Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Till']Mam wieści od Amorka, opiekunowie są nim zachwyceni:), w domu miał przygotowane legowisko, ale wybrał łóżko i na nim przespał noc, zresztą większość czasu sobie na nim leży, na spacerach jest grzeczny. Lubi pieszczotki, a w kuchni trzyma pyszczulek na stole i ślini:)jedyny problem to ten, że narazie nie ma apetytu, dwie zupki ugotowane, suchy karma, puszka, a Amorek nie chce,może to stres i przejdzie szybko. Często zagląda przez okna i chce wyjść na zewnątrz. Mam nadzieję, że zima będzie dobra na przestawienie się z pieska łańcuchowego w domowego. jak zrobią zdjecia, prześlą, a ja je wstawie.
W podróży też był grzeczny, pani z którą jechał stwierdziła, że dobrze czuł się w aucie i nie szalał.
Jak przyjdzie kubrak i okaże się, że będzie dobry na Amorka to wyślemy mu do nowego domu bo tam napewno mu się przyda na spacery, w końcu to góry i napewno jest zimniej niż u nas. Jeśli nie będzie dobry to odeślemy, chyba, że osoba, która go kupiła będzie chciała przeznaczyć na innego potrzebującego pieska.
Ja chciałabym wszystkim podziękować za pomoc w utrzymaniu Amora i zaangażowanie na wątku. Bardzo proszę jeszcze o pomoc w zmniejszeniu długo w hoteliku :([/QUOTE]

Cudowne wieści !!!! Trzymam kciuki !!!!

Posted

Bardzo się cieszę ,że Amorek w domku na łóżeczku grzeje chudzieńką doopinkę.
Wierzę, że teraz nareszcie zacznie po prostu żyć.
Powodzenia piesku.
Z wielką radością idę zdejmować ogłoszenia :)

Posted

[quote name='ewu']Trzeba spytać o niego iwoniam.[/QUOTE]

Dostałam kolejną prywatną wiadomość od tej dziewczyny, była w sobotę w schronie, daje mu góra 2 tygodnie, mówi, że dłużej nie przeżyje, nikt nie jest chętny do pomocy,a też głośno o tym nie może mówić...bo pies zniknie...wiem co ma na myśli.Iwoniam ma mnóstwo swoich podopiecznych, same musimy coś zrobić, wszystko rozchodzi się o pieniądze, trzeba jakoś uzbierać na hotelik no chyba, że ktoś ma pomysł na tymczas.

Posted

[quote name='MALWA']Super, Amor od 2 dni w swoim domku. Ta sumutna historia zakończyła się dla tego biedka jednak szczęśliwie.
[/QUOTE]
Niestety jest kolejny biedak...:(

Posted (edited)

wiedziałam, że jest tam tłok, ale nie wiedziała, że aż taki.
To co dziewczyny składamy się na hotelik?może ktoś mógłby zrobić mu wątek, ja się na tym nie znam, nie działam na dogo, wyjątkiem był Amor (nie potrafię robić wątków), może pomoc w ogłoszeniach?ja mogę go dać do naszej lokalnej gazety, jest młodziutki i bardzo ładny może szybko znajdzie dom...

Edited by Till