Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam dla Amorka wpłatę od mparsley 10 zł (12.08. wpływ).

Przepiszę tę wpatę na Messiego, tak jak i inne, które tu wpływały po tym, jak Amor trafi do DT, który później okazał się DS, krótkotrwałym DS...............

Z mparsley muszę tę kwestię wyjaśnić, to moze sama przepisze wpłaty na Messiego............

• 2 weeks later...
Posted

Mam wpłatę 30 zł od Thinkplando z daty: 14.08., i dwa razy po 10 zł z daty 16.08.

Wpłaty zapisuję na rzecz Messiego, bo już wcześniej prosiłam o przeniesienie deklaracji stałych na rzecz Messiego.

Thinkplando nie odpisała, nie przeniosła wpłaty, a wpłaca dalej. Amorka juz nie ma, i jemu te pieniążki niepotrzebne, a Messiemu owszem.

Posted

MALWA napisał(a):
Mam dla Amorka wpłatę od mparsley 10 zł (12.08. wpływ).

Przepiszę tę wpatę na Messiego, tak jak i inne, które tu wpływały po tym, jak Amor trafi do DT, który później okazał się DS, krótkotrwałym DS...............

Z mparsley muszę tę kwestię wyjaśnić, to moze sama przepisze wpłaty na Messiego............

Na wątku Messiego, chyba w poście nr 109, mparsley deklarowała, zę przenosi wpłaty na rzecz Messiego, ale nadal w przelewach wpisuje imie "Amor", stąd ta wpłata. Przenoszę na rzecz Messiego.

Posted

Oglądam zdjęcia i nie mogę uwierzyć,że Amora już nie ma wśród żywych.Na zdjęciach jest chudy,może to jakaś nie znana choroba go dopadła,że musiał skończyć życie.Szkoda mi bardzo Amora,że tak króciutko żył.Był pięknym psem.

• 2 weeks later...
Posted

Kilka dni temu otrzymałam informację na pw od thinkplando, i wymianę pw kopiuję poniżej:

Zamieszczone przez thinkplando
Moi Drodzy, byłam wyłączona z dogo w ostatnim czasie. Jeśli pozwolicie zamykam kwestię wpłat na Amorka z sierpniem 2013r.
Przekazuję kwotę Amorkowej "dotacji" na Akitę "Rudego" z FB."

Moja odpowiedź:

"Dziekuje za wpłaty!

Amor pod koniec maja 2013 r. trafił do DT, a po dwóch miesiącach umarł w domu tymczasowym, który pewnie uważał za swój dom.............w tym czasie ratowaliśmy biedaka z Olkusza, i prosiłam ludzi, by
wpłaty z Amorka przenieśli na Messiego.............

Otrzymane wpłaty zaliczałam dla Messiego, bo nie miałam odpowiedzi.........

Dziękuję za pomoc".

Zamieszczone przez thinkplando
"tak, dotychczasowo otrzymane wpłaty zalicz spokojnie dla Messiego

pozdrawiam JK"

• 1 month later...
Posted

Przemykam wzrokiem po tytule wątku i wciąż trudno uwierzyć, że Amorka już nie ma... Co za ironia - odebrany zwyrodnialcom miał tak mało czasu, by nacieszyć się życiem u boku swojego człowieka...

• 4 weeks later...
  • 1 year later...