Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Till napisał(a):
lista długa tylko czy ktoś, którąś z tych osób zna choćby z dogomanii

Niestety, nikogo nei znam z tych osób. Ale myślę, że i tak warto napisać, może ktoś zdecyduję się zrobić wizytę i zdać relację.

Ja też robiłam kiedyś pierwszą wizytę PA, zresztą, każdy z nas, kto pomaga z wizytami zrobił ją kiedyś po raz pierwszy.

Posted

czy ma ktoś może w domu niepotrzebne jakieś enzymy trzustkowe? (Kreon, Neo-pankreatyna, weterynaryjny Amylan, itp)
oraz coś wspomagającego wątrobę? (Essentiale Forte, Hepatil, Hepatiale Forte itp)

mój zapas się już kończy, a te dwie rzeczy trzeba Amorowi podawać
jeśli nikt nie ma zbędnego to trzeba będzie mu to zakupić

Posted

missieek napisał(a):
czy ma ktoś może w domu niepotrzebne jakieś enzymy trzustkowe? (Kreon, Neo-pankreatyna, weterynaryjny Amylan, itp)
oraz coś wspomagającego wątrobę? (Essentiale Forte, Hepatil, Hepatiale Forte itp)

mój zapas się już kończy, a te dwie rzeczy trzeba Amorowi podawać
jeśli nikt nie ma zbędnego to trzeba będzie mu to zakupić

O ten lek chodzi?

http://www.doz.pl/apteka/p15639-Kreon_10_000_kapsulki_dojelitowe_150_mg_20_szt_w_butelce

Dzieki danavas.:lol:

Posted

missieek napisał(a):
tak o ten lek chodzi
na dzień dostaje 3 kapsułki, po jednej do każdego posiłku (dostaje teraz 3 posiłki)
mojego zapasu starczy jeszcze na 2 dni

To mozecie kupic?
Wysle 20zl na lek.Tylko o nr.konta poprosze.

Posted

Aryste napisał(a):
z tego co widze nie ma nikogo do wizyty pa... a czas leci... zeby tylko panstwo nie zrezygnowali...:-(((

sa jeszcze jacyś?
bo jedni juz zrezygnowali, ja juz się pogubiłam:(

Posted

cały czas z kim prowadzę rozmowy co do wizyty, jeszcze czekam na odpowiedź od osoby, która bywa w weekendy w Grybowie, jeśli się zgodzi to kolejny problem to transport dlatego o tym już awaryjnie trzeba pomyśleć. A tak na marginesie znacie kogoś kto kocha się w bokserach i chciałby przygarnąć bokserka? sprawa ważna, bo właścicielka zmarła,a biedak został sam na ogrodzie, dokarmiają go sąsiedzi, ale marznie...i zaraz może się na niego skuścić ktoś nieodpowiedni bo jest młody i rasowy...

Posted

udało się się zorganizować wizytę, będzie w środę :)teraz transport, żeby ktoś pomógł w transporcie z Krakowa do Nowego Sącza bo z Sącza do Grybowa już będzie transport. Do Krakowa też myślę, że coś może się uda

Posted

Till napisał(a):
cały czas z kim prowadzę rozmowy co do wizyty, jeszcze czekam na odpowiedź od osoby, która bywa w weekendy w Grybowie, jeśli się zgodzi to kolejny problem to transport dlatego o tym już awaryjnie trzeba pomyśleć. A tak na marginesie znacie kogoś kto kocha się w bokserach i chciałby przygarnąć bokserka? sprawa ważna, bo właścicielka zmarła,a biedak został sam na ogrodzie, dokarmiają go sąsiedzi, ale marznie...i zaraz może się na niego skuścić ktoś nieodpowiedni bo jest młody i rasowy...

Moze tu pomoga?
http://www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl/