Aryste Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Z tegio clo rozumiem potrzebny transport pomiedzy krakowem a nowym saczem? zgadza sie? Quote
Till Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Tak, zgadza się między Krakowem, a Nowym Sączem. Jest malutka szansa, ze taki uda mi się załatwić, ale za zwrot kosztów paliwa Quote
Panna Marple Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Na kiedy potrzebny będzie transport? Mogę jechać ( bez zwrotu kosztów paliwa), ale potrzebuję kogoś, kto w razie czego przypilnuje psiurka w samochodzie. No i kwestia terminu też istotna... Zależy kiedy miałoby to być Quote
pikola Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Panna Marple napisał(a):Na kiedy potrzebny będzie transport? Mogę jechać ( bez zwrotu kosztów paliwa), ale potrzebuję kogoś, kto w razie czego przypilnuje psiurka w samochodzie. No i kwestia terminu też istotna... Zależy kiedy miałoby to być Wow,super!!!:multi: Quote
terra Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Panna Marple napisał(a):Na kiedy potrzebny będzie transport? Mogę jechać ( bez zwrotu kosztów paliwa), ale potrzebuję kogoś, kto w razie czego przypilnuje psiurka w samochodzie. No i kwestia terminu też istotna... Zależy kiedy miałoby to być Z tego co napisała Till wynika, że wizyta pa jest w środę, no i pewnie dopiero po wizycie zapadnie decyzja, kiedy piesek jedzie. Panna Marple, jesteś wspaniała, dziękuję :) Quote
Till Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Panna Marple napisał(a):Na kiedy potrzebny będzie transport? Mogę jechać ( bez zwrotu kosztów paliwa), ale potrzebuję kogoś, kto w razie czego przypilnuje psiurka w samochodzie. No i kwestia terminu też istotna... Zależy kiedy miałoby to być No to byłoby super!:) jak wszystkie pójdzie dobrze to już we czwartek mógłby jechać do nowego domu, tylko nie wiem jeszcze czy akurat we czwartek będzie transport z hoteliku koło Miechowa do Krakowa, ale to jeszcze się dowiem, w każdym razie bardzo dziękuję za pomoc. Pozostanie jeszcze kwestia długu w hoteliku...i to mnie martwi... Quote
Panna Marple Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Till napisał(a):No to byłoby super!:) jak wszystkie pójdzie dobrze to już we czwartek mógłby jechać do nowego domu, tylko nie wiem jeszcze czy akurat we czwartek będzie transport z hoteliku koło Miechowa do Krakowa, ale to jeszcze się dowiem, w każdym razie bardzo dziękuję za pomoc. Pozostanie jeszcze kwestia długu w hoteliku...i to mnie martwi... Potrzebuję ludzia do pomocy przy transporcie Amora... Nie wiem jak z czwartkiem... Lepszy dla mnie byłby chyba weekend... Ktoś chętny, żeby mi i Amorowi towarzyszyć:lol:? Quote
MALWA Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Kurcze jakie zmiany przez weekend........Panna Marple - jesteś wspaniała! Dzięki Tobie Amor pewnie niebawem będzie w domku u nowej Pani. Super! Quote
ewu Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Ojej pojechałabym z radością ale mąż wyjechał i nie mam z kim zostawić piesków...:( Quote
Panna Marple Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 I ja też trzymam:lol:. Amorku, nie jest Ci zimno?:shake: Quote
Till Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Czyli w razie czego mamy się nastawiać na transport Amorka w weekend tak? Quote
Panna Marple Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Till napisał(a):Czyli w razie czego mamy się nastawiać na transport Amorka w weekend tak? Tak, sobota byłaby super. Moglabym wyjechać z Krakowa 11.30-12.00. Wcześniej nie dam rady, a dużo później też nie chcę, żeby nie jechać po ciemku. Ponawiam prośbę o ludzia do pomocy Quote
pikola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 ewu napisał(a):Ojej pojechałabym z radością ale mąż wyjechał i nie mam z kim zostawić piesków...:( Ewu a nie ma kto zostac z Twoimi Psiakami?Pannie Marple przydala by sie pomoc.. Quote
Till Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 a jeszcze troszkę wieści od Amorka, apetyt mu dopisuje,, humor też, chętnie chodzi na spacery. Już nie mogę się doczekać jak się znajdzie w swoim domu, zwłaszcza, ze zmieniła się tak pogoda... Quote
Till Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Panna Marple napisał(a):Tak, sobota byłaby super. Moglabym wyjechać z Krakowa 11.30-12.00. Wcześniej nie dam rady, a dużo później też nie chcę, żeby nie jechać po ciemku. Ponawiam prośbę o ludzia do pomocy Jeśli sobota jest dla Ciebie ok to trzeba tak zrobić żeby to było zorganizowane w sobotę i tak go dostarczymy do krakowa Quote
pikola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Till napisał(a):a jeszcze troszkę wieści od Amorka, apetyt mu dopisuje,, humor też, chętnie chodzi na spacery. Już nie mogę się doczekać jak się znajdzie w swoim domu, zwłaszcza, ze zmieniła się tak pogoda... Wazne ze apetyt dopisuje..bo bylo roznie.A PA juz sie odbyla? Quote
Panna Marple Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Till napisał(a):Jeśli sobota jest dla Ciebie ok to trzeba tak zrobić żeby to było zorganizowane w sobotę i tak go dostarczymy do krakowaOK, potrzebna mi jednak osoba towarzysząca:lol:. Jeśli, odpukać, coś się wydarzy podczas drogi, albo pies będzie niespokojny w samochodzie, sama nie dam sobie rady Quote
terra Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 Nie ma kto jechać z panną Marple odwieźć Amora? Może na wątku krakowskim ktoś by się znalazł, kto by pomógł w tej sprawie? Quote
ewu Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) pikola napisał(a):Ewu a nie ma kto zostac z Twoimi Psiakami?Pannie Marple przydala by sie pomoc.. Nie ma....:( Na dodatek seniorka jest chora..:( Głowa mi pęka od myślenia....A kiedy jedziesz i jaka jest trasa? Ja jestem z Gliwic i nie jeżdżę autem... Edited December 3, 2012 by ewu Quote
ewu Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 (edited) Panna Marple napisał(a):OK, potrzebna mi jednak osoba towarzysząca:lol:. Jeśli, odpukać, coś się wydarzy podczas drogi, albo pies będzie niespokojny w samochodzie, sama nie dam sobie rady Ile godzin by to zajęło? Najwyżej popytam sąsiadów ale nie obiecuję... Edited December 3, 2012 by ewu Quote
Recommended Posts