Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

już jestem po rozmowie z tą Panią, wydaje się wszystko ok:), jednak domek jest za Częstochową, koło Wielunia ZNACIE KOGOŚ Z TYCH TERENÓW żeby sprawdzić domek?

Posted

Till napisał(a):
już jestem po rozmowie z tą Panią, wydaje się wszystko ok:), jednak domek jest za Częstochową, koło Wielunia ZNACIE KOGOŚ Z TYCH TERENÓW żeby sprawdzić domek?

Lobaria pracuje niedaleko Wielunia:) Sprawdzała nam domek w Wieluniu:)
Napiszcie na pw:)

Posted

Znalazłam jeszcze MałGośka z Wielunia.
Nie tak blisko, bo ok. 80 km mieszka Temida, może ona będzie mogła sprawdzić domek albo kogoś polecić.

Posted

[quote name='Panna Marple']Czy Wy mnie ignorujecie?:evil_lol:

Boże uchowaj, nie ma mowy o ignorowaniu ;)
Jest propozycja domku, ale trzeba sprawdzić.
Niestety poszukując dalej trafiłam na taki wątek, wiec moja propozycja z poprzedniego postu dot. MałGośka jest raczej wątpliwa:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/145348-MATRIX-mroczna-tajemnica-wielu%C5%84skiej-Fundacji-Zwierzyniec?highlight=schronisko+Wieluniu

Posted

no jest jakaś szansa na domek, ale nie chce zapeszać, pani ma już pieska w typie leonbergera ze schroniska w Zabrzu, piesek ma 12 lat i ma kilka kotów, dom z ogródkiem, przeprowadzili się na wieś właśnie w tamte okolice. Proszę zapytajcie kogo się da o sprawdzenie domu. Dokładnie jest to blisko Wielunia, zaraz obok miejscowości Krzeczów (chyba dobrze zrozumiałam)

Posted

[quote name='Till']no jest jakaś szansa na domek, ale nie chce zapeszać, pani ma już pieska w typie leonbergera ze schroniska w Zabrzu, piesek ma 12 lat i ma kilka kotów, dom z ogródkiem, przeprowadzili się na wieś właśnie w tamte okolice. Proszę zapytajcie kogo się da o sprawdzenie domu. Dokładnie jest to blisko Wielunia, zaraz obok miejscowości Krzeczów (chyba dobrze zrozumiałam)
Wiem ,że Lobaria robiła wizytę w Wieluniu dla naszego Stasia. Napiszcie do niej na pw.
Lobaria nie mieszka w Wieluniu ale gdzieś w okolicy pracuje.

Posted

właśnie rozmawiałam z Lobarią, niestety mieszka już 200 km dalej i nie może zrobić wizyty, musimy szukać dalej, żeby przez to domek nie przepadł...

Posted

Till napisał(a):
właśnie rozmawiałam z Lobarią, niestety mieszka już 200 km dalej i nie może zrobić wizyty, musimy szukać dalej, żeby przez to domek nie przepadł...

Przykro mi, taka moje praca, że zmieniam miasta... Najbliżej chyba Częstochowa... Po południu poszukam na fejsie. Napiszcie, w jakim mieście jest obecnie psiak.

Posted

Pies jest w hoteliku koło Miechowa, jako punkt wyjścia można traktować to miejsce lub okolice Chrzanowa to jest na trasie między Krakowem, a Katowicami czyli tam gdzie ja mieszkam

Posted

Till napisał(a):

Ile to km od Wielunia?

Posted

Bardzo się przejęłam psiakiem i proponuję inne wyjście, o ile nie znajdzie się osoba do PA. Tak było, gdy adoptowałam mojego Blunia.
Dt wysłał do mnie ankietę, wielokrotnie rozmawialiśmy... i - wobec braku możliwości wizyty PA - po prostu zaryzykował i przyjechał / aż z Jeleniej Góry pod Kalisz/ już z psiakiem. I Bunio został :) W razie wątpliwości dt miał po prostu nie zostawić u mnie psiaka.
Może to jest wyjście... Wiem, że ryzykowne, ale oceńcie sami.