Lobaria Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='Till']Mam wieści od Amorka, opiekunowie są nim zachwyceni:), w domu miał przygotowane legowisko, ale wybrał łóżko i na nim przespał noc, zresztą większość czasu sobie na nim leży, na spacerach jest grzeczny. Lubi pieszczotki, a w kuchni trzyma pyszczulek na stole i ślini:)jedyny problem to ten, że narazie nie ma apetytu, dwie zupki ugotowane, suchy karma, puszka, a Amorek nie chce,może to stres i przejdzie szybko. Często zagląda przez okna i chce wyjść na zewnątrz. Mam nadzieję, że zima będzie dobra na przestawienie się z pieska łańcuchowego w domowego. jak zrobią zdjecia, prześlą, a ja je wstawie. W podróży też był grzeczny, pani z którą jechał stwierdziła, że dobrze czuł się w aucie i nie szalał. Jak przyjdzie kubrak i okaże się, że będzie dobry na Amorka to wyślemy mu do nowego domu bo tam napewno mu się przyda na spacery, w końcu to góry i napewno jest zimniej niż u nas. Jeśli nie będzie dobry to odeślemy, chyba, że osoba, która go kupiła będzie chciała przeznaczyć na innego potrzebującego pieska. Ja chciałabym wszystkim podziękować za pomoc w utrzymaniu Amora i zaangażowanie na wątku. Bardzo proszę jeszcze o pomoc w zmniejszeniu długo w hoteliku :([/QUOTE] Cudowne wieści !!!! Trzymam kciuki !!!! Quote
magdalena64 Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Kubraczek został zakupiony z przeznaczeniem dla Amorka, musi tylko dotrzeć do nowych właścicieli, gdyby jednak okazało się,ze rozmiar jest zły to będziemy myśleli co dalej :) Quote
malawaszka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 niesamowite!!!!! wspaniałe - jak gwiazdka z nieba taka adopcja starszego, chorego psiaka!!!!!:multi: Quote
malawaszka Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Dziewczyny a kto Wam robił PA w Nowym Sączu???? Ja potrzebuję też Quote
terra Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Bardzo się cieszę ,że Amorek w domku na łóżeczku grzeje chudzieńką doopinkę. Wierzę, że teraz nareszcie zacznie po prostu żyć. Powodzenia piesku. Z wielką radością idę zdejmować ogłoszenia :) Quote
Till Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 [quote name='malawaszka']Dziewczyny a kto Wam robił PA w Nowym Sączu???? Ja potrzebuję też[/QUOTE] prześlę Ci namiary Quote
Panna Marple Posted December 10, 2012 Posted December 10, 2012 Przelew dla missieek za transport już zrobiony Quote
Till Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 [quote name='Panna Marple']Przelew dla missieek za transport już zrobiony[/QUOTE] Dziękuję w jej imieniu Quote
Till Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 nie dzwoniłam dziś,nie będę ich nękać co dzień, zadzwonię za parę dni, ale skoro nie dzwonią to pewnie jest dobrze, taką mam nadzieję Quote
Till Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 (edited) musiałam dokonać pewnych zmian Edited December 14, 2012 by Till Quote
Till Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='ewu']Trzeba spytać o niego iwoniam.[/QUOTE] Dostałam kolejną prywatną wiadomość od tej dziewczyny, była w sobotę w schronie, daje mu góra 2 tygodnie, mówi, że dłużej nie przeżyje, nikt nie jest chętny do pomocy,a też głośno o tym nie może mówić...bo pies zniknie...wiem co ma na myśli.Iwoniam ma mnóstwo swoich podopiecznych, same musimy coś zrobić, wszystko rozchodzi się o pieniądze, trzeba jakoś uzbierać na hotelik no chyba, że ktoś ma pomysł na tymczas. Quote
Aryste Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 tillm trzeba mu zalozyc watek. to piekny pies. na prawde go szkoda. w jakim jest wojewodztwie? Quote
terra Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Śliczny pies, mam nadzieję, że uda mu się pomóc. Quote
ewu Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Też dostałam zapytanie na pw. A o iwoniam myślałam w kwesti informacyjnej czy wie kto zna psiaka i ma o nim informacje. Quote
MALWA Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Super, Amor od 2 dni w swoim domku. Ta sumutna historia zakończyła się dla tego biedka jednak szczęśliwie. Quote
ewu Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 [quote name='MALWA']Super, Amor od 2 dni w swoim domku. Ta sumutna historia zakończyła się dla tego biedka jednak szczęśliwie. [/QUOTE] Niestety jest kolejny biedak...:( Quote
Lili8522 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Aryste']tillm trzeba mu zalozyc watek. to piekny pies. na prawde go szkoda. w jakim jest wojewodztwie?[/QUOTE] Pies jest w Bielsku- Białej Quote
Till Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 (edited) wiedziałam, że jest tam tłok, ale nie wiedziała, że aż taki. To co dziewczyny składamy się na hotelik?może ktoś mógłby zrobić mu wątek, ja się na tym nie znam, nie działam na dogo, wyjątkiem był Amor (nie potrafię robić wątków), może pomoc w ogłoszeniach?ja mogę go dać do naszej lokalnej gazety, jest młodziutki i bardzo ładny może szybko znajdzie dom... Edited December 13, 2012 by Till Quote
Recommended Posts