Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na kiedy potrzebny będzie transport? Mogę jechać ( bez zwrotu kosztów paliwa), ale potrzebuję kogoś, kto w razie czego przypilnuje psiurka w samochodzie. No i kwestia terminu też istotna... Zależy kiedy miałoby to być

Posted

Panna Marple napisał(a):
Na kiedy potrzebny będzie transport? Mogę jechać ( bez zwrotu kosztów paliwa), ale potrzebuję kogoś, kto w razie czego przypilnuje psiurka w samochodzie. No i kwestia terminu też istotna... Zależy kiedy miałoby to być

Wow,super!!!:multi:

Posted

Panna Marple napisał(a):

Z tego co napisała Till wynika, że wizyta pa jest w środę, no i pewnie dopiero po wizycie zapadnie decyzja, kiedy piesek jedzie.
Panna Marple, jesteś wspaniała, dziękuję :)

Posted

Panna Marple napisał(a):

No to byłoby super!:) jak wszystkie pójdzie dobrze to już we czwartek mógłby jechać do nowego domu, tylko nie wiem jeszcze czy akurat we czwartek będzie transport z hoteliku koło Miechowa do Krakowa, ale to jeszcze się dowiem, w każdym razie bardzo dziękuję za pomoc. Pozostanie jeszcze kwestia długu w hoteliku...i to mnie martwi...

Posted

Till napisał(a):
No to byłoby super!:) jak wszystkie pójdzie dobrze to już we czwartek mógłby jechać do nowego domu, tylko nie wiem jeszcze czy akurat we czwartek będzie transport z hoteliku koło Miechowa do Krakowa, ale to jeszcze się dowiem, w każdym razie bardzo dziękuję za pomoc. Pozostanie jeszcze kwestia długu w hoteliku...i to mnie martwi...
Potrzebuję ludzia do pomocy przy transporcie Amora... Nie wiem jak z czwartkiem... Lepszy dla mnie byłby chyba weekend... Ktoś chętny, żeby mi i Amorowi towarzyszyć:lol:?

Posted

Till napisał(a):
Czyli w razie czego mamy się nastawiać na transport Amorka w weekend tak?
Tak, sobota byłaby super. Moglabym wyjechać z Krakowa 11.30-12.00. Wcześniej nie dam rady, a dużo później też nie chcę, żeby nie jechać po ciemku. Ponawiam prośbę o ludzia do pomocy

Posted

ewu napisał(a):
Ojej pojechałabym z radością ale mąż wyjechał i nie mam z kim zostawić piesków...:(

Ewu a nie ma kto zostac z Twoimi Psiakami?Pannie Marple przydala by sie pomoc..

Posted

a jeszcze troszkę wieści od Amorka, apetyt mu dopisuje,, humor też, chętnie chodzi na spacery. Już nie mogę się doczekać jak się znajdzie w swoim domu, zwłaszcza, ze zmieniła się tak pogoda...

Posted

Panna Marple napisał(a):
Tak, sobota byłaby super. Moglabym wyjechać z Krakowa 11.30-12.00. Wcześniej nie dam rady, a dużo później też nie chcę, żeby nie jechać po ciemku. Ponawiam prośbę o ludzia do pomocy

Jeśli sobota jest dla Ciebie ok to trzeba tak zrobić żeby to było zorganizowane w sobotę i tak go dostarczymy do krakowa

Posted

Till napisał(a):
a jeszcze troszkę wieści od Amorka, apetyt mu dopisuje,, humor też, chętnie chodzi na spacery. Już nie mogę się doczekać jak się znajdzie w swoim domu, zwłaszcza, ze zmieniła się tak pogoda...

Wazne ze apetyt dopisuje..bo bylo roznie.A PA juz sie odbyla?

Posted

Till napisał(a):
Jeśli sobota jest dla Ciebie ok to trzeba tak zrobić żeby to było zorganizowane w sobotę i tak go dostarczymy do krakowa
OK, potrzebna mi jednak osoba towarzysząca:lol:. Jeśli, odpukać, coś się wydarzy podczas drogi, albo pies będzie niespokojny w samochodzie, sama nie dam sobie rady

Posted (edited)

pikola napisał(a):
Ewu a nie ma kto zostac z Twoimi Psiakami?Pannie Marple przydala by sie pomoc..

Nie ma....:( Na dodatek seniorka jest chora..:( Głowa mi pęka od myślenia....A kiedy jedziesz i jaka jest trasa?
Ja jestem z Gliwic i nie jeżdżę autem...

Edited by ewu
Posted (edited)

Panna Marple napisał(a):
OK, potrzebna mi jednak osoba towarzysząca:lol:. Jeśli, odpukać, coś się wydarzy podczas drogi, albo pies będzie niespokojny w samochodzie, sama nie dam sobie rady

Ile godzin by to zajęło? Najwyżej popytam sąsiadów ale nie obiecuję...

Edited by ewu