawce optymizmu się nie da... i trzymam mocno kciuki za dom dla Amora. By miał kolana pańcia tylko dla siebie i swoją miseczkę i posłanie i czyjeś oczy wpatrzone w swoje... No, dosyć tych sentymentów, idę lepić kurczaczka ze śniegu;)[/QUOTE] Z tymi kolanami, to chyba kiepsko............i trochę ciężko. Quote
Till Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Wszystkiego dobrego na Święta dla was!dużo słońca i powiewu wiosny (u nas straszna śnieżyca i nie przestaje padać :(..... Quote
from_wonderland Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Zdecydowanie wiosennego słoneczka na święta ciepła i radości :) Quote
MALWA Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://img15.hostingpics.net/pics/117619zyczeniaruchomywesolegoalleluja5.gif[/IMG] Quote
Anula Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [IMG]http://i45.tinypic.com/35n3urm.jpg[/IMG] Quote
Panna Marple Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Poszedł przelew dla Amorcia - za weta 150zł Quote
Bogusik Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 ZDROWYCH,WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY!!! Quote
MALWA Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='Panna Marple']Poszedł przelew dla Amorcia - za weta 150zł[/QUOTE] Uparciuch..........:evil_lol: Pięknie dziękuję! Quote
from_wonderland Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Wesołych, ciepłych, spokojnych i rodzinnych świąt wielkiej nocy :) Quote
MALWA Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Mam przelew od Panna Marple - 150 zł. Dziękuję! Quote
mdk8 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Spokojnych i wesołych Świąt Wielkiej Nocy dla wszystkich cioteczek. kochane jak będziecie miały chwilkę bardzo proszę zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/241581-Dramat-12-ps%C3%B3w-i-kobiety-kt%C3%B3ra-chcia%C5%82a-im-pom%C3%B3c-Teraz-jest-bliska-samob%C3%B3jstwa?p=20664077#post20664077 Quote
MALWA Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Mam e-maila od Angeliki: "enzymy dotarły w piątektym razem dotarły z ulotką jest tam napisane 2 tabletki na dzień Amor je 3 posiłki, jak mam mu to dzielić? czy FLY może dopytać tą osobę, która to poleciła warto aby enzymy miał do każdego posiłku na ten moment dostaje połówkę tabletki rano i po południu, a całą wieczorem obie wpłaty od Ciebie dotarły" Quote
FLY Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 enzymy tak jak Angelika zasugerowała, powinien dostawać do każdego posiłku. Jeśli je 3 razy dziennie, to 3 razy dziennie po tabletce (tak pisała mi ta osoba, która polecała enzymy). Jeśli ze względów oszczędnościowych miałby dostawać 2 dziennie, to myślę, że właśnie w takim systemie jak je teraz. Ważne, żeby były do każdego posiłku. MALWA - na pw podałam numer konta swojego Koleś od którego zamawiałam napisał mi, że jedyne co może zrobić to przeprosić za pomyłkę i wynikające z tego opóźnienie. Tak więc niestety nic nie ugrałam. Quote
MALWA Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 [quote name='FLY']enzymy tak jak Angelika zasugerowała, powinien dostawać do każdego posiłku. Jeśli je 3 razy dziennie, to 3 razy dziennie po tabletce (tak pisała mi ta osoba, która polecała enzymy). Jeśli ze względów oszczędnościowych miałby dostawać 2 dziennie, to myślę, że właśnie w takim systemie jak je teraz. Ważne, żeby były do każdego posiłku. MALWA - na pw podałam numer konta swojego Koleś od którego zamawiałam napisał mi, że jedyne co może zrobić to przeprosić za pomyłkę i wynikające z tego opóźnienie. Tak więc niestety nic nie ugrałam.[/QUOTE] Dostałam pw, podaj mi proszę jeszcze kwotę do zwrotu. Quote
zozola77 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 no i witam poświatecznie - udało mi sie neta spod zaspy wykopac ..szok... mam nadzieję ze Amorek w dobrym humorze pomimo tej długaśnej zimy bo ja mam jej już dość ... Quote
Recommended Posts