Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

pikola napisał(a):
A i do wizyty ktos sie znajdzie:lol:Wedlug mnie powinna sie odbyc..Nie po tym co ten Psiak przeszedl..
Ale ja tu nie mam nic do gadania.Zrobicie jak uwazacie.

To jest oczywiste. W ostateczności, absolutnej ostateczności Lobaria radziła żeby pojechać z Amorem i oczywiście wycofać się jak coś nie tak... To byłby odruch rozpaczy bo nie powinno się piesia męczyć.

Edited by ewu
Posted

Szukamy kogoś na pa i musimy znaleźć:) Napisałam też na pw do Hope2. Ja już patrzyłam nawet na pociągi ale nie dość,że 3,5 godziny z dwoma przesiadkami w jedną stronę, to jeszcze jak z Wielunia do tej Pani...Nie da rady bez auta a ja niestety piechtolotem...

Posted

Lobaria napisał(a):
Muszę dokładnie znać miejscowość, poszukam, ponoć jest gdzieś wyżej...

Znalazłam numer kontaktowy w ogłoszeniach, wysłałam smsa z zapytaniem.

Posted

ewu napisał(a):
Znalazłam numer kontaktowy w ogłoszeniach, wysłałam smsa z zapytaniem.

Dziękuję, już też znalazłam - Krzeczów, 15 km przed Wieluniem na trasie z Częstochowy

Posted

Czytałam o domku, który sie zgłosił do adopcji i teraz widze, ze wycofał się...wielka szkoda, bo to ogromna nadzieja i szansa dla Amora......co właściwiesie stało, skąd ta decyzja, taka zmiana?

Miałam napisać, że znalazłam kilka, około 8 osób z Wielunia, do których chciałam napisać czy zrobiłyby wizytę, ale teraz to juz bez znaczenia...

A co z hotelikiem, do którego ewentualnie miał trafi cAmor? Czy jest zarezerwowany? Jesli tak, jesli nadal zbieramy deklaracje, to mogę dołożyć miesięcznie 10 zł do opłat. Niestety mam już 4 inne psy, którym też dokładam na hotelik i na ile mogę staram się jednorazowo coś dołożyć na kilku wątkach. Tylko tyle mogę.

Posted

MALWA napisał(a):
Czytałam o domku, który sie zgłosił do adopcji i teraz widze, ze wycofał się...wielka szkoda, bo to ogromna nadzieja i szansa dla Amora......co właściwiesie stało, skąd ta decyzja, taka zmiana?

Miałam napisać, że znalazłam kilka, około 8 osób z Wielunia, do których chciałam napisać czy zrobiłyby wizytę, ale teraz to juz bez znaczenia...

A co z hotelikiem, do którego ewentualnie miał trafi cAmor? Czy jest zarezerwowany? Jesli tak, jesli nadal zbieramy deklaracje, to mogę dołożyć miesięcznie 10 zł do opłat. Niestety mam już 4 inne psy, którym też dokładam na hotelik i na ile mogę staram się jednorazowo coś dołożyć na kilku wątkach. Tylko tyle mogę.

Wielka szkoda ,że domek się wycofał:(
Czekamy na wieści.

Posted

Pani się wycofała z adopcji Amora ponieważ mąż kategorycznie się sprzeciwił, ale zaproponowała, że córka może go adoptować. Córka mieszka zupełnie gdzie indziej, a mianowicie za Nowym Sączem w Grybowie. Właśnie z nią rozmawiałam, teraz jest u mamy i wraca do siebie za tydzień. Z Krakowa do niej jest około 120km, w takim razie tam trzeba zrobić wizytę. W domu nie ma innych psów, są tylko koty. A jeśli chodzi o nowy hotelik to w tym tygodniu można by było tam Amora zawieść tylko nie wiem czy robić mu taki stres gdyby jednak miał jechać do nowego domu za tydzień. Szkoda, że wcześniej nie będzie można zrobić wizyty, ale tu nic nie poradzimy

Posted

Till napisał(a):
Pani się wycofała z adopcji Amora ponieważ mąż kategorycznie się sprzeciwił, ale zaproponowała, że córka może go adoptować. Córka mieszka zupełnie gdzie indziej, a mianowicie za Nowym Sączem w Grybowie. Właśnie z nią rozmawiałam, teraz jest u mamy i wraca do siebie za tydzień. Z Krakowa do niej jest około 120km, w takim razie tam trzeba zrobić wizytę. W domu nie ma innych psów, są tylko koty. A jeśli chodzi o nowy hotelik to w tym tygodniu można by było tam Amora zawieść tylko nie wiem czy robić mu taki stres gdyby jednak miał jechać do nowego domu za tydzień. Szkoda, że wcześniej nie będzie można zrobić wizyty, ale tu nic nie poradzimy

A czy tu na dogo jest ktoś z Grybowa?

Trzeba ludzi szukać do wizyty PA, jeśli ktoś jest, to może pomoże.

Posted

Z Grybowa tu nikogo nie ma, a z Nowego Sącza znalazłam następujące osoby:

alabb1

amacariel

annakom

Dalia

Edit164

Esse.

Ewka :)

fonja

Gabi_Posh

Grzesiekra

Hoszanna

JORGUS

KarolinaNS

KarolkaEngel

Kasia&Asti

kohler

Larra

limoon98

Luneczka

Magiaa

mirasowa

Piotr_32

Sara

Verdiana

Wercia123

Żaneta

Żaninka

zly_kalafiorek

Czyli w sumie 28 osób....................