Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 360
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tak bardzo chcę spróbować tunelu z moim psiakiem. Ciekawa jestem czy by przeszedł. Niestety nie mamy gdzie się pobawić, a znów kupić i jak sie okaże, że go nie kręci to lipa będzie :(

Posted

Katarama napisał(a):
Ja tak bardzo chcę spróbować tunelu z moim psiakiem. Ciekawa jestem czy by przeszedł. Niestety nie mamy gdzie się pobawić, a znów kupić i jak sie okaże, że go nie kręci to lipa będzie :(

W Szczecinie są dwa kluby agility, co za problem?
Poza tym, mój tunel kupiłam za całe 34zł (razem z kosztami przesyłki), to nie majątek. ;)

Posted

Oo no proszę :) Ja ostatnio widziała ceny rzędu 300 zł a to jz byłby problem. Na zajęcia w klubie pewnie ciężko by z czasem było, gdyż nie mieszkam w centrum i ode mnie dojazde trochę trwają, poza tym mamy zamiar uderzyć w innym kierunku ale czy to wypali to się okaże. Tunel t z miłą chęcią bym sobie kupiła, ale najpierw miłoby było sprawdzić czy sie spodoba :)

Posted

Katarama napisał(a):
Oo no proszę :) Ja ostatnio widziała ceny rzędu 300 zł a to jz byłby problem. Na zajęcia w klubie pewnie ciężko by z czasem było, gdyż nie mieszkam w centrum i ode mnie dojazde trochę trwają, poza tym mamy zamiar uderzyć w innym kierunku ale czy to wypali to się okaże. Tunel t z miłą chęcią bym sobie kupiła, ale najpierw miłoby było sprawdzić czy sie spodoba :)

Żeby dojechać na trening, muszę przejechać prawie cały Poznań. Dwa psy, jedna przesiadka (z tramwaju do autobusu + dojście pieszo) i żyjemy i będzie tak co weekend. Jak się chce to się da radę. ;)

Profesjonalne tunele są drogie, owszem. Ale do domowych treningów w zupełności wystarcza mi tunel dziecięcy. Do kupienia na allegro u osób, które sprzedają zestawy dla dzieci (namioty+tunele itp), wystarczy popytać, czy sprzedadzą sam tunel. :)

Żaden pies od razu nie obdarzy wielką miłością tunelu (a przynajmniej większość), trzeba pokazać, że to fajne. :)

Posted

Ania&Psy napisał(a):
Żaden pies od razu nie obdarzy wielką miłością tunelu (a przynajmniej większość), trzeba pokazać, że to fajne. :)

Mój od razu się zakochał gdyż w środku był jego prywatny kot:evil_lol:
Ania masz czas w sobotę na socjalizację boviera?:cool3:bo mała boi się większych psów.

Posted

KaRa_ napisał(a):
Mój od razu się zakochał gdyż w środku był jego prywatny kot:evil_lol:
Ania masz czas w sobotę na socjalizację boviera?:cool3:bo mała boi się większych psów.

Rozmawiałam już z Julią na temat spacerku. jesteśmy wstępnie umówione na przyszły weekend. W sobotę czasu nie mam, rano socjalizuję goldena, a po południu jedziemy na trening. ;)

Posted

Anza&Hacker napisał(a):
W:crazyeye:W!
Jak Ci Blues wyrósł przepięknie - jestem pod wrażeniem :loveu:
Taki piękny, dostojny, lekki - aussie marzenie :lol:

A dziękuję. :)
Mi też się podoba. :loveu::evil_lol:

Posted

Ania&Psy napisał(a):
Żeby dojechać na trening, muszę przejechać prawie cały Poznań. Dwa psy, jedna przesiadka (z tramwaju do autobusu + dojście pieszo) i żyjemy i będzie tak co weekend. Jak się chce to się da radę. ;)

Profesjonalne tunele są drogie, owszem. Ale do domowych treningów w zupełności wystarcza mi tunel dziecięcy. Do kupienia na allegro u osób, które sprzedają zestawy dla dzieci (namioty+tunele itp), wystarczy popytać, czy sprzedadzą sam tunel. :)

No pewnie ale ja muszę też kiedyś spać ;) Tunel byłby dla nas bardziej rekreacyjnie i nie jest priorytetem bo skupiay sie na trochę innych rzeczach. Chciałam tak o wypróbować i zobaczyć jaki stosunek do niego miałby mój psiak bo nigdy jeszcze takiej możliwości nie mięliśmy.

Posted

[quote name='łapeczek']czesc sasiedzi z jednego chyba osiedla ....
fajne foty ;]
zapraszam do siebie na foty Maksia

wątpię, nasz adres zaczyna od ul., a nie od os. ;)

Dzisiejsza

• 4 weeks later...
Posted

Blues w nowej obroży :lol:

I jeszcze zdjęcia z poniedziałku po treningu, z nową piłeczką zakupioną na wystawie. :)

Pies z piłki jest zdecydowanie zadowolony. Ja też. 8)