Till Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 lista długa tylko czy ktoś, którąś z tych osób zna choćby z dogomanii Quote
MALWA Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Till napisał(a):lista długa tylko czy ktoś, którąś z tych osób zna choćby z dogomanii Niestety, nikogo nei znam z tych osób. Ale myślę, że i tak warto napisać, może ktoś zdecyduję się zrobić wizytę i zdać relację. Ja też robiłam kiedyś pierwszą wizytę PA, zresztą, każdy z nas, kto pomaga z wizytami zrobił ją kiedyś po raz pierwszy. Quote
elaja Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Soema jest z Nowego Sącza , może do niej napiszcie . Quote
zerojeden Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 I jak tam wiadomo już czy ktoś zrobi dla niego PA śledzę wątek na bieżąco i trzymam kciuki za powodzenie całej akcji :) Quote
terra Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Nie jestem pewna na 100%, ale wydaje mi się ,ze N.Sącza jest też Szami. Quote
missieek Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 czy ma ktoś może w domu niepotrzebne jakieś enzymy trzustkowe? (Kreon, Neo-pankreatyna, weterynaryjny Amylan, itp) oraz coś wspomagającego wątrobę? (Essentiale Forte, Hepatil, Hepatiale Forte itp) mój zapas się już kończy, a te dwie rzeczy trzeba Amorowi podawać jeśli nikt nie ma zbędnego to trzeba będzie mu to zakupić Quote
danavas Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 pisałam do pikoli że to 60 km ode mnie ale jak nikogo nie znajdziecie to ja pojadę...jednak widzę że już nie trzeba... Quote
ewu Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 To Pani bardzo zależy na Amorku. Szkoda ,że mąż postawił weto... Quote
Buńka Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Kurcze dawno nie zaglądałam do Amorka a tu się tyle dzieje:) widziałam nowe fotki Amora i wygląda dużo dużo lepiej;) Tak trzymać;) Quote
Till Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Rozmawiałam z Soemą,niestety jest chora, a pod koniec tygodnia przeprowadza się i nie może zrobić wizyty...szukamy dalej... Quote
pikola Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 missieek napisał(a):czy ma ktoś może w domu niepotrzebne jakieś enzymy trzustkowe? (Kreon, Neo-pankreatyna, weterynaryjny Amylan, itp) oraz coś wspomagającego wątrobę? (Essentiale Forte, Hepatil, Hepatiale Forte itp) mój zapas się już kończy, a te dwie rzeczy trzeba Amorowi podawać jeśli nikt nie ma zbędnego to trzeba będzie mu to zakupić O ten lek chodzi? http://www.doz.pl/apteka/p15639-Kreon_10_000_kapsulki_dojelitowe_150_mg_20_szt_w_butelce Dzieki danavas.:lol: Quote
ewu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Macie kogoś na wizytę, szkoda stracić szansę.....??????????? Quote
ewu Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Od 10-go grudnia w nocy do minus 20 stopni ......:( Quote
missieek Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 pikola napisał(a):O ten lek chodzi? http://www.doz.pl/apteka/p15639-Kreon_10_000_kapsulki_dojelitowe_150_mg_20_szt_w_butelce Dzieki danavas.:lol: tak o ten lek chodzi na dzień dostaje 3 kapsułki, po jednej do każdego posiłku (dostaje teraz 3 posiłki) mojego zapasu starczy jeszcze na 2 dni Quote
MALWA Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 I na czym stanęło z adopcją? Czy już po wizycie przedadopcyjnej? Pytam, bo czas leci i chyba nie bardzo jest na co czekać? Quote
Malgoska Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Ja też już się pogubiłam. Ktos się wycofał. A był ktos jeszcze chętny? Quote
terra Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Czy ktoś się zgodził zrobić wizytę w potencjalnym domku Amora? Quote
Aryste Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 z tego co widze nie ma nikogo do wizyty pa... a czas leci... zeby tylko panstwo nie zrezygnowali...:-((( Quote
pikola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 missieek napisał(a):tak o ten lek chodzi na dzień dostaje 3 kapsułki, po jednej do każdego posiłku (dostaje teraz 3 posiłki) mojego zapasu starczy jeszcze na 2 dni To mozecie kupic? Wysle 20zl na lek.Tylko o nr.konta poprosze. Quote
Malgoska Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Aryste napisał(a):z tego co widze nie ma nikogo do wizyty pa... a czas leci... zeby tylko panstwo nie zrezygnowali...:-((( sa jeszcze jacyś? bo jedni juz zrezygnowali, ja juz się pogubiłam:( Quote
Till Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 cały czas z kim prowadzę rozmowy co do wizyty, jeszcze czekam na odpowiedź od osoby, która bywa w weekendy w Grybowie, jeśli się zgodzi to kolejny problem to transport dlatego o tym już awaryjnie trzeba pomyśleć. A tak na marginesie znacie kogoś kto kocha się w bokserach i chciałby przygarnąć bokserka? sprawa ważna, bo właścicielka zmarła,a biedak został sam na ogrodzie, dokarmiają go sąsiedzi, ale marznie...i zaraz może się na niego skuścić ktoś nieodpowiedni bo jest młody i rasowy... Quote
Till Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 udało się się zorganizować wizytę, będzie w środę :)teraz transport, żeby ktoś pomógł w transporcie z Krakowa do Nowego Sącza bo z Sącza do Grybowa już będzie transport. Do Krakowa też myślę, że coś może się uda Quote
Aryste Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Napiszcie w tytule z szukacietarbnsportu pomiedzy krakowem a nowym saczem. Mzoe ktos akurat jezdzi i zobaczy. Quote
Panna Marple Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Transport będzie do Nowego Sącza, ale skąd? Quote
pikola Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 Till napisał(a):cały czas z kim prowadzę rozmowy co do wizyty, jeszcze czekam na odpowiedź od osoby, która bywa w weekendy w Grybowie, jeśli się zgodzi to kolejny problem to transport dlatego o tym już awaryjnie trzeba pomyśleć. A tak na marginesie znacie kogoś kto kocha się w bokserach i chciałby przygarnąć bokserka? sprawa ważna, bo właścicielka zmarła,a biedak został sam na ogrodzie, dokarmiają go sąsiedzi, ale marznie...i zaraz może się na niego skuścić ktoś nieodpowiedni bo jest młody i rasowy... Moze tu pomoga? http://www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl/ Quote
Recommended Posts