Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fotki robione przed chwilą ;)

Scooby kibic właśnie ogląda ze mną mecz (a raczej przysypia :razz:)

Prawda, że ładnie mu w koszulce kibicowskie i szaliczku? :lol:

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chicken napisał(a):
A jak tam Scoobie dogaduje sie z innymi samcami? :cool3:
Ty wiesz ze ja coraz czesciej slysze od ludzi ze to agresywne psy :crazyeye: Jestem przerazona...

Jeżeli jest suczka to Scooby od razu dominuje samca i suczke broni przed tym drugim. ;)
A jeżeli Scooby jest sam na sam z psiakiem to wszystko jest ok. Po prostu ze Scoobiego się dominat zrobił. :eviltong:

Husky agresywne? :crazyeye: Ja jeszcze nigdy tego nie słyszałam. Jedynie "A to są te takie łagodne psiaki?" i od razu ludzie lecą z łapami. Zdziwili by się jakby ich użarł :evil_lol: No ale na szczęście Scooby ludzi lubi.

Ale jest jeden plus tej dominacji. Jak już Scooby zdominuje to potem jest taak pięknie skupiony i w ogóle. Bo w innym przypadku przy psie (i psie i suczce) to on by sie tylko bawił. :shake:

Julia, nie widzisz fotek? Ja widzę...

Posted

Witam sunprince ;) Zauwazylam pięknego Huskiego w twej galeri który jak widze jest swietnym polskim kibicem ;) Jest poprostu sliczny ! Wygłaskaj i jeżeli pozwolisz to bede tutaj zaglądac :loveu: ! Ten pies mnie zauroczyl :D:D

• 3 weeks later...
Posted

Witam! :)
Tak dawno nie było nowych fotek, więc stwierdziłam, że trzeba coś dodać.

Poza tym, Scooby dzielnie ćwiczy agility, i muszę powiedzieć, że idzie mu już coraz lepiej. ;)

Posted

Dinusia napisał(a):
Hihi, Scooby jest sliczny :) Milo mi bylo was dzisiaj poznac :) Pozdrawiam...

Dziękujemy :) Mi też miło było Was poznać. Szkoda tylko, że tak krótko. ;)

Marta_Ares napisał(a):
sliczne fotki my z Aresem tez od niedawna uczeszczamy na agility, swietny sport!! a ile radosci daje:evil_lol:

To mi przypomniało, że mam fotki z treningu. Tylko na laptopie są zrzucone, więc nie wiem, kiedy je tutaj umieszczę. :evil_lol:

Posted

Witam agilitowych Poznaniaków :hand:
Właśnie chciałam powiedzieć, że mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na spacerku dogomaniackim lub treningu, ale to drugie odszczekuję, bo się mój Ozz podłamie widząc takiego jumpera :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Nerul napisał(a):
Witam Witam ;) Tak dawno mnie niebylo myslalam ze bedzie duzo nowych stron a tutaj nic lecz widze nowe fotki pieknego Huskiego. Rozpływam sie :loveu:

Witamy w naszych skromnych progach. ;) Pusto, bo jakoś brak czasu i chęci na obrabianie fotek.

Tośka_m napisał(a):
Witam agilitowych Poznaniaków :hand:
Właśnie chciałam powiedzieć, że mam nadzieję, że kiedyś spotkamy się na spacerku dogomaniackim lub treningu, ale to drugie odszczekuję, bo się mój Ozz podłamie widząc takiego jumpera :cool3:

Witam, witam!
A z chęcią się spotkam :) Na treningi jeździmy od jakiegoś czasu do Tulec, do grupy Marysi. Ale aktualnie nie skaczemy, bo 1) remont=brak czasu, 2) Scooby z resztą rodzinki siedzi nad jeziorem (jutro do nich dołączam na parę dni), 3) w piątek wyjeżdżam do Danii i muszę się przygotować.
Tak więc na trening najwcześniej za 3 tygodnie.
Tak jak i niestety na spacerek.

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...