Katarama Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ja tak bardzo chcę spróbować tunelu z moim psiakiem. Ciekawa jestem czy by przeszedł. Niestety nie mamy gdzie się pobawić, a znów kupić i jak sie okaże, że go nie kręci to lipa będzie :( Quote
Ania&Psy Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Katarama napisał(a):Ja tak bardzo chcę spróbować tunelu z moim psiakiem. Ciekawa jestem czy by przeszedł. Niestety nie mamy gdzie się pobawić, a znów kupić i jak sie okaże, że go nie kręci to lipa będzie :( W Szczecinie są dwa kluby agility, co za problem? Poza tym, mój tunel kupiłam za całe 34zł (razem z kosztami przesyłki), to nie majątek. ;) Quote
Katarama Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Oo no proszę :) Ja ostatnio widziała ceny rzędu 300 zł a to jz byłby problem. Na zajęcia w klubie pewnie ciężko by z czasem było, gdyż nie mieszkam w centrum i ode mnie dojazde trochę trwają, poza tym mamy zamiar uderzyć w innym kierunku ale czy to wypali to się okaże. Tunel t z miłą chęcią bym sobie kupiła, ale najpierw miłoby było sprawdzić czy sie spodoba :) Quote
Ania&Psy Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Katarama napisał(a):Oo no proszę :) Ja ostatnio widziała ceny rzędu 300 zł a to jz byłby problem. Na zajęcia w klubie pewnie ciężko by z czasem było, gdyż nie mieszkam w centrum i ode mnie dojazde trochę trwają, poza tym mamy zamiar uderzyć w innym kierunku ale czy to wypali to się okaże. Tunel t z miłą chęcią bym sobie kupiła, ale najpierw miłoby było sprawdzić czy sie spodoba :) Żeby dojechać na trening, muszę przejechać prawie cały Poznań. Dwa psy, jedna przesiadka (z tramwaju do autobusu + dojście pieszo) i żyjemy i będzie tak co weekend. Jak się chce to się da radę. ;) Profesjonalne tunele są drogie, owszem. Ale do domowych treningów w zupełności wystarcza mi tunel dziecięcy. Do kupienia na allegro u osób, które sprzedają zestawy dla dzieci (namioty+tunele itp), wystarczy popytać, czy sprzedadzą sam tunel. :) Żaden pies od razu nie obdarzy wielką miłością tunelu (a przynajmniej większość), trzeba pokazać, że to fajne. :) Quote
KaRa_ Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ania&Psy napisał(a):Żaden pies od razu nie obdarzy wielką miłością tunelu (a przynajmniej większość), trzeba pokazać, że to fajne. :) Mój od razu się zakochał gdyż w środku był jego prywatny kot:evil_lol: Ania masz czas w sobotę na socjalizację boviera?:cool3:bo mała boi się większych psów. Quote
Ania&Psy Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 KaRa_ napisał(a):Mój od razu się zakochał gdyż w środku był jego prywatny kot:evil_lol: Ania masz czas w sobotę na socjalizację boviera?:cool3:bo mała boi się większych psów. Rozmawiałam już z Julią na temat spacerku. jesteśmy wstępnie umówione na przyszły weekend. W sobotę czasu nie mam, rano socjalizuję goldena, a po południu jedziemy na trening. ;) Quote
Anza&Hacker Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 W:crazyeye:W! Jak Ci Blues wyrósł przepięknie - jestem pod wrażeniem :loveu: Taki piękny, dostojny, lekki - aussie marzenie :lol: Quote
Ania&Psy Posted October 10, 2008 Author Posted October 10, 2008 Anza&Hacker napisał(a):W:crazyeye:W! Jak Ci Blues wyrósł przepięknie - jestem pod wrażeniem :loveu: Taki piękny, dostojny, lekki - aussie marzenie :lol: A dziękuję. :) Mi też się podoba. :loveu::evil_lol: Quote
łapeczek Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 czesc sasiedzi z jednego chyba osiedla .... fajne foty ;] zapraszam do siebie na foty Maksia Quote
Katarama Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Ania&Psy napisał(a):Żeby dojechać na trening, muszę przejechać prawie cały Poznań. Dwa psy, jedna przesiadka (z tramwaju do autobusu + dojście pieszo) i żyjemy i będzie tak co weekend. Jak się chce to się da radę. ;) Profesjonalne tunele są drogie, owszem. Ale do domowych treningów w zupełności wystarcza mi tunel dziecięcy. Do kupienia na allegro u osób, które sprzedają zestawy dla dzieci (namioty+tunele itp), wystarczy popytać, czy sprzedadzą sam tunel. :) Żaden pies od razu nie obdarzy wielką miłością tunelu (a przynajmniej większość), trzeba pokazać, że to fajne. :) No pewnie ale ja muszę też kiedyś spać ;) Tunel byłby dla nas bardziej rekreacyjnie i nie jest priorytetem bo skupiay sie na trochę innych rzeczach. Chciałam tak o wypróbować i zobaczyć jaki stosunek do niego miałby mój psiak bo nigdy jeszcze takiej możliwości nie mięliśmy. Quote
Ania&Psy Posted October 11, 2008 Author Posted October 11, 2008 [quote name='łapeczek']czesc sasiedzi z jednego chyba osiedla .... fajne foty ;] zapraszam do siebie na foty Maksia wątpię, nasz adres zaczyna od ul., a nie od os. ;) Dzisiejsza Quote
Ania&Psy Posted October 13, 2008 Author Posted October 13, 2008 Ano, frisbee. ;) Jakby był ktoś tak miły i zagłosował http://telezoo.pl/galeria/jeszcze-chwila-i-sie-dokopie-do-tej-australii--xd_244.html?rate=1 :eviltong: :razz: Quote
Ania&Psy Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 To może Bluesowe filmiki... ;) agility YouTube - Blues - agility 19.10.08 frisbee YouTube - Blues - frisbee Quote
Ania&Psy Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Blues w nowej obroży :lol: I jeszcze zdjęcia z poniedziałku po treningu, z nową piłeczką zakupioną na wystawie. :) Pies z piłki jest zdecydowanie zadowolony. Ja też. 8) Quote
łapeczek Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Heyooo w sobote ( pierwszy dzien wystawy na MTP) spotkalam cie chyba w tramwaju (11) bo psiaka kojaze ;] Pozdrawiam Quote
Anza&Hacker Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 ...intryguje mnie tylko jak ta nowa obroża wygląda? :eviltong: Quote
Recommended Posts