ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) pikola napisał(a):A i do wizyty ktos sie znajdzie:lol:Wedlug mnie powinna sie odbyc..Nie po tym co ten Psiak przeszedl.. Ale ja tu nie mam nic do gadania.Zrobicie jak uwazacie. To jest oczywiste. W ostateczności, absolutnej ostateczności Lobaria radziła żeby pojechać z Amorem i oczywiście wycofać się jak coś nie tak... To byłby odruch rozpaczy bo nie powinno się piesia męczyć. Edited November 23, 2012 by ewu Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Szukamy kogoś na pa i musimy znaleźć:) Napisałam też na pw do Hope2. Ja już patrzyłam nawet na pociągi ale nie dość,że 3,5 godziny z dwoma przesiadkami w jedną stronę, to jeszcze jak z Wielunia do tej Pani...Nie da rady bez auta a ja niestety piechtolotem... Quote
missieek Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 a pisał ktoś na grupie na fb? https://www.facebook.com/groups/248063215268893 Quote
pikola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 No ja nie.Malo bywam na fb. Ale to dobry pomysl:lol:wiem ze jest odzew. Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Niestety Hope2 nie ma możliwości.Szukamy dalej... Quote
ewu Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Z Częstochowy do Wielunia jest ok 65 km a ten domek to dokładnie w jakiej miejscowości? Quote
Lobaria Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 (edited) Muszę dokładnie znać miejscowość, poszukam, ponoć jest gdzieś wyżej... Edited November 24, 2012 by Lobaria Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Lobaria napisał(a):Muszę dokładnie znać miejscowość, poszukam, ponoć jest gdzieś wyżej... Znalazłam numer kontaktowy w ogłoszeniach, wysłałam smsa z zapytaniem. Quote
terra Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cioteczki, wstrzymajcie się z szukaniem, domek się wycofał. Więcej szczegółów poda Till Quote
Lobaria Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 ewu napisał(a):Znalazłam numer kontaktowy w ogłoszeniach, wysłałam smsa z zapytaniem. Dziękuję, już też znalazłam - Krzeczów, 15 km przed Wieluniem na trasie z Częstochowy Quote
Lobaria Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 terra napisał(a):Cioteczki, wstrzymajcie się z szukaniem, domek się wycofał. Więcej szczegółów poda Till Straszne, a taka była nadzieja dla psiaka:-( Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Lobaria napisał(a):Straszne, a taka była nadzieja dla psiaka:-( Biedny:(:( Quote
Aryste Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 szkoda...:-(( no nic... trzeba szukac dalej.... Quote
MALWA Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czytałam o domku, który sie zgłosił do adopcji i teraz widze, ze wycofał się...wielka szkoda, bo to ogromna nadzieja i szansa dla Amora......co właściwiesie stało, skąd ta decyzja, taka zmiana? Miałam napisać, że znalazłam kilka, około 8 osób z Wielunia, do których chciałam napisać czy zrobiłyby wizytę, ale teraz to juz bez znaczenia... A co z hotelikiem, do którego ewentualnie miał trafi cAmor? Czy jest zarezerwowany? Jesli tak, jesli nadal zbieramy deklaracje, to mogę dołożyć miesięcznie 10 zł do opłat. Niestety mam już 4 inne psy, którym też dokładam na hotelik i na ile mogę staram się jednorazowo coś dołożyć na kilku wątkach. Tylko tyle mogę. Quote
ewu Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 MALWA napisał(a):Czytałam o domku, który sie zgłosił do adopcji i teraz widze, ze wycofał się...wielka szkoda, bo to ogromna nadzieja i szansa dla Amora......co właściwiesie stało, skąd ta decyzja, taka zmiana? Miałam napisać, że znalazłam kilka, około 8 osób z Wielunia, do których chciałam napisać czy zrobiłyby wizytę, ale teraz to juz bez znaczenia... A co z hotelikiem, do którego ewentualnie miał trafi cAmor? Czy jest zarezerwowany? Jesli tak, jesli nadal zbieramy deklaracje, to mogę dołożyć miesięcznie 10 zł do opłat. Niestety mam już 4 inne psy, którym też dokładam na hotelik i na ile mogę staram się jednorazowo coś dołożyć na kilku wątkach. Tylko tyle mogę. Wielka szkoda ,że domek się wycofał:( Czekamy na wieści. Quote
MALWA Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 A ja jestem bardzo ciekawa dlaczego Pani, która chciała adoptować Amora wycofała się tuż przed samą adopcją. Quote
Panna Marple Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 MALWA napisał(a):A ja jestem bardzo ciekawa dlaczego Pani, która chciała adoptować Amora wycofała się tuż przed samą adopcją. Mnie też to ciekawi... Quote
Till Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Pani się wycofała z adopcji Amora ponieważ mąż kategorycznie się sprzeciwił, ale zaproponowała, że córka może go adoptować. Córka mieszka zupełnie gdzie indziej, a mianowicie za Nowym Sączem w Grybowie. Właśnie z nią rozmawiałam, teraz jest u mamy i wraca do siebie za tydzień. Z Krakowa do niej jest około 120km, w takim razie tam trzeba zrobić wizytę. W domu nie ma innych psów, są tylko koty. A jeśli chodzi o nowy hotelik to w tym tygodniu można by było tam Amora zawieść tylko nie wiem czy robić mu taki stres gdyby jednak miał jechać do nowego domu za tydzień. Szkoda, że wcześniej nie będzie można zrobić wizyty, ale tu nic nie poradzimy Quote
MALWA Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Till napisał(a):Pani się wycofała z adopcji Amora ponieważ mąż kategorycznie się sprzeciwił, ale zaproponowała, że córka może go adoptować. Córka mieszka zupełnie gdzie indziej, a mianowicie za Nowym Sączem w Grybowie. Właśnie z nią rozmawiałam, teraz jest u mamy i wraca do siebie za tydzień. Z Krakowa do niej jest około 120km, w takim razie tam trzeba zrobić wizytę. W domu nie ma innych psów, są tylko koty. A jeśli chodzi o nowy hotelik to w tym tygodniu można by było tam Amora zawieść tylko nie wiem czy robić mu taki stres gdyby jednak miał jechać do nowego domu za tydzień. Szkoda, że wcześniej nie będzie można zrobić wizyty, ale tu nic nie poradzimy A czy tu na dogo jest ktoś z Grybowa? Trzeba ludzi szukać do wizyty PA, jeśli ktoś jest, to może pomoże. Quote
MALWA Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Z Grybowa tu nikogo nie ma, a z Nowego Sącza znalazłam następujące osoby: alabb1 amacariel annakom Dalia Edit164 Esse. Ewka :) fonja Gabi_Posh Grzesiekra Hoszanna JORGUS KarolinaNS KarolkaEngel Kasia&Asti kohler Larra limoon98 Luneczka Magiaa mirasowa Piotr_32 Sara Verdiana Wercia123 Żaneta Żaninka zly_kalafiorek Czyli w sumie 28 osób.................... Quote
Recommended Posts